Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar hepinize merhaba bu topiği acan arnavut güzeli nickli arkadaşın ikizleri olmuş sanırım peki bu kür sayesinde mi oldu (tabiki öncelikle Allahın izniyle) yoksa tüp bebek tedavisi yada aşılama vs.. mi oldu bilen varsa cevaplandırabilir mi Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşaAllah şimdiden teşekkür ediyorum

Kızlar hepinize merhaba bu topiği acan arnavut güzeli nickli arkadaşın ikizleri olmuş sanırım peki bu kür sayesinde mi oldu (tabiki öncelikle Allahın izniyle) yoksa tüp bebek tedavisi yada aşılama vs.. mi oldu bilen varsa cevaplandırabilir mi Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşaAllah şimdiden teşekkür ediyorum

bilgisi olan kimse yok mu_?

arkdaşlar ben şuna takıldım bu elmayağı neden acaba adetin beşinci günü kullanılmaya başlanıyor yani bunun belli birs sebebi varmıdır mesela adet olmama daha var kullansam olmazmıki bilen arkş lar varsa neolur bir cevaplasalar hayrına

Canım evet ikizlerim oldu ama tüp bebek tedaviisinde oldu..ki polenin ve adaçayı yağınında çok etkisioldu ve hemen tutu..herkezin bünyesi aynı olmuyor malesef 30 kişiye yaakın bu kür ile hamile kaldılar ..denemek lazım basit bir beslenme programı..sadece inan yeter allahın izniyle hamile kalırsın...ama stres herşeyden çok önemli lütfen pozitif ol ve olucağına inananrak ye..bebeğinin gelicek bir vakti vardır elbet endişelenmeyin..
sağlıcakla kal..

arkdaşlar ben şuna takıldım bu elmayağı neden acaba adetin beşinci günü kullanılmaya başlanıyor yani bunun belli birs sebebi varmıdır mesela adet olmama daha var kullansam olmazmıki bilen arkş lar varsa neolur bir cevaplasalar hayrına

Canım adetten sonra başlanmasının sebebi şudur:
Adetliyken yumurtalıklar ve rahim olmak üzrere temizlenirmiş ve knallar açılırmış sende o sırada nanemsi etkisi olan yağı kullandığında ilthab dökme ihtimali yaşarsın kanallarda genişleyip açılır ve döllenme kolaylaşabilir diye..
allah korusun ya dediğin gibi yaptığında hamile olsan..adetini beklerken böyle birşey yapman doğru olmaz sana tavsiyem adetiini bekle öyle başla belki gebelik vardır sende sonlandıısın allah korusun en iyi garanti adetini beklemen..

..inşallah bu kür herkeze güzel vesilelere sebep olur.elimden geldiğince cevaplamaya çalışıcam sorularınızı.sağlıcakla kalın.ve lütfen sabırlı olun ..ben çok bekledim isyan ettim ama gerçekten şuna inanın elbet o minik kuzularınız gelicektir sadece allah doğru zamanda gönderecek..:70::49:

arkadaşlar bu adacayı yağı tıkALI tüplerimi acıyormuş.bileniniz varmı.bende 9 aydır hamile kalamıyorm.yan etkisi falan varmı.bilenler yazsın lütfen.ben bı kaç ay önce doktora gitmiştim.dr yumurtalıklarıma baktı hersey normal demstı.esımde dde bı sıkıntı yoktu.acaba sımdı tuplerım mı tıkalı dıye dusunuyorum.cunku doktor bakalım tıkalı olabılır demıstı.sımdı de baktırmadıgıma pişmanım.bılenler paylassın:5:

merhaba arkadaşlar ben bu sitede henüz yeniyim iki kere aşılama yapıldı maalesef bir sonuca varamadık önümüzdeki ay üçüncü deneme hacettepe üniversitesinde yapılacak bu bitkisel tedavi de neyi nasıl kullanmam gerektiğini anlayamadım bana açıklayabilirmisiniz şimdiden teşekkürler

arkadaslar birsey sormak istiyorum.biz daha yeni başladık bebek yapımına:) ama ben şimdiden bu kürleri kullansam bir zararı olurmuki?yoksa bu kürleri kullanmam için baya bir zamanın geçmesimi fgerekiyor

SELAM TRAPPERyerimseniben Elma yağı ama aynı zamanda ADA ÇAYI YAĞI DİYE GEÇİYO..zararı kesinlikle yok üşütmeye kullanıyodum ben şekere döküp yiğodum çünkü benim yaz kış ayağım hep buz gibidir e malum çabuk üşütüyorum...Ada çayı yağını yağla karıştırıp koyun dememin sebebi çok yakıcı bişey o yüzden bazılarınızın cildi hassas olabilir diye ama kim dayanırsa( ki okadar yakıcı değil )öyle yapsın.ACI ELMA YAĞI DEĞİL SAKIN ADAÇAYI YAĞI BİRAZ ACI VE KESKİN KOKUSU VAR KIZLAR DİKKAT EDİİN BAK..ECZANELERDE VE AKTARCILARDA SATILIYO ..eskiden bebeklerin göbek deliğine ayak altlarına sürüp yatırırlarmış sıcak olsun diye..KIZLAAR BEN DÜN GECE TAMPON ALDIM EN KÜÇÜK BOYUNU YATMADAN ÖNCE adaçayı yağı sürdüm VE KOYDUM BAYAĞI Bİ DERİNE ÖYLE YATTIM ve acıyı falan hiç hisetmedim.. BEN BUNU 4 GÜNDÜR UYGULLUYORUM işallah olur lütfen sizde deneyin birşey kaybetmezsiniz tam aksine çok yararlı DİĞER YAZDIĞIM YAZILARI DA OKUYUN..

yaaa bişi dicem ayıp olcak amaaaa,ta derine koyuyorum diosunuz ya.e nası çıkarıosunuz ozaman onu ordan bidaaa :/

Canım evet ikizlerim oldu ama tüp bebek tedaviisinde oldu..ki polenin ve adaçayı yağınında çok etkisioldu ve hemen tutu..herkezin bünyesi aynı olmuyor malesef 30 kişiye yaakın bu kür ile hamile kaldılar ..denemek lazım basit bir beslenme programı..sadece inan yeter allahın izniyle hamile kalırsın...ama stres herşeyden çok önemli lütfen pozitif ol ve olucağına inananrak ye..bebeğinin gelicek bir vakti vardır elbet endişelenmeyin..
sağlıcakla kal..

Canım adetten sonra başlanmasının sebebi şudur:
Adetliyken yumurtalıklar ve rahim olmak üzrere temizlenirmiş ve knallar açılırmış sende o sırada nanemsi etkisi olan yağı kullandığında ilthab dökme ihtimali yaşarsın kanallarda genişleyip açılır ve döllenme kolaylaşabilir diye..
allah korusun ya dediğin gibi yaptığında hamile olsan..adetini beklerken böyle birşey yapman doğru olmaz sana tavsiyem adetiini bekle öyle başla belki gebelik vardır sende sonlandıısın allah korusun en iyi garanti adetini beklemen..

..inşallah bu kür herkeze güzel vesilelere sebep olur.elimden geldiğince cevaplamaya çalışıcam sorularınızı.sağlıcakla kalın.ve lütfen sabırlı olun ..ben çok bekledim isyan ettim ama gerçekten şuna inanın elbet o minik kuzularınız gelicektir sadece allah doğru zamanda gönderecek..:70::49:

ne kürü bu yaaa,okuyorum okuyorum sayfaları bulamadım.sana zahmet bida yaz bana nolur.bende ikiz çok isterm ama nasp :)

