Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlarr gunaydın

selam hemşerim bende sizin hamile kalmak istiyorum benim hormonlarım yüksek hayıt adaçayı aslan pençesi içiyorum sabahları polen kaşıklıyorum duyduğum herşeyi yapıyorum ama olmuyor elma yağından bahsediyorsunuz bu nasıl oluyor canım bana tarif edermisiniz kaç gün kullanılacak nasıl yapılacak yazarsanız çok sevinirim çok teşekkürler rabbim hepinizin dualarını kabul eder emeklerinizin karşılığını alırsınız inşalah a.s.

selam hemşerim bende sizin hamile kalmak istiyorum benim hormonlarım yüksek hayıt adaçayı aslan pençesi içiyorum sabahları polen kaşıklıyorum duyduğum herşeyi yapıyorum ama olmuyor elma yağından bahsediyorsunuz bu nasıl oluyor canım bana tarif edermisiniz kaç gün kullanılacak nasıl yapılacak yazarsanız çok sevinirim çok teşekkürler rabbim hepinizin dualarını kabul eder emeklerinizin karşılığını alırsınız inşalah a.s.

HOSGELDIN CANIM.:lepi:HANGI SEMT TE OTURUYOSUN Kİ ? :kedi: SANA ADACAYI YAGI NI ANLATAYIM.BURDAKI ARKADASLARDAN ÖGRENDIGIM KADARIYLA; ADETIN 5.GUNUNDEN ITIBAREN TAKI ADETIN 10.GUNUNE KADAR 10.GUN DAHIL KULLANIYORSUN.DAHA SONRA KULLANMIYOSUN KI YUMURTLAMA DONEMINE GIRIYORUZ ÇÜNKÜ :hulya: CANIM ADETLIYKEN PEDE BİR KAÇ DAMLA DAMLATIYORUZ.ADET BITINCE DE KIMI TAMPON A BIR KAÇ DAMLA DAMLATIP TAMPONU KULLANIYOR KIMI MAKYAJ PAMUKLARI VARYA ONA DAMLATIP VAJINA NIN GIRISINE KOYUYOR.İÇİNE KAÇMAYACAK ŞEKİLDE PAMUK BIRAZ DIŞARDA KALACAK ŞEKİLDE.eyvahedigeldismile .AMAAAN BEN PAMUKLA UĞRASAMAM KAÇAR GÖÇER sırnaşık şey DERSEN EN GUVENLISI TAMPON.5 GECE BUŞEKİLDE YAPILIYOR.YATMADAN ÖNCE YAPIYOSUN SABAH TA PAMUGU YA DA TAMPONU CIKARTIYSUN.ADAÇAYI YAGI KULLANMADA KI AMAÇ EGER TUPLERDE BIR TIKANIKLIK VARSA ONLARI AÇMAK ILTIHAP VARSA ILTIHABI AKITMAK. vereliniortak BAŞKA BİŞİ DAHA VAR O DA SÜT BUHARINA OTURMAK HAMILE OLMADIĞINA EMIN OLDUGUN ZAMANLAR MALUM CALISMADAN ONCE :kedi: SUTU KAYNAYIOSUN OLE BOLE DEGIL AMA FOKUR FOKUR SONRA ONU LEGENE DOK . BATTANIYE YE SAR KENDINI BUHARINA OTUR CANIM.BUDA TIKANIKLIK ILTIHAP İÇİN BAŞKA BI YONTEM.BU YAZDIKLARIMLA HAMILE KALAN ARKADASLAR VAR 160 LI SAYFALARA KADAR 10 ARKADAS HAMILE KALMIS ADACAYI YAĞI+POLE+BAL+TARCIN.BU SUTLEDE BI ABLAMIZ KALDI HAMILE .İNŞALLAH CANIM HEPIMIZ HAMILE KALIRIZ.

slm arkadaşlar ben sürekli geçmiş yazıları okuyorum 450. sayfadayım hamile kalanlar umut oluyor moralim düzeliyor.neyazık ki adet oldum 2 gün geçikmişti umutlanmıştım yine:(((

eskisi gibi topige pek giren yok galiba eskilerin hepsi hamile kaldı:)))İnşallah inşallah :)))) bebek büyütüyorlar:)))Bize de uğurlu gelsin lütfen

evet eskilerden pek giren yok galiba amaçlarına ulaşmışlar bir şekilde inşaallah bizde bebeklerimizi kucagımıza alırız ama biz gelelim buraya bebegimiz olduktan sonrada:dance::emir_bebek:

HOSGELDIN CANIM.:lepi:HANGI SEMT TE OTURUYOSUN Kİ ? :kedi: SANA ADACAYI YAGI NI ANLATAYIM.BURDAKI ARKADASLARDAN ÖGRENDIGIM KADARIYLA; ADETIN 5.GUNUNDEN ITIBAREN TAKI ADETIN 10.GUNUNE KADAR 10.GUN DAHIL KULLANIYORSUN.DAHA SONRA KULLANMIYOSUN KI YUMURTLAMA DONEMINE GIRIYORUZ ÇÜNKÜ :hulya: CANIM ADETLIYKEN PEDE BİR KAÇ DAMLA DAMLATIYORUZ.ADET BITINCE DE KIMI TAMPON A BIR KAÇ DAMLA DAMLATIP TAMPONU KULLANIYOR KIMI MAKYAJ PAMUKLARI VARYA ONA DAMLATIP VAJINA NIN GIRISINE KOYUYOR.İÇİNE KAÇMAYACAK ŞEKİLDE PAMUK BIRAZ DIŞARDA KALACAK ŞEKİLDE.eyvahedigeldismile .AMAAAN BEN PAMUKLA UĞRASAMAM KAÇAR GÖÇER sırnaşık şey DERSEN EN GUVENLISI TAMPON.5 GECE BUŞEKİLDE YAPILIYOR.YATMADAN ÖNCE YAPIYOSUN SABAH TA PAMUGU YA DA TAMPONU CIKARTIYSUN.ADAÇAYI YAGI KULLANMADA KI AMAÇ EGER TUPLERDE BIR TIKANIKLIK VARSA ONLARI AÇMAK ILTIHAP VARSA ILTIHABI AKITMAK. vereliniortak BAŞKA BİŞİ DAHA VAR O DA SÜT BUHARINA OTURMAK HAMILE OLMADIĞINA EMIN OLDUGUN ZAMANLAR MALUM CALISMADAN ONCE :kedi: SUTU KAYNAYIOSUN OLE BOLE DEGIL AMA FOKUR FOKUR SONRA ONU LEGENE DOK . BATTANIYE YE SAR KENDINI BUHARINA OTUR CANIM.BUDA TIKANIKLIK ILTIHAP İÇİN BAŞKA BI YONTEM.BU YAZDIKLARIMLA HAMILE KALAN ARKADASLAR VAR 160 LI SAYFALARA KADAR 10 ARKADAS HAMILE KALMIS ADACAYI YAĞI+POLE+BAL+TARCIN.BU SUTLEDE BI ABLAMIZ KALDI HAMILE .İNŞALLAH CANIM HEPIMIZ HAMILE KALIRIZ.

canım benim Allah senden razı olsun hemen yarın başalyayım yapmaya adetiminde yarın 5. günü aynen hepsini yapacağım ben üçkuyularda oturuyorum canım sen nerede oturuyorsun?zaten bal tarçın çörek otunu poleni kaşıklıyorum her sabah bunuda yaparım inşallah hepimiz bigün emeklerimizin karşılığını alırız tek temennim bu rabbimden canım tekrar teşekküler ben akşamları giriyorum nete konuşuruz burada denk gelirsek :16:

inşallah artık gelir bebekler:) eskiden hep kızım olsun isterdim şimdi ise olsun da kız ya da erkek yeter ki olsun diyorum:) tabi sağlıklı uzun ömürlü ve hayırlı olsun ilk duam ama olsun artık:34:

Gunaydın kızlar. Aykız sevgı. Bı kaç eczaneye sordum bu sıvı varya pressed ellerınde yok :( bı arastıralım dıolar ve bununla ılgılı bı topık var pressed ı kullananlar dıe sımdı onu okuyorum.bı kac arkadas bunun yardımıyla hamıle kalmıslar arastırıp sıze bılgı aktaracagım.

merhaba.. ben de hamilelik için uğraşıyorum. ama kist var ve doktor tekrara doğum kont hapı verdi. 2.5 cmlik çıkolata kıstı. 3 ay daha hap dedi. ama ben emin değilim. bitkisel çözümlere de inaniyorum. ne yapmalı sizce. hapla birliklte bitkiler mi. 3 ay hap sonra bitkiler mi .yoksa hiç hap kullanmasam mı.içiniz de hap kullanan var mı..
şimdiden desteğiniz için teşekkürler. hepimizin dualarının kabul olması dileğiyle...

merhaba.. Ben de hamilelik için uğraşıyorum. Ama kist var ve doktor tekrara doğum kont hapı verdi. 2.5 cmlik çıkolata kıstı. 3 ay daha hap dedi. Ama ben emin değilim. Bitkisel çözümlere de inaniyorum. Ne yapmalı sizce. Hapla birliklte bitkiler mi. 3 ay hap sonra bitkiler mi .yoksa hiç hap kullanmasam mı.içiniz de hap kullanan var mı..
şimdiden desteğiniz için teşekkürler. Hepimizin dualarının kabul olması dileğiyle...

canım gecmıs olsun hosgeldın bu arada.kıst olayı hakkında burda topıkte yazmıslar var bazı seyler.hayıt tohumu yanlıs hatırlamıyosam.canım yanlıs bılgılendırmek ıstemem ama ıstersen topıklerı bı oku derım.arıpolenı+bal+tarcın yap derım kıstlere ıı gelırmı bılmem ama hamılelıge zemın hazırlıyo.tekrar gecmıs olsun:29:

canım benim allah senden razı olsun hemen yarın başalyayım yapmaya adetiminde yarın 5. Günü aynen hepsini yapacağım ben üçkuyularda oturuyorum canım sen nerede oturuyorsun?zaten bal tarçın çörek otunu poleni kaşıklıyorum her sabah bunuda yaparım inşallah hepimiz bigün emeklerimizin karşılığını alırız tek temennim bu rabbimden canım tekrar teşekküler ben akşamları giriyorum nete konuşuruz burada denk gelirsek :16:

hayatım ben buca da oturuyorum

lkrszn canım bence doktorun verdiği ilacı kullan daha çabuk sonuç alabilirsin bitkilerle daha uzun sürebiliyor ama dok un verdiği ilaçı alırken bitki kürleri deneme çörek otu tarçın yeme biyerde okumuştum yenmemesigerekiyormuş

Frlang ben de bu haftasonu anneme gittiğimde araştıracağım bulursam çookkk iyi olacak :)) Bu akşam da süt-maydonoz buharı yapacağım uyumadan önce de elma yağı kullanacağım.aklıma hiç gelmezdi çocuk yapmak için bu kadar uğraşacağım ama kendime sözverdim bundan sonra kafama takmayacağım bu konuyu sadece bunları yapacağım :68:

teşekkür ediyorum arkadaşlar... hemen yorum yapan arkadaşlar olmuş... seviyorum bu kulubu ya.. hiç tanışmasak da herkes birbirne yardımcı olmaya çalışıyor.kistle ilgili topiclere de bakıyorum ama bu topic de ilgi çekici.. neyse benimle aynı durumda olan arkadaşlar varsa irtibatı koparmayalım derim:34:

Kızlar neden kımse gırmıo kac gundur ?bakıom gelen gıden yok.benim yumurtlama donemlerımde çalışma yapamadık olmadı eşim cok yorgun geldı eve bu ay umudum yok artık benım

Frlang canım belki geç yumurlayacaksın. sen yine de çalış belli olmaz hiç ummadığın ayda hamile kalırsın benden söylemesi
:7:

merhaba.. ben de hamilelik için uğraşıyorum. ama kist var ve doktor tekrara doğum kont hapı verdi. 2.5 cmlik çıkolata kıstı. 3 ay daha hap dedi. ama ben emin değilim. bitkisel çözümlere de inaniyorum. ne yapmalı sizce. hapla birliklte bitkiler mi. 3 ay hap sonra bitkiler mi .yoksa hiç hap kullanmasam mı.içiniz de hap kullanan var mı..
şimdiden desteğiniz için teşekkürler. hepimizin dualarının kabul olması dileğiyle...

meraba canım bnmde 3mm boyunda bir kistim var bende yasmini kullandım ama malesef kistim geçmedi doktorum kistimin neden geçmediğini çok merak ediyor eğer hala geçmemişse laparoskopi öneriyor.çünkü bnmde 11 aydır bebeğim olmuyor eşim görünecek bu ay.acaba kist yüzündemi olmuyor die doktorum kist yüzünden değildir sanmıyorum diyor bende çok çaresizim laparoskopiyide etrafımdaki kimse önermiyor
buarada ben tarçın çörek otu ve bal yemiştim ondan sonra oldu bnm bu kist oyüzden sakın kullanma derim
sopğan suyu içtim 1 ay sonra bidaha doktora gitmedim kist geçtimi bilmiyorum

Back