Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Gunaydın cnm evet bu aralar hamişlerimiz çoğaldı sense gıtme bıryerlere takılalımda bızede bulaşsın hamılelık inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oyss insallahh canimm kalbindede birsey cikmicak iyi olcax hep birlikte simllaa nere yazmiss bee

arkadaşlar klomen hakkında doğru dürüst hamile kalanların haberini olumadık o yüzden dedim hamile kalmayanlar yazmasın diye bunda yanlış anlaşılacak bir durum yok ! Hepimiz beklenti içindeyiz ve ben lu anda klomen kullanıp hamile kalanları merak ediyorum konumuda o yüzden öyle açtım herkez istediği konuyu istediği biçimde açabilir !

okudum simdi yaa salla gitsin klomenle hsmike kalanlar yazsin madem oylee istiyor bizi baglamaz herkes ozgur oke mutluysa ole yapsin :))

Bende kullandım klomen hamileyim sendemi hamilesin

oyss insallahh canimm kalbindede birsey cikmicak iyi olcax hep birlikte simllaa nere yazmiss bee

Canım ta size geçen gün klomenle hamile kalanları görelim birde diye sayfa açtım hamile kalanlar yazsın diye bayanın gücüne gitmiş hamile olanlar yazsın deyince

[Q UOTE=Gulsaheylul;35964587]Bende kullandım klomen hamileyim sendemi hamilesin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]
inşallah canım ya 🙏🙏yarın kan testi yAptırıcam günüm bayağı geçti ama adet ağrım var

Eeee tamam uzatma cnm allahım yaa gıt topiğinin başına burda açıklama yapana kadar hamileler orda seni bekliyordur bekletme

okudum simdi yaa salla gitsin klomenle hsmike kalanlar yazsin madem oylee istiyor bizi baglamaz herkes ozgur oke mutluysa ole yapsin :))

Canım bir de komik olan ayrı bir sayfa açtım yani özel olarak topik kalkıp beni burda şikayet ediyor )) lahavle )

Eeee tamam uzatma cnm allahım yaa gıt topiğinin başına burda açıklama yapana kadar hamileler orda seni bekliyordur bekletme

Bak canım o sayfa burda konuşulup açılan bir sayfa sen git terbiyesizlik yapma insanlar klomenle hamile kalanları merak etti burda o yüzden açıldı sana dert oldu sayfa ya hastamısın sen !!!! Git sakinleş germe herkezi !!!

Ayrıca istediğim yerde dururum mübarek Ramazan ayında nedir bı ya derdin mi var üsluba bak git hamilelerinin başında dur ne demek bu! O sayfa burda konuşulacak açıldı !!!!!! Anladın mı!!!!!

Terbıyesızlık yapma hasta olan sensin

Canım bir de komik olan ayrı bir sayfa açtım yani özel olarak topik kalkıp beni burda şikayet ediyor )) lahavle )

seninle burda konusulup sonra gidip orda hamileeler yazsin d3men uslubun yanlis olnus bu yuzden kirilip burda yazmis uzatmayin bence kotu birseyde yaxmamisti lutfen sakin olun biz buraya rahatlama giriyoruz bebek icin mucadele edeni en iyi ayni durumu yasayanlar anlar dimi ikinizde anliyorsunuz birbinizi lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…