Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Ben kendımı cozemedım zaten ışim basımdan askın benım aklımda hala bebiş evde olsam senın dedgn gbı ne olurm acba. Aynı senın gbıyım ne bebek gormeye dayyanblyrm nede hamıle Allah bagıslasın ama napayım elımde degıl sokakta hamıle kedı gordgumde bıle cıldıryrm o bıle hamıle ben kuru dal pofff . Olsun artık ya madem bu kadr kolay olsunnn

ah ne bilim nasil oluyo doganin kanunu kocama bir cocuk veremezsem kesin vazgecerim ondan diyorum of paraya asiklar aaynen 4 ay neki gulum 4 yil 4 yil cocugum olsa 3.yas dogum gunu kutluyorduk hatta belki 2.olmustu biraz dayan senin durumun bnden iyi olacak az daha dayan 2 ay daha dayan olacak icime dogdu benim hislerim gucludur emin ol

İnş canım umarım . Ben naparım hıc bılmyrm ınan ama eşim cok uzulur emınım baba olmayı oyle cok ıstyr kı 4 yılın 4 ay yanında tabıkı lafı olmaz kuzum ama 4 ay degılde 4 asır gbı sankı ne zormus ya. Korunma yontemı ogrencem yenı bır totem denıcem baklm tutckmı

Kızlar ben evdeyim ve kafayı uicem sizin en azından bir uğraşınız var.. 10 aylık evliyim ilk başlarda ilaçsız korunduk sın 2 aydır korunmuyoruz ama ben hemen olsun istiyorum işte sabırsızım .. reglime 7 gün var acaba olcakmı diye düşünmekten beynim allak bullak oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olsun boyle bir platformda sizlerle fikir alisverisi yapmak insana huzur veriyor.)

valla totemde yap ziplada gerkirse tavana asak ayaklari :) gelsinde herseye deger sonu guzel olacak ya

cok erken korunmadan sonra 1 yil icinde olmazsa sorun ardir seninki yeni her ay hamile kalinsa oooo canim az stersini at ki gelsin bebisin benimki sorun varki olmuyor sen yenisin daha o yuzden takma at kafandan gun sayma

Son düzenleme:

dün halama dedim. Allah izin verir de gebe olursam açıp gezecem göbeğimi ahan da bakın benim var diye diye

bak bu amca gibi

Eklentiler

• $576953_277057742410087_537928347_n.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 20
cok erken korunmadan sonra 1 yil icinde olmazsa sorun ardir seninki yeni her ay hamile kalinsa oooo canim az stersini at ki gelsin bebisin benimki sorun varki olmuyor sen yenisin daha o yuzden takma at kafandan gun sayma

Doğru söylüyorsun canım benim de kendimi durduramıyorum işte .. başka bir uğraşı da olmayınca insan daha çok kafaya takıyor çok şükür ki kk var burdan okuyorum yazılanları kendimden birseyler arıyorum. . Allahım isteyen herkese tattır ya rabbim .. bir de meryem suresi okunuyormuş dün burda öğrendim ben de okudum bugün inşaallah kabul olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha bikac saatcik umitlenmistim ki,regl oldum. cok umutsuzluga kapiliorm. daha ne kadar surer ki bu bekleyis. anlamiorm millet istiyprum diyor ayni ay hamile kaliyor. neyim eksik onlardan

Adet olduğunda kesin hamile olmadığına inaniyorsun anlasilan.Bir Allahin kulu bu siteye benim yazdığımı yazsaydi ben tüm bunları yasamazdim.neyse cok aciklama yazıp acimi tazelemek istemiyorum. Yaptir arkadasim su kan testini yaptir o ilaci icmeden once tahlil yaptir iste.yaptirmasssan ve ilacı ictikten sonra hamile olduğunu ogrenirsen o zaman anlarsın.

Ins en kisa zamanda müjdeli haberlerlen geliriz kizlar :)) benim kirmizilardan Tik yok aman gelmesinler 1 seneden belli Urasiomm:)))

Duallarim hepinizlen anne adaylari🙏🙏🙏

İşte benım gbı bır sabırsız daha valla utan utana dıyrum ama napayım ben cok sabırsz bırıyım

valla totemde yap ziplada gerkirse tavana asak ayaklari :) gelsinde herseye deger sonu guzel olacak ya

Gelsın 9 ay tavanda yururum ben o gelsın ben hıc kalkmam yerımden bı gelsın gerekırse aynı gun ıstfayı basarım

dün halama dedim. Allah izin verir de gebe olursam açıp gezecem göbeğimi ahan da bakın benim var diye diye

bak bu amca gibi

Anam ne kadarda yaratıcı bır amcamız oyle

Daha bikac saatcik umitlenmistim ki,regl oldum. cok umutsuzluga kapiliorm. daha ne kadar surer ki bu bekleyis. anlamiorm millet istiyprum diyor ayni ay hamile kaliyor. neyim eksik onlardan

İstıyoruz ya canım ondan olmuyr ama o tatlı seylerde hıc ıstenmez mı ya

8 ay bekletti ama geldi cok sukur

Tebrıkler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…