- Konu Sahibi EU2
- #12.581
Canım evet ikizlerim oldu ama tüp bebek tedaviisinde oldu..ki polenin ve adaçayı yağınında çok etkisioldu ve hemen tutu..herkezin bünyesi aynı olmuyor malesef 30 kişiye yaakın bu kür ile hamile kaldılar ..denemek lazım basit bir beslenme programı..sadece inan yeter allahın izniyle hamile kalırsın...ama stres herşeyden çok önemli lütfen pozitif ol ve olucağına inananrak ye..bebeğinin gelicek bir vakti vardır elbet endişelenmeyin..
sağlıcakla kal..
Canım adetten sonra başlanmasının sebebi şudur:
Adetliyken yumurtalıklar ve rahim olmak üzrere temizlenirmiş ve knallar açılırmış sende o sırada nanemsi etkisi olan yağı kullandığında ilthab dökme ihtimali yaşarsın kanallarda genişleyip açılır ve döllenme kolaylaşabilir diye..
allah korusun ya dediğin gibi yaptığında hamile olsan..adetini beklerken böyle birşey yapman doğru olmaz sana tavsiyem adetiini bekle öyle başla belki gebelik vardır sende sonlandıısın allah korusun en iyi garanti adetini beklemen..
..inşallah bu kür herkeze güzel vesilelere sebep olur.elimden geldiğince cevaplamaya çalışıcam sorularınızı.sağlıcakla kalın.ve lütfen sabırlı olun ..ben çok bekledim isyan ettim ama gerçekten şuna inanın elbet o minik kuzularınız gelicektir sadece allah doğru zamanda gönderecek..![]()
ve mutlu haberini ararken bu sayfada buldum;tebrik ederim arnavut güzeli arkadaşm...
gerçekten bana umut oldu hem kk hem de sizin bu sayfalardaki özverili çabalarınız...
Allah sizden binlerce kez razı olsun...
dondurulmuşlarımın sonucunu yarın alcm Rabbim izin verrse,vücudumda hiçbir değişiklik yok;:)sanırım tutunamadılar...
çok stres yaptım en başından sonuna kadar ve dinlenmedim,istirahat etmedm(bunu doktorum söyledi,yatmayla alakası yok dedi)
buradan bütün arkadaşlara söyleyeceğim,yaşadıklarımdan çıkardığım,,,
RAHAT OLUN,benm durumumda birinn (sebebi belirsiz infertilite) tek sorunu Stres ve üşütme oluyor
bakalım bundan sonra relax ve mantıklı olcam...
Allah hepimize,dileyenlere meleklerini tez zamanda,hayırlısı ile gönderir inşallah
![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)