- 14 Haziran 2014
- 354
- 206
- 53
Bende bıktım canım o tek çizgiyi görmekten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tek çizgiyi geçtim birazcık gecikse dönüp dönüp kan testi yaptırıyorum
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bıktım canım o tek çizgiyi görmekten
İşte bilemiyorum inatla sabırla bekliyorum :)
Valla ben şafak saymaya basladım tatlım :) Çok az kaldı yakında ögrenıcem bebegımın içimde benımle oldgunu![]()
Bende soğan kürü denedim birşey olmadı bu ayda hamile olmayım incirle havuç kürünü deniyecem ama çalışınca zor cnm eve zor geliyorum
Aynen ablacım sogan kuru kıstler ıcın cok faydalı ımıs incir havucta yumrtlkları catlamaynlr ıcın aslnda tam olrk nerde sorun oldgnu bılsk kurlerı ona gore uyglsk daha ıyı
Arkadaşlar benim adetim 4 gün gecikti aynen adet ağrılarım var gibi. Önceden de yazmıştım bekarken günü güne olurdum ama 5 aylık evliyim iki ay önce 5 gün gecikti 5.gün kırmızılar geldi yine öyle olur diye heveslenmek de istemiyorum ama bebiş çok istiyoruumm. sırf o tek çizgiyi görmekten bıktıgım için yapmayacağım test :)
Valla ben şafak saymaya basladım tatlım :) Çok az kaldı yakında ögrenıcem bebegımın içimde benımle oldgunu![]()
ne kadar kaldı canım insallah hamilesindirrr
Benım mınık 2 tane kıstım varms mesla ama doktr gebelge engl degıl reglıyle atılır kıstler onemsz dedıCanım sorun yok bende ama zamanı var demek kuzenıminde olmuyordu incir kürünü denedi ikinci aya hamile kaldı şimdi ikinciye hamile
ne kadar kaldı canım insallah hamilesindirrr
Bat a 8 gun kaldı tatlım![]()
![]()
Uzmeyecgm kendımı kırmzılar gelene kadr bır umut oluck hep
Bence yap canım testı en azından acaba mı dıye soru srtı kalmaz kafanda ogren rahatla belkıde bebegın senınledr hem kotu dusunme
Tek çizgiyi geçtim birazcık gecikse dönüp dönüp kan testi yaptırıyorumama sonu hüsran
bir de milletin hatta hiç tanımadığın insanların eşine çocuk yok mu çocuk deyişi var ya çok sinir bozucu. bir kez sorulur anlarım da...
İnşş tatlımValla ev hanımı olsam
butun kurlerı yaparım uygularım ama çalışan bırıyım ve aksam eve yorgun gelıp bıde kurle ugrasamıyrum bu ay bögurtlen koku yada bal tarcın cörek otu kurunu yapcam bide maydnz sut buharnda beklıcem hayrlısı artık elımden gelenı yapayım gerısı Allaha kalmıs... Bende kk dan ogrendım hep okuya okuya
sonra dedım uye olayım arkadslrm olsun berbr sohbet ıcımzı dokelım
Yok biz kocamla cok mutluyuz de sızın gıbı kocamı elımde tutmak ıcın bebege ıhtycm yok de tabı bu lafı art nıytle soranla de tatlım![]()
insallah öyledir insallah. belki gecikmedir yine diye içim içimi yiyiyor. Pazartesiye kadar olmazsam mutlaka doktora gideceğim. geçen gün bana cok destek oldun Allah razı olsun
Canim ben maydonozu duymadim da sut ve isrganla 2 sene sonra cocuk sahibi olan akrabam war..
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
işte art niyetle soruyorlar tatlım çoğu. Eşim diyor daha var hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsun diye de. Çünkü onların orada mübarek " her yıla bir çocuk projesi" var sankihepsinin dört beş çocuğu var. sanıyorlar ki her kadın hemen doğurmalı.
