Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarr gunaydın
selam hemşerim bende sizin hamile kalmak istiyorum benim hormonlarım yüksek hayıt adaçayı aslan pençesi içiyorum sabahları polen kaşıklıyorum duyduğum herşeyi yapıyorum ama olmuyor elma yağından bahsediyorsunuz bu nasıl oluyor canım bana tarif edermisiniz kaç gün kullanılacak nasıl yapılacak yazarsanız çok sevinirim çok teşekkürler rabbim hepinizin dualarını kabul eder emeklerinizin karşılığını alırsınız inşalah a.s.
HOSGELDIN CANIM.:lepi:HANGI SEMT TE OTURUYOSUN Kİ ? :kedi: SANA ADACAYI YAGI NI ANLATAYIM.BURDAKI ARKADASLARDAN ÖGRENDIGIM KADARIYLA; ADETIN 5.GUNUNDEN ITIBAREN TAKI ADETIN 10.GUNUNE KADAR 10.GUN DAHIL KULLANIYORSUN.DAHA SONRA KULLANMIYOSUN KI YUMURTLAMA DONEMINE GIRIYORUZ ÇÜNKÜ :hulya: CANIM ADETLIYKEN PEDE BİR KAÇ DAMLA DAMLATIYORUZ.ADET BITINCE DE KIMI TAMPON A BIR KAÇ DAMLA DAMLATIP TAMPONU KULLANIYOR KIMI MAKYAJ PAMUKLARI VARYA ONA DAMLATIP VAJINA NIN GIRISINE KOYUYOR.İÇİNE KAÇMAYACAK ŞEKİLDE PAMUK BIRAZ DIŞARDA KALACAK ŞEKİLDE.eyvahedigeldismile .AMAAAN BEN PAMUKLA UĞRASAMAM KAÇAR GÖÇER sırnaşık şey DERSEN EN GUVENLISI TAMPON.5 GECE BUŞEKİLDE YAPILIYOR.YATMADAN ÖNCE YAPIYOSUN SABAH TA PAMUGU YA DA TAMPONU CIKARTIYSUN.ADAÇAYI YAGI KULLANMADA KI AMAÇ EGER TUPLERDE BIR TIKANIKLIK VARSA ONLARI AÇMAK ILTIHAP VARSA ILTIHABI AKITMAK. vereliniortak BAŞKA BİŞİ DAHA VAR O DA SÜT BUHARINA OTURMAK HAMILE OLMADIĞINA EMIN OLDUGUN ZAMANLAR MALUM CALISMADAN ONCE :kedi: SUTU KAYNAYIOSUN OLE BOLE DEGIL AMA FOKUR FOKUR SONRA ONU LEGENE DOK . BATTANIYE YE SAR KENDINI BUHARINA OTUR CANIM.BUDA TIKANIKLIK ILTIHAP İÇİN BAŞKA BI YONTEM.BU YAZDIKLARIMLA HAMILE KALAN ARKADASLAR VAR 160 LI SAYFALARA KADAR 10 ARKADAS HAMILE KALMIS ADACAYI YAĞI+POLE+BAL+TARCIN.BU SUTLEDE BI ABLAMIZ KALDI HAMILE .İNŞALLAH CANIM HEPIMIZ HAMILE KALIRIZ.
merhaba.. Ben de hamilelik için uğraşıyorum. Ama kist var ve doktor tekrara doğum kont hapı verdi. 2.5 cmlik çıkolata kıstı. 3 ay daha hap dedi. Ama ben emin değilim. Bitkisel çözümlere de inaniyorum. Ne yapmalı sizce. Hapla birliklte bitkiler mi. 3 ay hap sonra bitkiler mi .yoksa hiç hap kullanmasam mı.içiniz de hap kullanan var mı..
şimdiden desteğiniz için teşekkürler. Hepimizin dualarının kabul olması dileğiyle...
canım benim allah senden razı olsun hemen yarın başalyayım yapmaya adetiminde yarın 5. Günü aynen hepsini yapacağım ben üçkuyularda oturuyorum canım sen nerede oturuyorsun?zaten bal tarçın çörek otunu poleni kaşıklıyorum her sabah bunuda yaparım inşallah hepimiz bigün emeklerimizin karşılığını alırız tek temennim bu rabbimden canım tekrar teşekküler ben akşamları giriyorum nete konuşuruz burada denk gelirsek![]()
merhaba.. ben de hamilelik için uğraşıyorum. ama kist var ve doktor tekrara doğum kont hapı verdi. 2.5 cmlik çıkolata kıstı. 3 ay daha hap dedi. ama ben emin değilim. bitkisel çözümlere de inaniyorum. ne yapmalı sizce. hapla birliklte bitkiler mi. 3 ay hap sonra bitkiler mi .yoksa hiç hap kullanmasam mı.içiniz de hap kullanan var mı..
şimdiden desteğiniz için teşekkürler. hepimizin dualarının kabul olması dileğiyle...