- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
Rica ederim umarım en kısa zamanda hayırlı haberi alırsınızÇok teşekkür ederim nakilliyim önce kendim bakmak istedim anne olmak istiyorum öncesınde sorun yoksa doktorumla paylaşıcagım çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim umarım en kısa zamanda hayırlı haberi alırsınızÇok teşekkür ederim nakilliyim önce kendim bakmak istedim anne olmak istiyorum öncesınde sorun yoksa doktorumla paylaşıcagım çok teşekkür ederim
Merhaba,Merhabalar iyi akşamlar, Anneler ve anne olmak isteyen adaylar, ben hamile kalmak istiyorum bunun için nelere dikkat etmeliyim neler yapmalıyım neler yemeliyim yada hamile kalmaya yardımcı olan bilgileri paylaşır mısınız bayadir istiyorum uzun zamandir. fikirlerinizi bekliyorum birbirimize danışarak sorarark sohbet etme tarzında bilgilendirelim birbirimizi Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederimMerhaba,
Amin sizede en kısa zamanda nasib etsin..
Benim bu konu ile alakalı açtığım bir konu vardı orada bazı arkadaşlar fikirlerini paylaştılar ben dahil. Belki faydası dokunur sie ve diğerlerine
Buraya tıklayın
Gebeliğe Hazırlık - Anne olmak istiyormusun? Ozaman gel sende katıl bize🌺🌺🌺🥰
Bismillahirrahmanirrahim Selam kızlar.. Asla morallerinizi bozmayın.. Yeni bir Ay yepyeni ve sağlıklı bir fırsattır.. Bir kadının daha 1 ayını doldurmadan yeni bir gebelik için şansı vardır.. Birçok kadın düşük yaptığı zaman daha adet dönemi gelmeden tekrardan hamile kalıyor.. Yumurtlama...www.kadinlarkulubu.com
Öncelikle eşiniz ve sizde doktora görünün bir problem olup olmadıgina onun sonra folik asit kullanımı önemli avokoda rahim icin diyorlar hakkınızda hayırlısı olsunMerhabalar iyi akşamlar, Anneler ve anne olmak isteyen adaylar, ben hamile kalmak istiyorum bunun için nelere dikkat etmeliyim neler yapmalıyım neler yemeliyim yada hamile kalmaya yardımcı olan bilgileri paylaşır mısınız bayadir istiyorum uzun zamandir. fikirlerinizi bekliyorum birbirimize danışarak sorarark sohbet etme tarzında bilgilendirelim birbirimizi Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah şimdiden teşekkürler.
Amin teşekkür ederim. Ben doktora göründüm bir sorun yok dedi folbiol folik asit kullanıyorum daha evleneli 1 sene olmadı 1 sene olsun eger olmazsa egitim arastırma hastanesine git dedi drÖncelikle eşiniz ve sizde doktora görünün bir problem olup olmadıgina onun sonra folik asit kullanımı önemli avokoda rahim icin diyorlar hakkınızda hayırlısı olsun
Canım benim 2 seneMerhabalar iyi akşamlar, Anneler ve anne olmak isteyen adaylar, ben hamile kalmak istiyorum bunun için nelere dikkat etmeliyim neler yapmalıyım neler yemeliyim yada hamile kalmaya yardımcı olan bilgileri paylaşır mısınız bayadir istiyorum uzun zamandir. fikirlerinizi bekliyorum birbirimize danışarak sorarark sohbet etme tarzında bilgilendirelim birbirimizi Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah şimdiden teşekkürler.
Esinizde görünsün rabbim hayırla versinAmin teşekkür ederim. Ben doktora göründüm bir sorun yok dedi folbiol folik asit kullanıyorum daha evleneli 1 sene olmadı 1 sene olsun eger olmazsa egitim arastırma hastanesine git dedi dr
2 senedir mi olmuyorCanım benim 2 sene