Yarın test sonucu belli olacak dua edin
Günaydın cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sensiz olmaz amaaa(( bende bugunler yogunum ay basi diye kaderimizmi bu ama firsat buldukca yazarim bende :)
Tamamen yanlız bırakmayacagım canım arada gelıp gıderım 2 3 guncuk boyle sonra eskısı gıbı full kk devam
Cnm benim 16 yaşında bir oğlum var ikinci evliliğimi yaptım 1 buçuk yıl önce ama şimdi olmuyor eşimede çok düşkünüm çok seviyorum
haha valla canim bende sardim gene kk ne bu gidisle isten de atilmayayimda :) tel elimden dusmuyo kis kis kis hahah😁
haha valla canim bende sardim gene kk ne bu gidisle isten de atilmayayimda :) tel elimden dusmuyo kis kis kis hahah😁
Ben rahatım şükür akşama kadar tl elimden düşmüyor :):)
Sen kendı dukkanınımı işletıyosun canım
Tamamen yanlız bırakmayacagım canım arada gelıp gıderım 2 3 guncuk boyle sonra eskısı gıbı full kk devam
biz 2 ay olmadı daha evleneli ama biz de çok istiyoruzz bebişş Allah bize de nasip etsin inşallahh ben de psikopatlaştım her şeyi belirti sanıyorumm
hhaha benim patron coook uxmani sekerim ondan kk girmiyom bilgisayarda sirketin ama film izlerken bnde o gelince asagi indiriyom :) allahtan anlayislilar masa basi ya islerimiz ondan rahatizBende pc basındayım sureklı patronum cok memnun benden masallh cok calısıyosun dıyor hahahhahaAdam bılse kk da fınk attıgımı kovar valla :) Garıbım pc nın acma tusunu bıle bılmıyorda Ama o patron bız işci hayy adaletlı dunya ya
Yok beee nerdeeee:)
umarim bizim gibi beklemezsin takma ksfana evliligin tadini cikar korunma ama ugrasmada birak koconla ilgilen gez cicim aylari bida bulunmazbiz 2 ay olmadı daha evleneli ama biz de çok istiyoruzz bebişş Allah bize de nasip etsin inşallahh ben de psikopatlaştım her şeyi belirti sanıyorumm
O da olur bea ablamBu kadr aktıf olunca dedım kesın patron bu hatun
hhaha benim patron coook uxmani sekerim ondan kk girmiyom bilgisayarda sirketin ama film izlerken bnde o gelince asagi indiriyom :) allahtan anlayislilar masa basi ya islerimiz ondan rahatiz
O da olur bea ablamBu kadr aktıf olunca dedım kesın patron bu hatun
Yok beee hatun yeni yeni öğreniyor :))
hahaa :)cemre hic gulesim yoktu bu arada odada tekim patron gelince tel asagi :)gerci adam alisti goruncede bise demiyo
hahaa :)cemre hic gulesim yoktu bu arada odada tekim patron gelince tel asagi :)gerci adam alisti goruncede bise demiyo
hehe ben geldimmmmm
hoss geldinnn:
Hosgeldın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?