Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen cnm kıyılmaz ama bıraz ele avuca gelsınler ısırırız poposunu inşallah o günleri mevlam tez zamanda yasatır once sızlere sonrada bana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende nevsehirliyim canim bende mersine gelin geldim.. bak o bnmde aklimda diom issiracam poposunu bekletio diye. Esim gülüyor.. haklisin uzulsekde usulmesekde bir elimizde olan birsey degil canim..
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr ![/QUOT
Bebişlermz dıcek sonra bu annelerımızın popolarımzdan ıstedıgı nedır boyle canım dıye ısyan etceklerAynen oyle ne kadr cok aglarsak o kadr cabuk gelmıyorlar sonucta oyle olsa bende 7/24 aglama potansylı var zaten cok sulugozmdur
Sen 23 yasındaydn degıl mı tatlım eşin kac yasındaydı.
Bende nevsehirliyim canim bende mersine gelin geldim.. bak o bnmde aklimda diom issiracam poposunu bekletio diye. Esim gülüyor.. haklisin uzulsekde usulmesekde bir elimizde olan birsey degil canim..
Bebişlermz dıcek sonra bu annelerımızın popolarımzdan ıstedıgı nedır boyle canım dıye ısyan etceklerAynen oyle ne kadr cok aglarsak o kadr cabuk gelmıyorlar sonucta oyle olsa bende 7/24 aglama potansylı var zaten cok sulugozmdur
Yasarsın cnm benim merak etme sadece stres yapma rahat ol olur kaç yıllık evlisin ve kaç yaşındasın cnm
Aynı anda yasını sormusuz :)
Abla de cnm benim evt olacak bebeşlerimiz ama herseyın zamanı var bız bırazda sabırsız davranıyoruz kendı kendımıZe yapıyoruz sen kaç yasındasın ve nekadarlık evlısın
Ben 33 yaşındayım:)))
Oyyyy sen yeni evlisin cnm kafaya takma yaşında küçük daha olur olurda bıkarsın inşallah:))
Cnm benim oglum 8 aylıktı bosandım ben ve şimdi oglum 16 yaşında 1.80 boyu 1 bucuk yıl oldu ikinci evliliğimi yaptım çokta mutluyum oyuzden ara vermek zorunda kaldım 15 yılsonra evlendım
Ama iç canım bende içiyorum doktora gıt değişsın ilacını midede sorun olunca her ilaçta içilmiyor ama kafaya takma cnm daha yeni karar vermişsin bebiş yapmaya bol bol çalış yumutlama donemini kaçırma
Ayni bende hele bu ay bir alinganin sorma esim kafayi yicek diye korkuyom :)) esimde 28 yasinda canimm..
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
Çok istiyor eşimlede araları çok iyi eşim aşırı iyi bir insan oda 26 yaşında benden 8 yıl küçük ama çok mutluyuz :)
Çok istiyor eşimlede araları çok iyi eşim aşırı iyi bir insan oda 26 yaşında benden 8 yıl küçük ama çok mutluyuz :)