Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım evet ikizlerim oldu ama tüp bebek tedaviisinde oldu..ki polenin ve adaçayı yağınında çok etkisioldu ve hemen tutu..herkezin bünyesi aynı olmuyor malesef 30 kişiye yaakın bu kür ile hamile kaldılar ..denemek lazım basit bir beslenme programı..sadece inan yeter allahın izniyle hamile kalırsın...ama stres herşeyden çok önemli lütfen pozitif ol ve olucağına inananrak ye..bebeğinin gelicek bir vakti vardır elbet endişelenmeyin..
sağlıcakla kal..

Canım adetten sonra başlanmasının sebebi şudur:
Adetliyken yumurtalıklar ve rahim olmak üzrere temizlenirmiş ve knallar açılırmış sende o sırada nanemsi etkisi olan yağı kullandığında ilthab dökme ihtimali yaşarsın kanallarda genişleyip açılır ve döllenme kolaylaşabilir diye..
allah korusun ya dediğin gibi yaptığında hamile olsan..adetini beklerken böyle birşey yapman doğru olmaz sana tavsiyem adetiini bekle öyle başla belki gebelik vardır sende sonlandıısın allah korusun en iyi garanti adetini beklemen..

..inşallah bu kür herkeze güzel vesilelere sebep olur.elimden geldiğince cevaplamaya çalışıcam sorularınızı.sağlıcakla kalın.ve lütfen sabırlı olun ..ben çok bekledim isyan ettim ama gerçekten şuna inanın elbet o minik kuzularınız gelicektir sadece allah doğru zamanda gönderecek..:70::49:

ve mutlu haberini ararken bu sayfada buldum;tebrik ederim arnavut güzeli arkadaşm...
gerçekten bana umut oldu hem kk hem de sizin bu sayfalardaki özverili çabalarınız...
Allah sizden binlerce kez razı olsun...
dondurulmuşlarımın sonucunu yarın alcm Rabbim izin verrse,vücudumda hiçbir değişiklik yok;:)sanırım tutunamadılar...
çok stres yaptım en başından sonuna kadar ve dinlenmedim,istirahat etmedm(bunu doktorum söyledi,yatmayla alakası yok dedi)

buradan bütün arkadaşlara söyleyeceğim,yaşadıklarımdan çıkardığım,,,
RAHAT OLUN,benm durumumda birinn (sebebi belirsiz infertilite) tek sorunu Stres ve üşütme oluyor

bakalım bundan sonra relax ve mantıklı olcam...
Allah hepimize,dileyenlere meleklerini tez zamanda,hayırlısı ile gönderir inşallah

:71::71::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

canım yaaa bende ogleden berı pcı basında kur kur bakıyorum bende usenmeden kac kere okudum ıstersen sen sogan kurunu daha sonra ıncır kurunude dene bı cok ınsan gebe kalmıs bu kurlerle ben ıncırı bulamam dıe baska kurler ararken bı macun karsıma cıktı ıkıncı ayda gebe kalan bıle olmus o macunu aktarlar yapabılıyomus esınle sabah aksam ac karınla yıyomusun ıstersen tarıfını vereyım

canım yaaa bende ogleden berı pcı basında kur kur bakıyorum bende usenmeden kac kere okudum ıstersen sen sogan kurunu daha sonra ıncır kurunude dene bı cok ınsan gebe kalmıs bu kurlerle ben ıncırı bulamam dıe baska kurler ararken bı macun karsıma cıktı ıkıncı ayda gebe kalan bıle olmus o macunu aktarlar yapabılıyomus esınle sabah aksam ac karınla yıyomusun ıstersen tarıfını vereyım

slm arkadaşlar ben burda denilen adayağını kullandım 7 gün boyunca adetin 5. günü başşladım yaptım ama denilen gibi azcık bile bir akıntı olmadı polen bal arı sütünüde yaptım oda işe yaramadı hayıt tohumunu yaptım ama sürdüremedim midemi kötü etkiledi 40 kiloya düştüm yemek yiyememekten başka ne yapabilirim bilmiyorum doktora gittiğide sadece prolaktin hormonu yüksek çıkmıştı ilaç kullanınca hemencecik düşüyordu ama yine sonuç yok bana tavsiye edebileceiniz farklı bir şeyler var mı yardımcı olursanız çok sevinirm 1.5 yıllık evliyim 27 yaşındayım hiç korunmadım selamlar..

kızlar deneyen başka arkadaşlar var mııı

cnm ben bu elma yağını degilde arı sütü bal polen karışımını yedim eşimle beraber 3 ay boyunca eşime ayrıca keçiboynuzu kürü ben kendimede incir kürü uyguladım yumurtlama ilacıda beraber olunca 3 ayın sonunda hamişş kaldım

Kızlar bende polen bal karısımına basladım hadı hayırlısı. Insallah sıze burdan hayırlı haberlerımı verırım. Bunu kullanmanın bır suresı varmı ? Ara falan verılecekmı ? Yoksa bebek olana kadar devam mı ?

