Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım aynen dediğin gibi. Her şeyin başı stres bence de. Ama kafadan da şak diye silinmiyor ki düşünce. Bir de sende değerler de yükselmiş. O zaman insan daha da ümitleniyor. Aslında tatil iyi geliyor diyorlar. Biz de vallah 3 senedir tatil yapmadık. Yani en son balayında gitmiştik o zaman da korunuyordum. Ben bileydim hiç korunmazdım.
İnsan hiç bu yanını düşünmüyor ki. Bırakınca hamile kalırım diye düşünmüştüm o zamanlar. Tatil de insan kafasından atıyormuş genelde.
slm kızlar topiği yeni gördüm 4 yıllık evliyim ve eşimde varikosel var ve bende pkoluyum,herkes bebiş yokmu diye sorduğunda moralim bozuluyodu.en sonunda eşim ameliyat olmaya karar verdi fakat iş durumunu ayarlaması için 5 ay snrya erteledik ameliyatı ve inanın nasıl olsa ameliyattan snr herşey olacak diye düşündüğümüzden eşim de bende bebek fikrini kafamızdan çıkarmıştık ki o ay kendiliğinden hamile kaldım ve şuan 10 aylık kızım var stres bu işi çok etkiliyo...
ayrıca doğum snrsı şekerim çıktığı için dr glucophage verdi ve onu kullnırken korunmadığım için tekrar hamile kaldım şuan 2 aylık hamileyim meğer o ilaç ayrıca yumurtlamayı sağlıyomuş gebeliği kolaylaştırıyomuş halbuki 1 kutu bile bitirmemiştim henüz
bence doktorunuza danışarak glucophageyi kullanın ilk hafta mide bulantısı yapıyo ama kullanıp hamile kalan çok kişi varmış yeni öğrendim
bu arada her ay strese girmektense akışına bırakın rabbim nasip edince ardarda bile oluyo
ben de yerim hemen hemen hergün 1 avuc ceviz, ama yok birşey ben de..Kızlar yumurtalara ceviz iyi geliyormuş bi arkadaşımdan duydum 1 ay boyunca hergün 1 avuç ceviz yemiş hemen hamile kalmış
a.s evet canım POLEN TOZU KÜÇÜK KÜÇÜK TOPLAR ŞEKLİNDE BAL TANELERİ GİBİ AMA BİRAZ ACIMSI.TOZ ŞEKLİNDE DEĞİ..bunu sabah aç karnına bir çay k.polenden bir çay k.balla karıştırıp yiğorsun canım üzerinede su içebilirsin..ALLAH KOLAYLIK VERSİİN:Saruboceq:
ya ben polen tozunu alırken öğüttü toz halinegetirdi aktarcı öle aldım..öle yapınca bi faydası olmuyomu?illa öğütülmemiş olacak gibi bi şartı varmı??(
slm kızlar topiği yeni gördüm 4 yıllık evliyim ve eşimde varikosel var ve bende pkoluyum,herkes bebiş yokmu diye sorduğunda moralim bozuluyodu.en sonunda eşim ameliyat olmaya karar verdi fakat iş durumunu ayarlaması için 5 ay snrya erteledik ameliyatı ve inanın nasıl olsa ameliyattan snr herşey olacak diye düşündüğümüzden eşim de bende bebek fikrini kafamızdan çıkarmıştık ki o ay kendiliğinden hamile kaldım ve şuan 10 aylık kızım var stres bu işi çok etkiliyo...
ayrıca doğum snrsı şekerim çıktığı için dr glucophage verdi ve onu kullnırken korunmadığım için tekrar hamile kaldım şuan 2 aylık hamileyim meğer o ilaç ayrıca yumurtlamayı sağlıyomuş gebeliği kolaylaştırıyomuş halbuki 1 kutu bile bitirmemiştim henüz
bence doktorunuza danışarak glucophageyi kullanın ilk hafta mide bulantısı yapıyo ama kullanıp hamile kalan çok kişi varmış yeni öğrendim
bu arada her ay strese girmektense akışına bırakın rabbim nasip edince ardarda bile oluyo
CADIARZUkızlar ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yıldır korunmuyoruz..klomenden tutun gonafen,serephone herşey kullandım..sonra rahim filmi çektirdim temzi çıktı tüplerim açık..olmadı sonra aşılama oldum oda olmadıı neden sizcee piskolojik tamameen kafaya fazla takmamdan..neyse ben saddete gelim GEÇEN KUAFÖRDE Bİ BAYANIN 7 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMİLE KALAN Bİ BAYAN ;1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KÜRDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GİTTİM VE ALDIM FİYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DİĞERLERİNDEN DAHA ÇOK İNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ..a.s..KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN..:Saruboceq: