Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Yarın test sonucu belli olacak dua edin

uzme sen tatli canini genciz illaki sonuna kadar ugalrasicaz biz anne olacagiz tammami tedaviyleyse bunun yoluda evet pes etmicez guclu ol lutfen sen uzulunce benimde icm yandi burda tanismasakta acimiz ayni allahim kimseye yasatmasin bunu

Sıkma bitanem canını vardır bunda da bir hayır hem bak en azından 1 tane evladın var buda güzel birşey

biz 2 ay olmadı daha evleneli ama biz de çok istiyoruzz bebişş Allah bize de nasip etsin inşallahh ben de psikopatlaştım her şeyi belirti sanıyorumm

haha valla canim bende sardim gene kk ne bu gidisle isten de atilmayayimda :) tel elimden dusmuyo kis kis kis hahah😁

Bende pc basındayım sureklı patronum cok memnun benden masallh cok calısıyosun dıyor hahahhaha Adam bılse kk da fınk attıgımı kovar valla :) Garıbım pc nın acma tusunu bıle bılmıyorda Ama o patron bız işci hayy adaletlı dunya ya

Tamamen yanlız bırakmayacagım canım arada gelıp gıderım 2 3 guncuk boyle sonra eskısı gıbı full kk devam

biz 2 ay olmadı daha evleneli ama biz de çok istiyoruzz bebişş Allah bize de nasip etsin inşallahh ben de psikopatlaştım her şeyi belirti sanıyorumm

hhaha benim patron coook uxmani sekerim ondan kk girmiyom bilgisayarda sirketin ama film izlerken bnde o gelince asagi indiriyom :) allahtan anlayislilar masa basi ya islerimiz ondan rahatiz

umarim bizim gibi beklemezsin takma ksfana evliligin tadini cikar korunma ama ugrasmada birak koconla ilgilen gez cicim aylari bida bulunmaz

hhaha benim patron coook uxmani sekerim ondan kk girmiyom bilgisayarda sirketin ama film izlerken bnde o gelince asagi indiriyom :) allahtan anlayislilar masa basi ya islerimiz ondan rahatiz

E canım o kadrda olsun makınemıyız bız full calısalım ben ayda toplasan 2 hafta calısıyrum snra yatıs maaşları yatrp sskları onayladımı gerısı rutın. Gecen ay maas hesbı verıyom patrna adam dıyrum oyle olmaz excel formulu tutmaz rakamlarda farklılık gorursnz olur olur dıyor ama olmaz dıyorm olur dıyor cıldırttı benı bende bu ay elle yazıcam tek tek anlamıyr yoksa

Yok beee hatun yeni yeni öğreniyor :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hahaa :)cemre hic gulesim yoktu bu arada odada tekim patron gelince tel asagi :)gerci adam alisti goruncede bise demiyo

İşte ya bılmeyen adamlar patron bız işçi... Bende tekım oda da o cok super bırsey Ama ziyrtcım bıtmez fabrıka cok sıcak ıscıler dayanamaz duruma gelnce yanıma gelır serınler gıder kıyamyrm bende gelın dıyorum aslında yasak işi olmayanı almamam gerek ama ıcım el vermıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…