Valla canım anlattığım gibi
Eşimde bazı değerlerde düşüklük varmış .bir de varikosel falan var mı diye bakacaklar işte
seninle burda konusulup sonra gidip orda hamileeler yazsin d3men uslubun yanlis olnus bu yuzden kirilip burda yazmis uzatmayin bence kotu birseyde yaxmamisti lutfen sakin olun biz buraya rahatlama giriyoruz bebek icin mucadele edeni en iyi ayni durumu yasayanlar anlar dimi ikinizde anliyorsunuz birbinizi lutfen
seninle burda konusulup sonra gidip orda hamileeler yazsin d3men uslubun yanlis olnus bu yuzden kirilip burda yazmis uzatmayin bence kotu birseyde yaxmamisti lutfen sakin olun biz buraya rahatlama giriyoruz bebek icin mucadele edeni en iyi ayni durumu yasayanlar anlar dimi ikinizde anliyorsunuz birbinizi lutfen
gunaydin canim simdi sende birsey yok dimi bu super sperm var en kotu ihtimal asilama cunku sende sorun yok esinden alir ksliteli sprem sonra bebis:) bukadar caresi var be canim hic kocani tedaviye baslatmadann bir asilama dene derim
Valla canım anlattığım gibi
Eşimde bazı değerlerde düşüklük varmış .bir de varikosel falan var mı diye bakacaklar işte
Hanımlar gunaydın ... Sabah sabah epey gerılmıs topıkımız sıkmayın canınızı evet neler yapıyruz bakalım
Canım eşinın degerlerını yazarmısın ozel olmazsa nasıl dusuk ben pek degerlerden anlamıyrm ama kızlar anlıyrsa yardımcı olurlar sana belkı cokta dusuk degıldır doktr evham yapmıstır.
aman kim gelmis :) aynen canim cok yogunummm yogunsunnn :) nasilsinn
bakın ne buldum
ayni bende canim ay basi faturalar baya ugrastirdi hem daha gelecekler varAyyy yogunum kı hemde nasıl canımBıde anlamsız sekılde canım sıkkın bugun hıc ıs yapasım yok
bakın ne buldum
bakın ne buldum
ayni bende canim ay basi faturalar baya ugrastirdi hem daha gelecekler varis yspasimda yok ev keyfi yapmak istiyom suan valla
Canım eşinın degerlerını yazarmısın ozel olmazsa nasıl dusuk ben pek degerlerden anlamıyrm ama kızlar anlıyrsa yardımcı olurlar sana belkı cokta dusuk degıldır doktr evham yapmıstır.
Ama o zamn eşimin degerleri cokta ıyı degıl mı bızım doktr bıze ıyı demıstı. Sonuclarmızı yazayım. Bak sımdı kafanda soru ısaretı olustu baska doktramı gıtsek. Bu doktr bızı basından mı attı yoksa
hacım 3ml
ph 8
viskozite 2cm uzayan
sperm sayısı konsantrasyon 20 milyon
total sperm sayısı 60 milyon
progresif hareketli 40
non-progresif hareketlı 10
hareketsız 50
lökosit 2 mılyon
normal morfoloji 80
anormal morfolaji 20
lokosit 2 milyonmuuuuuu ????????? antibiyotik verdimi vermediyse nezaman bu test yapildi antibiyotik icmeli
Ama o zamn eşimin degerleri cokta ıyı degıl mı bızım doktr bıze ıyı demıstı. Sonuclarmızı yazayım. Bak sımdı kafanda soru ısaretı olustu baska doktramı gıtsek. Bu doktr bızı basından mı attı yoksa
hacım 3ml
ph 8
viskozite 2cm uzayan
sperm sayısı konsantrasyon 20 milyon
total sperm sayısı 60 milyon
progresif hareketli 40
non-progresif hareketlı 10
hareketsız 50
lökosit 2 mılyon
normal morfoloji 80
anormal morfolaji 20
Eve gidince yazarım .Herhangi bir sorun olmaz ama süreç uzar demişti .bakacaz işte
bence değerleriniz iyi. bizim daha düşük olduğu halde bize de iyi demişti :) fotodaki 4*4 lük filandır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?