Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam bayanlar içinizde tüp bebek yaptıran var mı? duyduğum çoğu şeyi denedim yumurtlama ve adet düzensizliğim var. sanırım son çare tüp bebek kaldı. çok zor oluyomu.

Hamile kalmak isteyenlere tavsiyem... Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba arkadaslar.Ben PCO hastasiydim yumurtlamam gec oluyor ve adetlerimde duzensiz hamile kalmak istedigim zaman en az alti ay gecmesi gerekiyordu ve gonal f klomen hepsini denedim.Ama agustos ayinda bir aktardan adacayi,hayit tohumu ve papatya karisimi tabi gramajlarini aktar ayarladi aldim ve gercekten inanarak ve duzenli kullandim uc ay ustuste adetlerim duzeldi bu benim icin mucizeydi ve korunmayi biraktigim ayda hamile kaldim Allah'in izniyle Allah'a sukur ama henuz pek mutlu degilim cunku bes tane dusugum var ve altinci kez hamileyim insalla bu defa Allah'in izniyle olur tabi moralim lekelenmelerden biraz bozuk ama olsun bu asama bile benim icin buyuk mucize.Yanliz yumurtlama zamaninda icmedim.Bence deneyin denemekte yarar var cunku ilaclar artik hepimizi mahvetti.(7 yillik evliyim ve 30 yasindayim)
Herkese sevgiler ve bol bebisler insallah.

hulyamhh bunu denemediysen birde bunu dene senin durumuna benziyor kk da okudum ve alıntı yapıp buraya ekledim inşallah tüp bebeğe başlamana gerek kalmadan hamile kalırsın

Evet canım aynen dediğin gibi. Her şeyin başı stres bence de. Ama kafadan da şak diye silinmiyor ki düşünce. Bir de sende değerler de yükselmiş. O zaman insan daha da ümitleniyor. Aslında tatil iyi geliyor diyorlar. Biz de vallah 3 senedir tatil yapmadık. Yani en son balayında gitmiştik o zaman da korunuyordum. Ben bileydim hiç korunmazdım.
İnsan hiç bu yanını düşünmüyor ki. Bırakınca hamile kalırım diye düşünmüştüm o zamanlar. Tatil de insan kafasından atıyormuş genelde.

ewet canım bende çok taktım neler deniyorum bu ay adaçayı yağı na devam ediyorum sitede yakı yapıştırmayı okudum onuda deneyeceğim ateş ölçme yöntemi de uyguluyorum nasip inşallah fazla bejkletmeden gelir bebişlerimiz :16:

Kızlar yumurtalara ceviz iyi geliyormuş bi arkadaşımdan duydum 1 ay boyunca hergün 1 avuç ceviz yemiş hemen hamile kalmış

Cevizi ben eşime yedirmeyi düşünüyordum ama şimdi ben de yerim zaten habire birşeyler yiyiyorum hamilelikte alacağım kiloları şimdiden:1: alacağım

slm kızlar topiği yeni gördüm 4 yıllık evliyim ve eşimde varikosel var ve bende pkoluyum,herkes bebiş yokmu diye sorduğunda moralim bozuluyodu.en sonunda eşim ameliyat olmaya karar verdi fakat iş durumunu ayarlaması için 5 ay snrya erteledik ameliyatı ve inanın nasıl olsa ameliyattan snr herşey olacak diye düşündüğümüzden eşim de bende bebek fikrini kafamızdan çıkarmıştık ki o ay kendiliğinden hamile kaldım ve şuan 10 aylık kızım var stres bu işi çok etkiliyo...
ayrıca doğum snrsı şekerim çıktığı için dr glucophage verdi ve onu kullnırken korunmadığım için tekrar hamile kaldım şuan 2 aylık hamileyim meğer o ilaç ayrıca yumurtlamayı sağlıyomuş gebeliği kolaylaştırıyomuş halbuki 1 kutu bile bitirmemiştim henüz
bence doktorunuza danışarak glucophageyi kullanın ilk hafta mide bulantısı yapıyo ama kullanıp hamile kalan çok kişi varmış yeni öğrendim
bu arada her ay strese girmektense akışına bırakın rabbim nasip edince ardarda bile oluyo

slm kızlar topiği yeni gördüm 4 yıllık evliyim ve eşimde varikosel var ve bende pkoluyum,herkes bebiş yokmu diye sorduğunda moralim bozuluyodu.en sonunda eşim ameliyat olmaya karar verdi fakat iş durumunu ayarlaması için 5 ay snrya erteledik ameliyatı ve inanın nasıl olsa ameliyattan snr herşey olacak diye düşündüğümüzden eşim de bende bebek fikrini kafamızdan çıkarmıştık ki o ay kendiliğinden hamile kaldım ve şuan 10 aylık kızım var stres bu işi çok etkiliyo...
ayrıca doğum snrsı şekerim çıktığı için dr glucophage verdi ve onu kullnırken korunmadığım için tekrar hamile kaldım şuan 2 aylık hamileyim meğer o ilaç ayrıca yumurtlamayı sağlıyomuş gebeliği kolaylaştırıyomuş halbuki 1 kutu bile bitirmemiştim henüz
bence doktorunuza danışarak glucophageyi kullanın ilk hafta mide bulantısı yapıyo ama kullanıp hamile kalan çok kişi varmış yeni öğrendim
bu arada her ay strese girmektense akışına bırakın rabbim nasip edince ardarda bile oluyo

tebrik ederim evet stres etkiliyor bende 2 buçuk yıl olmak üzere evleneli ben ilk evlendiğim zaman denedim ama olmadı 5 ay bittikten sonra eşim askere gitti uzun bir aradan sonra şimdi yine 5 aydır korunmuyorum ama aşırı stresliyim olmayacak gibi geliyor ateş ölçme yöntemini deniyorum yumurtlama günü tespiti için çok faydalı yumurtlama gününü anlayabiliyor insan keşke daha öncede deneseymişim ateş ölçmeyi belki çoktan olurdu tabi herşey nasip geleceği zaman geliyor biz ne yaparsak yapalım allah ol deyince olacak bende birgün hamileyim demeyi bekliyorum artık dua edin kızlar isteyen herkese allahım hemen bekletmeden göndersin yavrularını aminnnnnnnnnn