selam kızlar bizde beş aydır deniyoruz ama eşimde böbrek taşı olduğu için çok sık deneyemedik; ben eşime keçiboynuzu kürü uyguladım kendime soğan kürü uyguladım şuan incir kürünün ikinci aşamasını uygulamaktayım polen ve balıda her sabah yutuyorum ve bir ara elmayağını da denedim ama tık yok bir ay sonra eşim kendisine baktıracak bakalım herşey normal mi yoksa bu gidişle tüp bebek deniyecez sanırım

baby love sana birşey sormak istiyorum canım; tüp bebekle ikizlerim oldu demişsin, peki bu tedavide yumurtalar dışarda dölleniyor sanırım hangisi tutarsa o yerleştiriliyor öyle mi; eğer böyleyse tek yumurta koyma durumu olmuyormu tek çocuk isteyen için dr. illaki iki tane mi koyuyor yoksa kişinin isteğinemi bağlı bunu merak ediyorum çünkü ben tek isterim heralde ama tüp bebekte hep ikiz oluyor

baby love sana birşey sormak istiyorum canım; tüp bebekle ikizlerim oldu demişsin, peki bu tedavide yumurtalar dışarda dölleniyor sanırım hangisi tutarsa o yerleştiriliyor öyle mi; eğer böyleyse tek yumurta koyma durumu olmuyormu tek çocuk isteyen için dr. illaki iki tane mi koyuyor yoksa kişinin isteğinemi bağlı bunu merak ediyorum çünkü ben tek isterim heralde ama tüp bebekte hep ikiz oluyor

canım,gerçi bana sormamışsın ama sorunu görünce cvp wermek istedim.tüp bebekte dışarıda en az 3-4 adet yumurta döllendiriliyor.5-6 isteğe bağlı.ama en az 3 diye biliorum.çünkü döllenen yumurtaların kaçının rahime tutunacağı belli olmuyor.belki hepsi belki bikaçı belki biri,belkide hiçbiri.anne rahmine döllenen yumurtalar yerleştiriliyor.atıyorum 6 yumurta mı yerleştirildi.bunun 2 si tutarsa ikiz,üçü tutarsa üçüz...5iz yada 6ız çok nadir görülüyo.ama hiç tutmama olasılığıda var.bazı kişilerde tutmadığıda oluyor.öyle yani.tüp bebeklerde ikiz olmasının nedeni buyüzden :)

canım,gerçi bana sormamışsın ama sorunu görünce cvp wermek istedim.tüp bebekte dışarıda en az 3-4 adet yumurta döllendiriliyor.5-6 isteğe bağlı.ama en az 3 diye biliorum.çünkü döllenen yumurtaların kaçının rahime tutunacağı belli olmuyor.belki hepsi belki bikaçı belki biri,belkide hiçbiri.anne rahmine döllenen yumurtalar yerleştiriliyor.atıyorum 6 yumurta mı yerleştirildi.bunun 2 si tutarsa ikiz,üçü tutarsa üçüz...5iz yada 6ız çok nadir görülüyo.ama hiç tutmama olasılığıda var.bazı kişilerde tutmadığıda oluyor.öyle yani.tüp bebeklerde ikiz olmasının nedeni buyüzden :)

kızlar üzgünüm ama ististanalar hariç çıkan yeni kanuna göre tek embriyo transferi var. 35 yaş üstü ve sanırım 2 tüp bebek denemesinde başarılı olamayanlar için 2 ambriyo transferi var. Amaç çoğul gebeliği önlemek.

Ayyy bu elma yağına aklım çok yattı arkadaşlar. Hemen sipariş verdim eczanemizde.comdan. Ben aralık ayında smear testi yaptırdım, adet düzensizliği vardı. Rahimde iltihaplı ve kanamalı yara olduğunu söyledi doktor. Ama bebe kdüşündüğünüz için şu an dondurmaya ve yaktırmaya gerek yok dedi. Bir fitil ve farlutal verdi. o ay sıkıntısız adet oldum fakat sonrasında yine düzensiz adetim. 2 aydır korunmuyoruz eşimle. Bugün bi hevesle test yaptım ama maalesef negatif :(((((( elma yağının faydalarını araştırdım. antiseptik özelliği var diyor birde adet düzensizliğine iyi gelir diyor.bu elma yağı hem adet düzensizliği için hemde iltihap için. İnşallah ikisine de iyi gelir de kolaycacık bebişlerimize kavuşuruz. :36:

arkadaşlar tam 6 gündür kullanıyorum acı elma yağını. Tamponu yağın içine batırıp o şekilde uyguluyorum. Mantar ve iltihaplı rahim yarası vardı bende.. Mantarım geçti. Birde devamlı iltihap döktüm. Bugünde yağın kokusu geldi ağzımdan demekki tüpler açılmış. İnşallah bu ay bebişimize kavuşuruz. :)))

kızlar yeni bir kür duymuş annem banada uygula dedı iğde ağacının çiçek acmadan tomurcuk olan kısımlarını toplayıp kurutuyorsunuz ve hergün incirin içine katıp yenecekmiş hatta bunu eşlerinize de yedıreceksınız 3 öğün her öğünde 1 tane incirin içine katıp yenecek bana denılen ac tok farketmez dendı ama ben açken daha etkılı olacagını düşünüyorum bide iğde ağacı dallarını suya katıp hergün koklamamız gerekıyormuş yaşlı bır teyze genelde kadınlar iğde ağaçları açarken hamile kalıyorlar dedı

inşaallah hayırlısı olur seneye bu vakıtler evlatlarımızın peşinde oluruz

merhabalar 13 yasında bir kızım var benimde ama 4 yıldır prensesimize bi kardeş verelim dedik olmadı maalesef.. şimdi 3 gündür göbegimi cektiriyorum göbek düşüklüğü oldugu için de olmayabilir dediler ve sut buharına da oturdumm.. Allahın izniylee olucak inşallah umudumu yitirmedimm... sizde umudunuzu yitirmeyin...!! :emir_bebek:

KARAKIIIZZ VARYA ŞİMDİ OKUDUM ŞU TEZZEK MESELESİNİ BENİM BABAANEM İLK DOĞUDUNDA YARA BERE İÇİNDE DOĞMUŞ HİÇ KİMSE ELLEYEMİYOMUŞ NEYSE ERTESİ GÜN BİTANE BUZAĞA KESMİŞLER İŞKEMBENİN İÇİNİ BOŞALTIP BABAANEMİ SOKMUŞLAR 1 SAAT KADAR KALMIŞ AMA NE AĞLAMAA YIKMIŞ ORTALIĞI NEYSE SONRA ÇIKARTIKLARINDAA HİÇ BİRŞEY KALMAMIŞ VUCUDUNDA VE İNANIRMISINIIZ BABAANEMİN POPOSU BENİM YÜZÜMDEN GÜZEL BİR CİLT VAR KADINDA HASTAYIM ONAA :))bunuda paylaşayıım dediim ..sevgiler arnavutgüzeli SARAÇOĞLU :))))NEYSE KIZLAAR KONU DAĞILIYOO HERHANGİ KİŞİ Bİ OKURSA BU YAZDIKLARIMIZI BİRİ TEZZEK BİRİ İŞKEMBE BİRİMİZDE SÜLÜÜÜK DİYO VALLA BİDAHA KADINLAR KULÜBÜNEE ADIMINI BİLE ATMAZ..:))SEVGİLER(ayrıca sizi çok merak ediyorum sizi böyle gönüllü görünce daha bi umutlanıyoruum )

çok eski iletiler,burda mısınız hanımlar,bilmiyorum ...ama tezekti işkembeydi koptum şu anda.
benim de bebeğim olmuyor,aşılama tüp,dondurulmuşlar ve sonuç bekliyorum şu an..
muhabbetinizden güç alıyorum Allah hepinizden razı olsun...
buradaki taktiklere (elma yağı,incir..)aşinayım,uygulamıyordum,başladım Allah'ın izni ile..
hepinize bol şans diliyorum:D tabi belkiide çoğunuz bebişlerinize kavuşmuşsunuzdur...

Back