ya kızlar bende burda gördüm elma yağını bu ay denedim adetimin 5.günü başladım ve birlikte bal polen karışımınıda halen uyguluyorum yalnız ben elma yağını denediğim sürece hiç akıntım olmadı sadece adetimin 5.günü artık leke gelmeye başlamıştı ki yağı kullanınca tekrar kanamam geldi acaba o şekilde mi söktürdü içimdekileri çünkü adet bitiminde hiç akıntım olmadı gerçi bende iltahapta yok sizde oldumu hiç öyle :18::18:

selam kızlar bende 1 yıldır bebiş istiyoruz. yazılanları okuyunca deneme istegi uyandı içimde ama adaçayı yagının çok yakmasından korkuyorum rahim filmide çekildim tüpler açıkmış. rahim filmi çekildigim halde adaçayı yagını denemem gerekirmi.hanı rahim filmi içinde iacın kanalları açtıgı söyleniyor ya o yüzden cevaplarınızı bekliyorum

bu topık bır aralar cok hareketlıymıs ama sımdı cok ıssız...

bu kur gercekten ıse yarıyor mu? ben de anlamadım...ılk zamanlarda deneyenler hamıle kalmıslar ama...

ARNAVUT GÜZELı BıŞEY SORCAM YAA.DÜN Bı SıTEDE Bı YAZI BULDUM AYNEN KOPYALIYORUM.BU YÖNTEMı DUYDUN MU HıÇ CANIM.

PKOS'lu hanımlar, dikkatte okuyun ! Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar, elimden geldiğince açık yazmaya çalışacağım:

3 senelik evliyim, kendimi bildim bileli PKOS'luyum, 16 aydır bebek için uğraşıyoruz.

4 senedir gittiğim ve çok memnun olduğum doktorumla tedaviye devam ediyorduk. önce kendimiz denedik, olmayınca 2 ay klomenle denedik, 1 kere de gonal f'le aşılamamız yapıldı. hiç gebelik oluşmadı bu süreçte. erkek değerlerimiz normal.

***önemli nokta: klomen ve gonalf'le olan tedavilerimizde en az 2 yumurtamız gelişti. genelde 2-3 yumurtayla gidiyorduk.

burada çok ünlü bir tüp bebek doktoru var, profesör gürkan uncu. çeşitli sebeplerden dolayı, kendisiyle tedaviye devam edelim istedik. hem ününü herkesten duyuyorduk, çok iyi diye, onunla hamile kalan 2 arkadaşım vardı. hem de çalışma saatleri vs bize çok uyuyordu.

kendisinin bana anlattıklarını, önemli olduğunu düşündüğüm için size aktarıyorum:

*** normalde, fsh hormonunun lh hormonundan yüksek olması gerek ki, yumurta oluşumu olması gerektiği gibi ilerleyebilsin. sende lh daha yüksek ve bu nedenle bir yumurta öne atılarak büyüyemiyor ve büyüyemediği gibi de diğer tüm yumurtaları baskılıyor. bu nedenle pkos ortaya çıkıyor.

*** böyle bir durumda, gebelik elde etmek için fsh değerini, lh'ın üstüne çıkarmamız gerekir ki süreç doğru ilerlesin. baskın olan yumurta seçilebilsin ve gelişimini tamamladıktan sonra çatlayıp döllenebilsin.

*** burada yapılması gereken, doğayı taklit etmek, asla doğal olması gerekene aykırı olmamak. nedir bu, sadece tek yumurta gelişimini sağlamak.

*** açıklanamayan interfilitelerde, 2 ya da 3 yumurta istenir ki gebelik şansı artsın. ama pkos'da aksine, özellikle 1 yumurta elde edilmelidir. 2-3 yumurta geliştiğinde sağlıklı olma şansı azalır.

*** peki, fsh değerini yükselterek, 2 ya da daha fazla değil de, tek yumurtayı nasıl elde edeceğiz? çok az miktarda her gün vücuda bu hormon verilecek. doz kademeli olarak arttırılacak, burada amaç tek yumurtanın öne atılmasını ve gelişmeye devam etmesini sağlamak. burada kadının kendisine ait eşik fsh değerini öğrenmeye çalışıyoruz. yani, ben sana ne kadar fsh verdiğimde sende tek yumurta gelişimini elde etmeyi başarıyorum, onu göreceğiz.

*** ayrıca sizde erkek değerlerinde problem yok. aşılamayı gerektirecek bir sebep yok. çünkü spermler işini yapabilir durumda. biz yumurta oluşumunu doğru yaptığımızda gebelik oluşacaktır.

ben bu yöntemin adını araştırdım, karşıma bir makale çıktı, aynen doktorun dediklerini okudum. bu yöntemin adı "low-dose step-up"...

belki yazdıklarımın bir faydası olur. doktorun da belirttiği gibi aslında, dışarıdan ne kadar az müdahalemiz olursa, o kadar sağlıklı gebelikler elde ediyoruz. ben şimdi bu doktora gitmemiş olsaydım, ikinci aşılama için gün sayıyordum.

