valla ben bikez kocama bala corek otunu tum atip yedirmistim bnce ole yap yeterli olacaktir
cift yumurtlar yaa ondan benzemezler ama cok sirin oluyolaar :) :) ben cok seviyom cocuklari cok sabirliyim
Tabiki ama herseyin demeki bi zamani varmis Canim Elebetde kucamiza aliriz Sakin morel bozmak kafa bozmak yok herzaman Iyi düsün ki Canim olur :))))
Kismet hayatim :)) hayilisi
Ole yapayim bari canim toz diye duydumda ondan sagolasn
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
Tabiki ama herseyin demeki bi zamani varmis Canim Elebetde kucamiza aliriz Sakin morel bozmak kafa bozmak yok herzaman Iyi düsün ki Canim olur :))))
Kismet hayatim :)) hayilisi
İnşallah cnm olur tabi niye olmasın hemide ikiz olacaklar :)) kırk sefer soyleyımde olur ozaman akşam dün gece eşim oğlum ben kız kulesine gittik bayanların çoğu hamile tabi bende dun adet olmamıştım bende girdim hamile moduna anlıkta olsa rahatladım inanki ohhh:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim istersen toz yap dov ama bence ayni sonucta baska bisey katilmiyo zaten ekstradan diye biliyom cok faydali
Ole yapayim bari canim toz diye duydumda ondan sagolasn
Nbr cnm nasılsın
Iyiyim ablacim sen nasilsin.. tahlil yaptirdn mi
Bugun adet oldum cnm;(
Sağlık olsun ablacim elbet bizde birgün hamiş haberleri veririz allahin izniyle..
Şuan adetim bebiş olma zamanı ne zmn olur bilgi verirmisinz yeni katıldım aranıza danışacağım birilerini arıyorm bilgili yardmcı olurmsnz adım nurcan
Aynen cnm artık hayırlısı napalım
Kızlar adet ağrılarımda bitti ve halen hasta olmadım her ne kadarda 3. Gecikme günümde 2.95 negatif deselerde umutluyum
Şuan adetim bebiş olma zamanı ne zmn olur bilgi verirmisinz yeni katıldım aranıza danışacağım birilerini arıyorm bilgili yardmcı olurmsnz adım nurcan
Ben adet oldum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü Canım üzülme vardır Rabbimin bir bildiği inş önümüzde ki ay baksana bende neler yaşıyorum mücadele
Gecen ay 2sinde oldum ve bu aya girmeden 29unda tekrar oldm normalde hep 2sinde oluyodm 15 haziranda evlendim şimdi ne zmn ilişki olsa olur
Ben adet oldum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü Canım üzülme vardır Rabbimin bir bildiği inş önümüzde ki ay baksana bende neler yaşıyorum mücadele
Olmadığı iyi olmuş çok şükür diyorum inanki mevlam işini biliyor eşim beni terk etti cnm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?