Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm nasla tesekkurler paylasImIn IcI sen benden kat ve kat sanslIsIn bende hasar cok fazla en buyuk sorun hIdrosalpenks ve karIn IcIndekI yapIsIklIklar allah herkese nasIp etsIn Insallah senIn adIna sevIndIm ((;

Slm nasla tesekkurler paylasImIn IcI sen benden kat ve kat sanslIsIn bende hasar cok fazla en buyuk sorun hIdrosalpenks ve karIn IcIndekI yapIsIklIklar allah herkese nasIp etsIn Insallah senIn adIna sevIndIm ((;

Selam TWM, ümidini kırma inşallah Rabbim senin de sesini duyacaktır.. Ne yapalım kaderimiz böyleymiş , yapacak birşey yok elden birşey gelmiyor , biz üzerimize düşeni yapalım da gerisini mevlam bilir ... Şans böyle işler, hiçççç moralini bozma ,ben inanıyorum ki senin sorunlarınında dermanı Rabb'imiz.. Tüp bebek tedavisindeyken bir bayan anlatmıştı , eşinin hiç spermi yoktu , bayanın tek yumurtalığı vardı ve menopoza girmek üzereydi..tedavide bayanın tek yumurtası gelişmiş , fakat orta kalitemiş ,eşinde ilaç tedavisi ile tek sperm elde etmişler ama ümitlenmeyin demiş Dr lar...deneyelim belki tutar demişler ... Ve o bayan hamile kaldı ve kızı oldu..ben üç tüp bebe yaptırdım bir yıl içinde herşeyi iyiydi , yumurta iyi , sperm sorunumuz yok ama olmadı .. Kısmet ne yapalım , şansla olmuyor bu işler.. Gerisi Allah'a kalmış..iki yıldır Dr a gitmedim boşverdim.. Bu ay yaaa bi gideyimde artık umudumu keseyim dedim .. Bu seferde fsh değerim yüksek östrejenim az çıktı , ne yapacağımı şaşırdım bitkilere sarıldım .. Umut dünyası işte , hala umudum var ama inşallah bir gün anne olacağım , sende olacaksın lütfen buna İnan .. Yolun açık olsun inşallah bir gün hamilelik haberini duyarım , sana dua edeceğim...

AmIn Insallah InanIyorum ben umudumu kaybetmedIm endeskopIyI duymussundur belkI tuplerle Ilgili bIr operasyon tup bebek sansInI arttIyormus bende bitkIsel kurlere baslayacam allaha InanIyorum son 1

AmIn Insallah InanIyorum ben umudumu kaybetmedIm endeskopIyI duymussundur belkI tuplerle Ilgili bIr operasyon tup bebek sansInI arttIyormus bende bitkIsel kurlere baslayacam allaha InanIyorum son 1 hafta daha IyI hIssedIyorum oluruna bIraktIm dIlerIm allah herkese nasIp eder (:

TWM teşekkür ederim ,ben önümüzdeki ay tedavinin ilk basamağını yapacağım..yanidaha önce aşılama ile başlamıştım sonra tüp bebek olmuştu ..klomen ilaç kullanmamıştım..iğne kullanmıştım...fsh yüksek çıkınca öbür aya kaldı ..fakat fsh düşmezse yine kullanamam bu ilacı ..bakalım belki ilaç sebebim olur..sen de elinden gelen herşeyi yap ne yapman gerekiyorsa ..aklında şunu da yapsaydım keşke kalmasın..haddim değil belki sana bunları söylemek ama ben böyle diyorum "elimden geleni yaptım herşeyi kullandım" bi alternatif tıp kaldı ,onu da bu ay yapıyorum incir kürü de yapacağım olmazsa işte o zaman bırakacağım artık ve kendime söz verdim..her ay regl olduğumda ağlamayacağım ,kendimi dinlemeyeceğim ,regl günüm gelmesin stres yapmayacağım.. bakalım sözümü tutabilecek miyimn :)))

Estafurullah nasla IyI soyluyorsun dogru soyluyorsun ayrIca sen benden daha deneyImlIsIn ve haklIsin bIrde aglamak rahatlatIyor .yanlIs anlamazsan nerelIsIn ve kac yasIndasIn merak Iste (:

TWM ağlama dememek zor ağla istediğin kadar , insanı rahatlatıyor ama stres hormonunu arttırıyor..ne yapayım bende bazen gözlerime söz geçiremiyorum... Yaşım otuz sekiz endişem bu .. Zamanım iyice daralıyor , daha ne kadar bekleyeceğim diye kaygılanıyorum... Allah büyük bakalım kaderimizde daha neler var , sen kaç yaşındasın...