şimdi bana gonal f verdi, çok az dozlarla iğnemi yapacağım, yavaş yavaş tek yumurta geliştirmeye çalışacağız. 35-40 gün bile sürebilirmiş bir yumurta elde etmek. çünkü dozu az vereceğiz, ama 17 mm'i geçince çatlatma iğnesiyle ilişkiye bırakacağız.

sonucu da yazarım arkadaşlar, bakalım beraber göreceğiz bu yöntemde neler olacak.

sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.

bu arkadaş suanda hamileymiş böyle bi yöntem duydunuzmu yada yaptıranınız varmı kızlar.

meraba mümkünse doktorunun adı neydi birde hangi şehir yardımcı olursan sevinirim

ark merhaba bende elma yağına dün akşam başladım hayırlısı olsun inş. herşey iyi olur ve tez zamanda hamile kalırım:49:

selam arkadaşlar ben de 20 gündür arı sütü ve polen kullanıyorum. ben bunları arıdünyası diye bir siteden sipariş verdi. 170 tl ödedim. eşim kullanmak istemedi. ben her gün kullanıyorum. sabah akşam. tatları bence kötü. :41:
ama ben de şu etkileri gördüm. önceden baş ağrım yakamı bırakmazdı. ama 20 gündür hiç baş ağrısı olmadı:nazar::nazar::nazar:
bir de 20 gün önce ben yakı kullandım. ama 6 saat. yandım bittim çünkü.:34::34::34::34:
neyse işin tuhafı şu yarın kan testine gidecem. adetime 2 gün var. dün test yaptım evde. 2. çizgiyi gördüm. ama neler olup bittiğini dr'dan öğrenmek istiyorum. hamile olsam da olmasam da arı sütüne devam edeceğim. zaten yarın akşam inş. yazarım.:emir_bebek::emir_bebek:

kıslar kan değerim 600 çıktı. walla çok güsel
coookkkk teprık ederım canım darısı bızım basımıza artık senın herhangı bı sorunun varmıydı yoksa hersey normalde sadece hamıle kalabılmek ıcınmı arı sutu ve polen kullandın bılgılendırırsen sevınırım canım

selam arkadaşlar ben de 20 gündür arı sütü ve polen kullanıyorum. ben bunları arıdünyası diye bir siteden sipariş verdi. 170 tl ödedim. eşim kullanmak istemedi. ben her gün kullanıyorum. sabah akşam. tatları bence kötü. :41:
ama ben de şu etkileri gördüm. önceden baş ağrım yakamı bırakmazdı. ama 20 gündür hiç baş ağrısı olmadı:nazar::nazar::nazar:
bir de 20 gün önce ben yakı kullandım. ama 6 saat. yandım bittim çünkü.:34::34::34::34:
neyse işin tuhafı şu yarın kan testine gidecem. adetime 2 gün var. dün test yaptım evde. 2. çizgiyi gördüm. ama neler olup bittiğini dr'dan öğrenmek istiyorum. hamile olsam da olmasam da arı sütüne devam edeceğim. zaten yarın akşam inş. yazarım.:emir_bebek::emir_bebek:

öncelikle tebrik ederim canım sana bir kaç soru sormak istiyorunm cevaplarsan çok sevinirim. bende 1 haftadır arı sütü ve polen kürü yapıyorum . bende internetten aldım. eşimle birlikte düzenli kullanıyoruz. 5 yıllık eviliyz 3 tüp denemem 2 de düşüğüm var bizim problemimiz pko ve yumurta kalitesizliği inşallah iyi gelir diye düşünüyorum. senin problemin neydiki iyi geldi bilgi verirsen çok sevinirim tekrar tebrik ederim.

yazılarınızı baştan sona okumaya çalıştım.bende 3. tüp bebek tedavimi negatif olunca araştıtmaya başladım. Bu ada çayı yağı yapıcam Allahın izni ile inşlh vesile kılar bide şuan sıcak su ve viks buharına oturmaya başladım ayrıca çörek otu-bal-tarçın karışımında başladım inşlh bu bu sefer olucak Allahım sağlıklı, sıhatlı, hayırlı evlatlar nasip edicek inşlh.Yaptıklarım tabiki hepsi bir vesile önce Rabbim istesin inşlh..en kısa zamanda:49::49::49:

HAYIRLI OLSUN YENİ HAMİLEMİZ VARMIŞ:))) ÇOK SEVİNDİM.buraya her geldiğimde çok güzel haberler alıyorum beni mutlu ediyorsunuz..allahım devamını getirsin inşallaaaaj..

benim arnavutgüzeli :) arada girip takip etmeye çalışıyorum af ola:))

Back