Malesef iştahım açıldı birde ben hormon testlerimi taptırdım şükür hepsi çok iyi çıktı sadece e vitamini eksik çıktı onuda balık yağı karışımı bir ilac verdi doktor içtim bir kaç gün mutfaktan çıkamadım bende attım ilacı şimdi çok şükür yemiyorum fazla:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben senı cok merk edyrm abla ya fotonu gormek ıstyrum :)
Ben senı cok merk edyrm abla ya fotonu gormek ıstyrum :)
Kızlar bende bugün doktora gittim .Yumurtalıklarda bir sorun görmüyorum dedi .Kan tahlili verdim eşimde gerekenleri verdi sonucu alacağız dört gibi dua edin
25 yasindayim,ama olmuyorr
Geçen hastanede bırıyle konuştum bayan 3 haftalık evli 2 haftalık hamile öylesine merak etmiş kan testi yaptırmış pozitif çıkmış millette şans var
Kızlar bende bugün doktora gittim .Yumurtalıklarda bir sorun görmüyorum dedi .Kan tahlili verdim eşimde gerekenleri verdi sonucu alacağız dört gibi dua edin
Cnm benim bende seni görmek istiyorum ama burdan nasıl yollanıyor bilmiyorum ki
Burdada vatshapp olsada rahat resım paylaşsak
Hayrlısı ıse olsun kuzum :) Hadı bakalım mujdelı haberlerını beklıcez ama hamıle degılsende uzulme daha 24 yasndasn ve 1 aycık evlısın
Heheheh keske nerde facen var mı abla
Sonucı kesin yazıcam. Acaba öğlen kan testi yaptırsam mı ama oruçluyum bi de bilemedim. Yok cnm üzülmek değilde eşim çok hevesleniyor ona kıyamıyorım aslında :)
Yok cnm kullanmıyorum face özelden bende atamadım olsaydı güzel olurdu en azından birbirimizi tanırdık :))
Bu sacma bence sıte yonetımı buna care bulmalı ılla halka acıkmı yayın yapcaz
toplamda 2 ay korundum 4.yildayiz olmayinca olmuyor isteAllah hayırlısını versin cnm. Ne zamandır korunmuyorsunuz.
Yane milyonlarca kişi var burda özelden atılması gerek gecen bir bayan fotosunu atmıştı hamılelık resımlerını biz gördük kimbilir kaç kişi daha gördü :)
toplamda 2 ay korundum 4.yildayiz olmayinca olmuyor iste
toplamda 2 ay korundum 4.yildayiz olmayinca olmuyor iste
Bende anlamadım geldi mi geliyor mu.Sanırım geliyor ya.
Dün açık tenkti belli belirsiz .Sonra kahverengi oldu simdi biraz çok az ama kırmızı mı koyu pembe mi ne .
Işin ilginci hiç böyle olmazdı ya.Normal adet gibi değil afedersiniz ama lvbodan sonra su gibi dört beş damla akıyo böyle normal yoğunlukta değil .acaba iki gündür tatildeydik dün yüzdüm biraz belki üşütmüşsem ???
Ahhh ahh onlar zatn bızde daha heveslı en kotusude onlara bebek bu ayda yok demek
Yok valla ben o kadr cesrtlı degılm atamam oyle resım kotu bırsey konusmuyrz ama genede bu kadr halka acık olmasın . Aslnda bence sdce uyeler gormelı burdakı yazıları google benım lınkı yazın butun yazdklrm cıkıyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?