Uzucu bIr durum allah yardImcIn olsun Insallah sende evlat sahIbI olursun ben 24 yasIndayIm allahIm kImseyI evlatla sInamasIn

TWM çok sevindim senin adına .. Yaşın daha çok küçük,İnan bana şansın varyeter ki İnan ... Bir su damlasından bizi yaratan Rabbim ol dese inşallah olacak... Yedi cu ma kenzülarş duasını oku..kuran okumayı biliyorsan arapçasından , bilmiyorsan türkçesinden oku.. Ben bu cuma başlayacağım,türkçesinden okuyacağım maalesef..inşallah emeklerimiz ve dualarımız boşa gitmez .. Ben tüp bebek tedavisindeyken eşinde hiç sperm olmayan , kendininden yumurta yetmezliği olan bir bayanla konuşmuştum..tek yumurta ve ilaç tedavisi ile tek spermle hamile kalan bu bayan benim umut ışığım olmuştur... Yumurta kalitesi çok kötüydü darlar umut vermedi ama hamile kaldı ve bir kızı oldu..sende İnan inşallah olacak birgün..ben inanıyorum....

merhaba kızlar bende yeni üye oldum aranıza ben 2 yıllık evliyim ancak hiç korunmamıza rağmen gebelik olmadı

rabbim ne verirse hayırlısını versin tüm çocuk isteyen herkese.yapmış olduğunz kürler varmı bana yardımcı olurmusunuz

MERHABA ARKADAŞLAR BEN ARANIZA YENİ KATILDIM :) yaklaşık 5 yıldır eliyim. Ve hiç çoğum yok ANNE olmak istıyorum ama ne yazıkki bi türlü hamile kalamadım. 1aşılama 1 de tüpbebek yaptırdım ama tutmadı :( bu siteleri yaklaşık 1 yıldan beri takıp ediyorum en sonunda bende derdimi sizlerle paylaşmak istedim banada yardımcı olursanız sevinirim :) Bu ay bal tarçın çörek otu polen karışım yapıyorum +incir kürü +ve acı elma yağını yapyorum inşallah bu yaptıklarımın faydasını görüürm :)

selam arkadaşlar

ben 2.çocuk isteyenlerdenim .Çektirdiğim ilk rahim filminde 2 tüpüm de kapalı çıktı. Rus bir bayana gittim..Biyoenerji uzmanı.Bana adaçayı ve 5 adet ot karışımı kullandırdı.Adaçayını Şekere damlatıp aldım .Diğer ot karşımını 40 gün kadar içtim.daha sonra 10 gün masaj ve keraciğer temizliği yaptı.tüplerimde daralma olduğunu ve rahimde kan pıhtılarının biriktiğini söyledi.Masaj biitiği gün adet oldum.O gün 2 saat boyunca affedersiniz fakat kan pıhtı ve topaklarnı vücuutan attım.Masajla şise çekmeyide uyguladı.67 ay kadar sonra bir daha film çektirdim. 2 tüpümünde açık olduğu görüldü.Dokrra göre tüplerimin ameliyatla bile açılması güçtü.İyiki ameliyat olmamışım.Şu an hamile değilim ama kalacağıma inanıyorum .Arkadaşım 10 sene sonra( aynı Rus bayana giderek )hamile kaldı.

adaçayı 50 gr
civan perçemi 100gr
yoğurt otu 100 gr
aslan pençesi 100 gr

iki yemek kaşığı karşımı suda kaynat(bir taşım) soğuduktan sonra süz.Bir çay bardağı yemeklerden önce 3 öğün için.(ılık)Bu karışım bitene kadar devam edin.

canım cevabın için çok teşekkürler sanırım 2 yemek kaşığı karışım 3 çay bardağı kadar suda kaynatılacak her gün taze yapmak gerekir değil mi birde adaçayının kendisi kullanılıyor sanırım yağı falan kullandın mı hiç çok sordum galiba ama bunlar bizim için yeni bir umut

yazılan ot karışımından 2 yemek kaşığı 1 lt suda bir taşım kaynatılır.sabah, öğlen, akşam aç karnına 1 çay bardağı içilir.ama ben kçük bir cezvede bir tutanm alıp bir taşım kaynatıp süzdükten sonra ılık olarak içtim ve her öğün taze olarak yaptım.

