Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Hic canın acımıyor ondan korkun olmasın cekınıyorsanda bayan doktor sec canım. Benım doktrm erkektı bende dedım once nasl olcak dıye ama o odadan ıcerı gırdım ne korku ne cekıncem kalmadı anlattım durumumu o da bana yapacklrnı anlattı tamamsa muayne edeyım senı dedı olup bıttı hemen tabı ınsan utanıyr ama saglk napcan... Doktrdan cıktgnda ve sorununz olmadgından emın oldgnuzda cok rahtlıyrsn ınan kı bak ben oyle oldm en azından :4: Olsn tatlm ya 2 gun bultlrn ustundeydım snra dıpe cakıldım ama olsn bebegım 2 gunlukte olsa benımle sandım

insallah ben de iyi bir doktor bulurum da. Dediğin gibi sorun yoksa insan rahatlar:46: varsa da tedaviye başlanır çünkü aklımda bir sürü soru işareti var kist mi, ben de mi problem, niye olmuyor, sorun olmasaydı şimdiye olurdu.... :18: o düşüncen bile çok güzel 2 gün de olsa bebeğin seninleydi dogru. Rabbim tez zamanda insallah bebişlerimizi bizimle eyler hayırlısıyla.

Kızlar bişi sorcam sat 11 hazirandı adet oldum fakat üçüncü günü birden istifra ettim hemde çok fena adetim bitti hala ara ara mide bulantısı var neden olur ki yaa ? Test yapmıştım negatifti ama hamiş olma ihtimalim var mı sizce?

canım benim bildiğim normal adet olduysan hamile değilsindir ama hani kısa sürüp lekelenme şeklinde olduysa belki vardır. Testini ara ara tekrarla istersen

Yok hayır normal adet oldum işte ama mide bulantıları ara ara gelip gidiyo

istiyorsan bebiş insallah hamilesindir tek temennim. mide bulantıların sürüyorsa mutlaka doktora git belki başka rahatsızlığın falan vardır ya da insallah mümkünse de böyle bir durum bebiş vardır

insallah ben de iyi bir doktor bulurum da. Dediğin gibi sorun yoksa insan rahatlar:46: varsa da tedaviye başlanır çünkü aklımda bir sürü soru işareti var kist mi, ben de mi problem, niye olmuyor, sorun olmasaydı şimdiye olurdu.... :18: o düşüncen bile çok güzel 2 gün de olsa bebeğin seninleydi dogru. Rabbim tez zamanda insallah bebişlerimizi bizimle eyler hayırlısıyla.

Bende aynen oyleydm neden olmuyr kesn bı sorunum var deyıp duruyrdum ama ıcım cok rahtladı aklımdkı soru ısaretlrı gıttı. Erknden sorununu ogrenkte guzl tabı zamn kaybtmyrsun. Suan bıldgm tek sey evımde bırgun bebek seslrı duyulcak bundan emınım olacak bebegım azıcık nazlı olcaz ama sanırım :)

İnş hamişsin der doktor yarın mujdelı haberlrnı beklıyorz canım :emir_bebek::nazar:

İnşallah canım yaaa ne güzel konuşuyosun :)

istiyorsan bebiş insallah hamilesindir tek temennim. mide bulantıların sürüyorsa mutlaka doktora git belki başka rahatsızlığın falan vardır ya da insallah mümkünse de böyle bir durum bebiş vardır

Umarım başka birşey değildir bebiş vardır çok istiyoruz...

Canim o döllenme ye bakar.. reglden 1 gün once yapipta cikanda war ama beklemek daha garanti en azindan umutla bekliyoruz oldu olacak diye hayırlısı olsn insallah

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

aynen ama işte yapsan negatif cıksa moral bozuluğu bekleyim erken daha dersin reglin gelince 2 kat sinirin bozulur diye yapmıyorum:18:

Bendeeee hamiş olmak istiyorummmmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallah canim hep istiyoruz ne zamandir istiyorsun

Suan aslında karar vermedik eşimle bebek yapmaya. Hatta bir yıl beklesek daha iyi olcak bizim için (bi takım işler düzene girmiş olur) amaaa benim canim çok istiyorum bebek bakmak sevmek. Özellikle kız çocukları okadar tatlilarki yerim onları. Rabbim ins herkesin gönlüne göre verir..
Senin var mi / yada dusunuyor musun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen bende o durumdayım .Ama yapmayacağım yaaa sanki hissettiğim bütün belirtiler bitti. gelecek herhalde regl öyle umudum bitti yani

Oooo canım ya daha cok var dur bı hele. Ama benımde hıc bır belırtım yok gercı ne yorgnlk ne gogs agrısı ne yerlesme kanaması ne kokulra hashasyt sıfır yanı ama olsun kırmzlr gelene kadr umut var

Bat ne zamn kı tatlım 2 gun oncesınde bıle cıft cızgı goren oluyrmus

Yaaa ben bu ay umitlnmistim galiba yine kirmizi kart yicem.. mide bulantim vardi bel agrim vardi 10 gündür kokulara karsi hassasiyet filan ama fis cikcak sanirim bugun yuzumde sivilceler cikmis ufak ufak regl gunune 2 gun kaldi :((((

Slm elmas kırmızı kartı her ay yıyenlerdenım bende artık alıştım umudumda kalmadı bebek konusunda ama yınede her ay beklıyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaaa ben bu ay umitlnmistim galiba yine kirmizi kart yicem.. mide bulantim vardi bel agrim vardi 10 gündür kokulara karsi hassasiyet filan ama fis cikcak sanirim bugun yuzumde sivilceler cikmis ufak ufak regl gunune 2 gun kaldi :((((

Dur bakalm tatlım ya hemen umıtsızlge kapılma daha 2 gunun var belkı gelmez :49: belkı hamış olursun bu ay :1: Ayy ben bu hamiş kelımesını cok sevyrm ya yakında bızım içinde hamiş bunlar dıcekler cok tatlı bır kelıme dımı ama :1:

Back