Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Ay canlarım ben baktım saçma sapan yorumlar yapıyor .Aptal mı ne ya ?!?

Bana özelden küfür bile etti.

Kafa bulmaya çalışan aptalın teki işte. Mune'de yok. kazenden ses çıkmadı hala... Bi an önce def etseler çok iyi olacak. şöyle bi profiline baktım heryere anüs hakkında yorum yapmış. Şu mübarek günde Rabbim akıl fikir versin. israf bunlar hep israff.

bu sayfanin yoneticisinin sucu bence neden izin veriyorki bole seylere cok igrenc bir durum

Ay aptal .Özel bir ilgisi var anüse herhalde :)))

Kizlar daha gecen gun konusmustuk ama bu sabah benden parca seklinde beyaz bi akinti geldi. Bu neden olur acaba

Iyy bu ne ya nereye baksam bugun bu var ya erkek yada bilemedim... muneee duy bizi def et sunu ya

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

allah akil fikir versin sana gosterilecek baska yerin,yok heralde koya koya bu fotoyu koydun demek seni kimse begenmez bosa ugrasma zaten, uyeluginde kalkar birazdan

Ay canlarım ben baktım saçma sapan yorumlar yapıyor .Aptal mı ne ya ?!?

bu sayfanin yoneticisinin sucu bence neden izin veriyorki bole seylere cok igrenc bir durum

kimse online değil sanırım mune falan yoksa çoktan el koyardı diye düşünüyorum. abarttı çünkü. her konuya attı bu rezalet resmi.

Ay aptal .Özel bir ilgisi var anüse herhalde :)))

Iyy bu ne ya nereye baksam bugun bu var ya erkek yada bilemedim... muneee duy bizi def et sunu ya

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

ne makatı noluyo yaaa. bişey mi kaçırdıkkk

iyi geceler kizlar adetimin 8.gunu klomende de 3.gunum ama benim adetim normalden farkli 3gun surup sonrasi hep sari akinti seklinde oldu ilkkez bole oluyo ve klomenden desem deil cunku 3gun oncede boleydi napcagimi sasirdim sabah gorusuruz :18::18::18:

Kızlarrr gunaydın tekrar aranızdayım :) Guzel bır ıkı gun tatıl yaptım ve kosa kosa geldım yanınıza :) Ctesi İzmir pazar Didim deydım gezıp durdum :) Neler olmus neler çok sey kacırmısım ayyy

Kızlarrr gunaydın tekrar aranızdayım :) Guzel bır ıkı gun tatıl yaptım ve kosa kosa geldım yanınıza :) Ctesi İzmir pazar Didim deydım gezıp durdum :) Neler olmus neler çok sey kacırmısım ayyy

günaydın hoşgeldinn
izmirde nereye geldin bakıyım

Merhaba bende araniza yeni geldim dogru yere yaziyorumdur inş :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…