adaçayı yağını kullandım.Belli bir markanın idi.hatırlayınca yazarım.Sabah akşam 2 kere yarım kesme şekerine 2 damla damlatıp aldım.Bu tedaviden sonra (40 gün kadar) masaja başlanıldı (10 gün ) Ve masaja başlanıldığındakasık ve daha alt bölgemde dokunulan yerler şiddetle ağrıyordu.Masajın her seansı yaklaşık 7-8 dk sürüyor.Arkasından enerji verilip göbek deliğinden şişe çekiliyor.10 gün sonunda hiç ağrım kalmadı Ve adetlerimin miktarı düzeldi.Ve vücuttan kan topak ve pıhtılarını ilk adetimde korkunç bir şekilde attım .Bencee kanallarım gerçekten bu tedavi sonucunda açıldı.2.rahim filmimde kanallarımın ikiside açıktı.Bunu yapan da rus bir bayan doktor.

LÜTFEN BU RUS BAYAN DOKTORUN :43:İLETİŞİM BİLGİLERİNİ PAYLAŞIN LÜTFEN HAYAT MEMAT MESELESİ ,(((((

alıp denicem canım paylaşımın için çok teşekürler inşallah bir faydası olur umarım...

canım adaçayı elma yagını aldım bunu ne kadar döküp kullanıcam birde polen aldım bunu nasıl kullanmalıyım sana şimdiden çok teşekkür edrim denemkte fayda var ama demi inşallah hayırlısı olur...

CADIARZUkızlar ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yıldır korunmuyoruz..klomenden tutun gonafen,serephone herşey kullandım..sonra rahim filmi çektirdim temzi çıktı tüplerim açık..olmadı sonra aşılama oldum oda olmadıı neden sizcee piskolojik tamameen kafaya fazla takmamdan..neyse ben saddete gelim GEÇEN KUAFÖRDE Bİ BAYANIN 7 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMİLE KALAN Bİ BAYAN ;1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KÜRDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GİTTİM VE ALDIM FİYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DİĞERLERİNDEN DAHA ÇOK İNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ..a.s..KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN..:Saruboceq:

canım adaçayı elma yagını aldım bunu ne kadar döküp kullanıcam birde polen aldım bunu nasıl kullanmalıyım sana şimdiden çok teşekkür edrim denemkte fayda var ama demi inşallah hayırlısı olur...

CADIARZUkızlar ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yıldır korunmuyoruz..klomenden tutun gonafen,serephone herşey kullandım..sonra rahim filmi çektirdim temzi çıktı tüplerim açık..olmadı sonra aşılama oldum oda olmadıı neden sizcee piskolojik tamameen kafaya fazla takmamdan..neyse ben saddete gelim GEÇEN KUAFÖRDE Bİ BAYANIN 7 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMİLE KALAN Bİ BAYAN ;1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KÜRDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GİTTİM VE ALDIM FİYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DİĞERLERİNDEN DAHA ÇOK İNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ..a.s..KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN..:Saruboceq:

canım adaçayı elma yagını aldım bunu ne kadar döküp kullanıcam birde polen aldım bunu nasıl kullanmalıyım sana şimdiden çok teşekkür edrim denemkte fayda var ama demi inşallah hayırlısı olur...elma yagı adaçayıikiside bir canım onu aldım ada yagını almadım bunu kullandım ama çok yaktı acı biber gibi

Kızlar sizlere bir önerim var gebelik isteyipte emeline ulaşmaya çalışanlara yani,
maca bitkisi diye bişey var bir belgeselde gördüm, cinsel gücüde artıyormuş yumurtlamayıda kadındada erkektede, ben denemedim türkiyedede bitki yok diye biliyorum fakat talbetleri varmış bir araştırın derim ben

Ayy Allah razı olsun cnm ya iyiki söyledin. Bari incir yemeyi kesyim ben. Sadece arı sütü bal polen ve adaçayı yağı ile adaçayı içyim teşekkürler

hayırlı olsun ne guzel bende temmuzda evlenelı 2 yıl olcak.hamıle kaldıgımız ay kullandıgınız yontem neydı acaba?paylaşabılırmısınız.yanı adaçayı yagımı bal polen mı ıncır mı sızce.ınş ALLAH hayırlısı hakkımızda

Back