Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Arkadaşlar burda saygım sizlere sonsuz açtığım sayfamdan dolayı hem sizlere gıybetim yapılıyor hemde haklıyken haksız duruma düşürülmeye çalışıyorum ve o yüzden bu tür kişilerle muhattab olamıycam sizden kendim namıma özürdiledim konu dağıldı fakat ben dağıtmadım canlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla canım anlattığım gibi
Eşimde bazı değerlerde düşüklük varmış .bir de varikosel falan var mı diye bakacaklar işte

gunaydin canim simdi sende birsey yok dimi bu super sperm var en kotu ihtimal asilama cunku sende sorun yok esinden alir ksliteli sprem sonra bebis:) bukadar caresi var be canim hic kocani tedaviye baslatmadann bir asilama dene derim

Haklısın canım fakat bu sayfayı bu şekilde açalım olumlu haberleri okuyalım umut olsun dedik o yüzden öyle açtım ve şu anda elim ayağım titredi vebali boyunlarına kusura bakmayın

Ben şikayet etmiyorum tuhafıma gitti çok bilmiş bayan hamile olanlar yazdın hamile olmayanlar yazmasın demen çok yanlış ve seninle burda yazışmamış olsam okadar üzerine durmazdım zaten klomenle hamile kalanlar yazıyor

gunaydin canim simdi sende birsey yok dimi bu super sperm var en kotu ihtimal asilama cunku sende sorun yok esinden alir ksliteli sprem sonra bebis:) bukadar caresi var be canim hic kocani tedaviye baslatmadann bir asilama dene derim

ya bence de varikosel ameliyatı için 2 kere düşünün. biz yaptırmadık. çok basit bir ameliyat olsa da bazen işler ters gidebiliyor ameliyat sonrası değerler düşebiliyormuş.

Hanımlar gunaydın ... Sabah sabah epey gerılmıs topıkımız sıkmayın canınızı evet neler yapıyruz bakalım

Valla canım anlattığım gibi
Eşimde bazı değerlerde düşüklük varmış .bir de varikosel falan var mı diye bakacaklar işte

Canım eşinın degerlerını yazarmısın ozel olmazsa nasıl dusuk ben pek degerlerden anlamıyrm ama kızlar anlıyrsa yardımcı olurlar sana belkı cokta dusuk degıldır doktr evham yapmıstır.

Canım eşinın degerlerını yazarmısın ozel olmazsa nasıl dusuk ben pek degerlerden anlamıyrm ama kızlar anlıyrsa yardımcı olurlar sana belkı cokta dusuk degıldır doktr evham yapmıstır.

bakın ne buldum

Eklentiler

• $1.png
    32,2 KB · Görüntüleme: 59
bakın ne buldum

Ama o zamn eşimin degerleri cokta ıyı degıl mı bızım doktr bıze ıyı demıstı. Sonuclarmızı yazayım. Bak sımdı kafanda soru ısaretı olustu baska doktramı gıtsek. Bu doktr bızı basından mı attı yoksa

hacım 3ml
ph 8
viskozite 2cm uzayan
sperm sayısı konsantrasyon 20 milyon
total sperm sayısı 60 milyon
progresif hareketli 40
non-progresif hareketlı 10
hareketsız 50
lökosit 2 mılyon
normal morfoloji 80
anormal morfolaji 20

Eve gidince yazarım .Herhangi bir sorun olmaz ama süreç uzar demişti .bakacaz işte

lokosit 2 milyonmuuuuuu ????????? antibiyotik verdimi vermediyse nezaman bu test yapildi antibiyotik icmeli

bence değerleriniz iyi. bizim daha düşük olduğu halde bize de iyi demişti :) fotodaki 4*4 lük filandır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…