Gunaydın arkadaslar nasılsınız?
Uzun sure gıremedım kusura bakmayın işler yoğundu.adetım 3 gun gecıktı ama hamılelık belırtısı yok test yaptım negatıf.bana bu pkonun oyunu.öffff öffff

a.s evet canım POLEN TOZU KÜÇÜK KÜÇÜK TOPLAR ŞEKLİNDE BAL TANELERİ GİBİ AMA BİRAZ ACIMSI.TOZ ŞEKLİNDE DEĞİ..bunu sabah aç karnına bir çay k.polenden bir çay k.balla karıştırıp yiğorsun canım üzerinede su içebilirsin..ALLAH KOLAYLIK VERSİİN:Saruboceq:

ya ben polen tozunu alırken öğüttü toz halinegetirdi aktarcı öle aldım..öle yapınca bi faydası olmuyomu?illa öğütülmemiş olacak gibi bi şartı varmı?? :((

ya ben polen tozunu alırken öğüttü toz halinegetirdi aktarcı öle aldım..öle yapınca bi faydası olmuyomu?illa öğütülmemiş olacak gibi bi şartı varmı?? :((

Yok canım merak etme hiç birşey olmaz o şekilde de kullanabilirsin HAKINDA HAYIRLISI OLSUN..:49:

merhaba kızlar ben aranıza yani katıldım.ben de polen kullanıyorum ama içine bi kaç bişey daha katarak kulanıyorum.bu macun da hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş.bi kadın 10 yıldan sonra bu macunla hamile kalmış.darısı herkezin başına:):):)

Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Evet stresi bir atsak hamile kalmamız kolaylaşır tabii. Bende hava değişimine uğradım yurt dışına gitmiştim adetim bu ay 5-6 gün gecikti hemen test yaptım yurt dışı vs derken kafam dağılmıştır diye ama test negatif çıkınca hayal kırıklığına uğradım gene :25:
Ne diyelim, hayırlısı. Allah her isteyene nasip etsin inşallah.

bizde eşimle 1 yıl korunmadık ama bebek olmadı. benim regl düzensizliğim vardı ondan kaynaklı diye düşünüyorduk, yeni evli olduğumuz için dr. kötü bişey söyleyip mutluluğumuz bozulur diye kendimizi dr.a gitmeyede hazır hissetmiyoduk.. evlenmeden önce gitmiştim dr.a hiçbi test yapmadan ultrasondan bakıp sorun yok demişti. onada çok güvenemiyodum.. hayıt otu, soğan kürü, daha birsürü kür denedim olmadıkca moralim iice bozulmaya başladı. sonunda arı sütü ve poleni denedim.. sabahları aç karnına eşimde bende 1 kaşık içiyorduk. 1 hafta sonra hamile kaldım şişe tam yarı olmuştu. şimdi 8 aylık hamileyim.. bence deneyin.. bende 4 yıllık evli teyzemden duymuştum.. Allah herkezin gönlüne göre versin..

canım ne güzel Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıklı uzun ömürlü ve hayırlı bir evlet olsun.Bizler için de dua et gelsin bebişlerimiz:emir_bebek:

CADIARZUkızlar ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yıldır korunmuyoruz..klomenden tutun gonafen,serephone herşey kullandım..sonra rahim filmi çektirdim temzi çıktı tüplerim açık..olmadı sonra aşılama oldum oda olmadıı neden sizcee piskolojik tamameen kafaya fazla takmamdan..neyse ben saddete gelim GEÇEN KUAFÖRDE Bİ BAYANIN 7 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMİLE KALAN Bİ BAYAN ;1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KÜRDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GİTTİM VE ALDIM FİYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DİĞERLERİNDEN DAHA ÇOK İNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ..a.s..KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN..:Saruboceq:

peki bu balla polen tozunu karıştırınca bir kavonaza yesek oluyormu kesin çözümmü

rica ederim şu soğan ve incir kürünü ve ada çayı yağını deneyin aynı ay hamile kalırısnız allahın izniyle ada çayını içmeyin tampon yapın içinize 2 gün kalsın içinizde adet bittikten sonra 20 gün soğan suyu (taze kaynamış ılık)20 gün kaynamış incir suyu (posası çıkana kadar)kayandıktan sonra kavanozda dinlensin dolapta süzmeden koyun hergün için bunu yapmak hiç zor değil başka hiç bir şey denemeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bekleyin sabırlı olun benim 3 yıl olmadı bunlar sayesinde hamile kaldım ve herkezinde olsun istiyorum bebeğim 5 aylık büyüdü bile .....ne güzel birşeyki herkez tatsın istiyorum sorusu olan varsa bana yazsın ben yardımcı olurum

incir kürünü üç ay kullandım sonuç :5: bu ay eşimle arı sütü+polen+bal karışımına başladık.inşallah bu defa sonuç alırız:emir_bebek:

Back