Doktorumda öyle söylüyor birşey olmaz dıyor sıgara kullanıyordum 1 ay oldu bıraktım bebek olurda zarar olmasın dıye:) zaten nedense bu ay canım hiç istemiyor sanki sıgaraya doymuş gibiyim inanki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar selam.
Adetime 3 gün var ama yaklaşık 2 haftadır göğüslerim inanılmaz şiş ve hassas. Dokununca acıyor. Sabahlaı ağrı ve şişlil daha fazla oluyor. Zaman zaman da sol kasığımdan belime doğru bir ağrı hissediyorum. Adetime 10 gün kala kan testi yaptırmıştım. 0.100 çıktı. Yani negatif. Sonra 2 şer gün arayla idrar testi yaptırdım hepsi de negatif çıktı. İşin garibi Hiç akıntım yok. 1 aylık evliyim. Evlenmeden önce akıntı şikayetim çol vardı ama 15-20 gündür neredeyse hiç akıntımmolmuyor.
Şimdi sormak istediğim, benim hamile olma ihtimalim nedir sizce arkadaşlar ://
canim bk belki vardir bebis ama eger ilk iliskini evlendiginde yasadiysan onlarindan etkisi olur ins hamilesindir ama belirti arama ilk aydan olacak diye birsey yok 1 sene ye kadar olmazsa sorun vardir bunu bil ve rahat ol yasin kac senin
Heheh yazını okuyunca teyzem aklına geldı ılk geceden hamıle kaldıİstıyrmusun hemen bebiş
Evet ilk, Yaşım 24 cnm. Ya aslında korunuyorduk istemiyorduk bikaç zaman ama sonra eşim ilk testimi yapınca o kadar heveslendi ki bende acaba var mı diye şüpheye düştüm. Dün sabahta test yaptım. Hamile olsam kesin çıkar mıydı? Mesela 4 gün önce akşam çok fazlaca midem bulandı sonra hemen geçti. Bazıları yumurta yerleşimcr mide bukantısı yapar bir iki hün filan diyor. Kafam çok karışık. Hayır çok hareketli biriyim. Hamileysem öğrenirsem hareketlerime biraz daha dikkat edeceğim ama yok öğrenemiyorum. Yok mu öğrenmenin başka yolu(
Kan testı yaptır hemen sonucunu alıyorsun 1 saat içinde yaptır içinde rahat etsin
Sıgara aılede ıcen kımse yok cok sukur. Bırakmakla en ıyısını yapmıssın. Kılo aldırdımı pekı sana sıgryı bırakmak
Çalışıyorum ama şu an çıkmam mümkün değil :/ idrarda kesin olarak ne zaman belli olur ki??
Eğer varda gununu 4 gun geçince belli olur canım dollenme erken olduysa
bikac gun bekle bise olmaz kotkma allah korur varsa cikar bikacgune sabret ins olur bebisiniz ne diyiyim cok zor cunkuEvet ilk, Yaşım 24 cnm. Ya aslında korunuyorduk istemiyorduk bikaç zaman ama sonra eşim ilk testimi yapınca o kadar heveslendi ki bende acaba var mı diye şüpheye düştüm. Dün sabahta test yaptım. Hamile olsam kesin çıkar mıydı? Mesela 4 gün önce akşam çok fazlaca midem bulandı sonra hemen geçti. Bazıları yumurta yerleşimcr mide bukantısı yapar bir iki hün filan diyor. Kafam çok karışık. Hayır çok hareketli biriyim. Hamileysem öğrenirsem hareketlerime biraz daha dikkat edeceğim ama yok öğrenemiyorum. Yok mu öğrenmenin başka yolu(
bikac gun bekle bise olmaz kotkma allah korur varsa cikar bikacgune sabret ins olur bebisiniz ne diyiyim cok zor cunku
25 yasindayim,ama olmuyorrTatlım senin yaşın kaç? Sen de mi istiyorsun bebiş :/ eski yorumları okuyamadım çünkü
25 yasindayim,ama olmuyorr
Evet ilk, Yaşım 24 cnm. Ya aslında korunuyorduk istemiyorduk bikaç zaman ama sonra eşim ilk testimi yapınca o kadar heveslendi ki bende acaba var mı diye şüpheye düştüm. Dün sabahta test yaptım. Hamile olsam kesin çıkar mıydı? Mesela 4 gün önce akşam çok fazlaca midem bulandı sonra hemen geçti. Bazıları yumurta yerleşimcr mide bukantısı yapar bir iki hün filan diyor. Kafam çok karışık. Hayır çok hareketli biriyim. Hamileysem öğrenirsem hareketlerime biraz daha dikkat edeceğim ama yok öğrenemiyorum. Yok mu öğrenmenin başka yolu(
Geçen hastanede bırıyle konuştum bayan 3 haftalık evli 2 haftalık hamile öylesine merak etmiş kan testi yaptırmış pozitif çıkmış millette şans var
Amam sanırım evlenmeden önce regl olmuş bitmiş. Ben balayının son güvü hasta oldum :)) ama dediğin gibi şans, kısmet
Ay ne güzel bizede nasip oldun inşallah kısmet kader bu biz tedbir alıcaz tevekkül Rabbimden künfeyekün (ol der olur ) 🙏🙏🙏
Yani bilmem istiyoruz galiba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?