- Konu Sahibi EU2
- #12.601
kıslar kan değerim 600 çıktı. walla çok güsel oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar kan değerim 600 çıktı. walla çok güsel oldu.
selam arkadaşlar ben de 20 gündür arı sütü ve polen kullanıyorum. ben bunları arıdünyası diye bir siteden sipariş verdi. 170 tl ödedim. eşim kullanmak istemedi. ben her gün kullanıyorum. sabah akşam. tatları bence kötü.
ama ben de şu etkileri gördüm. önceden baş ağrım yakamı bırakmazdı. ama 20 gündür hiç baş ağrısı olmadı
bir de 20 gün önce ben yakı kullandım. ama 6 saat. yandım bittim çünkü.
neyse işin tuhafı şu yarın kan testine gidecem. adetime 2 gün var. dün test yaptım evde. 2. çizgiyi gördüm. ama neler olup bittiğini dr'dan öğrenmek istiyorum. hamile olsam da olmasam da arı sütüne devam edeceğim. zaten yarın akşam inş. yazarım.
canım öncelikle hayırlı olsun. inşlh bende faydasını görürüm.çünkü bende bua adaçayı yağını tekrar kullanıcam onun ile birlikte bal polen karışımı ile birlikte yapıcam.Allahım inşlh bende hayırlsıyla sonuç alırım.
Bende kullanacam canım bayağı araştırdım çok işe yarıyormuş... ama 170 tl kadar pahalı olduğunu bilmiyordum
selam kızlar bende bu ay adetimin 2.günü bal,tarçın,çörekotu,polen karıştırıp 9 gün yedim ..1günde pedime adaçayı yagı koydum öyle bi kaç saat durdum sonraki günler yapamadım yaktıgı için ..sizlerin bu olumlu yorumlarından sonra daha da bir hevesleniyorum..inşallah bende hamile kalırım..bu ay ovülasyon testi de yaptım dün koyu çizgi cıktı çalışmaları yaptık :) birde bu ay 41 defa meryem suresini okuyorum.inşallah bende hamile haberimi verebilirim size..
Selam kızlar.....Bende buradan okudum adaçayı yağını aman ne zararı olabilir ki diye düşündüm.Adetden sonra 2 gün pamuğa damlattım koydum 1günde tampona koydum hafif pembe akıntı geliyordu bende iltihap herhalde diye seviniyordum... Derken gece kanamam başladı önce anlamadım sabaha kadar kanamam oldu sabaha karşı artık eşime doktora gidelim dedim kanamam çok artmıştı doktor alltan baktı hamilemisin dedi???bende hayır dedim ...Ama hamileymişim keseyi gördü ultrasonda ağlamaktan anlamadım bile ne dediğini.Meğer üstüne görmüşüm ve ada çayı yağı yüzünden düşük yapıyormuşum.Hemen kürtaja aldı çok kanamam oldu.Hastanede kaldım 1 gece kabus yaşadım sanki.Çok pişmanım böyle şeyler okuyup uyguladığım için sakın kullanmayın yada çok dikkatli olun.Kendi ellerimle yok ettim bebeğimi kaç aydır uğraşıyordum....
yok cnm yaa nerdee....bende işe yaramadı ..bütün umutlar yine çöpe gitti her ay bıkkınlık geldi olumsuz sonuç almaktan.belki olur diye buna başlamıştım ama yine olmadı artık olabilecegine de inanmıyorumBacım sen hamile kaldın mı???
Selam kızlar.....Bende buradan okudum adaçayı yağını aman ne zararı olabilir ki diye düşündüm.Adetden sonra 2 gün pamuğa damlattım koydum 1günde tampona koydum hafif pembe akıntı geliyordu bende iltihap herhalde diye seviniyordum... Derken gece kanamam başladı önce anlamadım sabaha kadar kanamam oldu sabaha karşı artık eşime doktora gidelim dedim kanamam çok artmıştı doktor alltan baktı hamilemisin dedi???bende hayır dedim ...Ama hamileymişim keseyi gördü ultrasonda ağlamaktan anlamadım bile ne dediğini.Meğer üstüne görmüşüm ve ada çayı yağı yüzünden düşük yapıyormuşum.Hemen kürtaja aldı çok kanamam oldu.Hastanede kaldım 1 gece kabus yaşadım sanki.Çok pişmanım böyle şeyler okuyup uyguladığım için sakın kullanmayın yada çok dikkatli olun.Kendi ellerimle yok ettim bebeğimi kaç aydır uğraşıyordum....