Bat a 8 gun kaldı tatlım![]()
![]()
Uzmeyecgm kendımı kırmzılar gelene kadr bır umut oluck hep
insallah Rabbim insallah . Allah her isteyene hayırlısıyla versin inş birer miniko umutlar olmasa zaten işimiz yaş
Umutlu ve mutlu olalım her zaman. Vakti zamanı gelince biz de olacağız bebişlerimizle inşallahhh.
Nerelı canım onlar. Ya susma sende ver cevplrını olmuyor cocgum de ( Allah korusun tabı ) sordun ve aldın mı cevbını de acımı bırdaha hatırlattn mutlumusun de vicdan yapıp o uzulsun.
insallah Rabbim insallah . Allah her isteyene hayırlısıyla versin inş birer miniko umutlar olmasa zaten işimiz yaş
Umutlu ve mutlu olalım her zaman. Vakti zamanı gelince biz de olacağız bebişlerimizle inşallahhh.
Laf aramızda![]()
![]()
doğulu. ah bana bir dese ağzının payını alacak da eşime soruyorlar hep ben de duyuyorum tabi.
Aynen canım benım evımde be bebek kahkahası mutlaka olucak Rabbım vermezsede Çocuk esırgeme kurumuna basvururm ama ıllakı olucak anne olmak 9 ay karnında gezdırmekle olmadıgına ınanıyorum ve ben emınım kı harıka bır anne olurum eşimde harıka bır baba o yuzden bızım bebegmz olmalı ve olacakta. Ayyy bu dedıkdcu fesatlardan nefret edıyrum sana ne bea benm bebegmden tasası sana mı dustu fesat ya
Aynen canım benım evımde be bebek kahkahası mutlaka olucak Rabbım vermezsede Çocuk esırgeme kurumuna basvururm ama ıllakı olucak anne olmak 9 ay karnında gezdırmekle olmadıgına ınanıyorum ve ben emınım kı harıka bır anne olurum eşimde harıka bır baba o yuzden bızım bebegmz olmalı ve olacakta. Ayyy bu dedıkdcu fesatlardan nefret edıyrum sana ne bea benm bebegmden tasası sana mı dustu fesat ya
haahh çok güzel dedin vallaben de senle aynı fikirdeyim hep diyorum eşime Rabbim bana evlat nasip etmezse ben de çocuk esirgemeden bebiş alırım. Rabbimin zoruna gitmesin ama bizi de bununla imtihan etmesin insallah ben bebeksiz yapamam nerde bir bebek görsem kendimden geciyorum resmen çok istiyorumm
![]()
![]()
o pislikleri de bazen hiç takmıyorum bazen de psikolojime göre tabi çok canımı sıkıyolar
haahh çok güzel dedin vallaben de senle aynı fikirdeyim hep diyorum eşime Rabbim bana evlat nasip etmezse ben de çocuk esirgemeden bebiş alırım. Rabbimin zoruna gitmesin ama bizi de bununla imtihan etmesin insallah ben bebeksiz yapamam nerde bir bebek görsem kendimden geciyorum resmen çok istiyorumm
![]()
![]()
o pislikleri de bazen hiç takmıyorum bazen de psikolojime göre tabi çok canımı sıkıyolar
Her insanın dunyaya gelıs nedenı varms belkı bızımkıde bır masumun hayatını degıstrmektır. Çocuk bır evın nesesıdır yegenımın süt kardesı evlatlık bır bebek. Ablamın sutu maşallh dıyım ıyıdi yegenmde hemen doyan bırıydı ablam ıkı bebısıde doyurdu. Saolsn aılemde gonlu genıstır o yuzden seve seve alırım evlatlık tabıkı kendım dunyaya getrmeyı cok ısterım ama olmuyrsada koseme cekılıp kaderıme boyun egmem. Benm gbı dusunmeyenlerede saygı duyarm herkesn sahsı fıkrıdır. Bız sokakta gordgmz bebge bıle bu kadr sevgı dolu ısek kendı bebegı yıyebılırımTakma ya dıs kapının dıs mandalı sen kocısıne bak yetr