Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Sıgara aılede ıcen kımse yok cok sukur. Bırakmakla en ıyısını yapmıssın. Kılo aldırdımı pekı sana sıgryı bırakmak

Heheh yazını okuyunca teyzem aklına geldı ılk geceden hamıle kaldı İstıyrmusun hemen bebiş

canim bk belki vardir bebis ama eger ilk iliskini evlendiginde yasadiysan onlarindan etkisi olur ins hamilesindir ama belirti arama ilk aydan olacak diye birsey yok 1 sene ye kadar olmazsa sorun vardir bunu bil ve rahat ol yasin kac senin

Evet ilk, Yaşım 24 cnm. Ya aslında korunuyorduk istemiyorduk bikaç zaman ama sonra eşim ilk testimi yapınca o kadar heveslendi ki bende acaba var mı diye şüpheye düştüm. Dün sabahta test yaptım. Hamile olsam kesin çıkar mıydı? Mesela 4 gün önce akşam çok fazlaca midem bulandı sonra hemen geçti. Bazıları yumurta yerleşimcr mide bukantısı yapar bir iki hün filan diyor. Kafam çok karışık. Hayır çok hareketli biriyim. Hamileysem öğrenirsem hareketlerime biraz daha dikkat edeceğim ama yok öğrenemiyorum. Yok mu öğrenmenin başka yolu (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya bide çok gariptir heyecanlandığımda ya da korktuğumda kalbimin sol kasığımda attığını fark ediyorum :)) psikolojik mi acaba :)))

Kan testı yaptır hemen sonucunu alıyorsun 1 saat içinde yaptır içinde rahat etsin

Kan testı yaptır hemen sonucunu alıyorsun 1 saat içinde yaptır içinde rahat etsin

Çalışıyorum ama şu an çıkmam mümkün değil :/ idrarda kesin olarak ne zaman belli olur ki??

Sıgara aılede ıcen kımse yok cok sukur. Bırakmakla en ıyısını yapmıssın. Kılo aldırdımı pekı sana sıgryı bırakmak

Malesef iştahım açıldı birde ben hormon testlerimi taptırdım şükür hepsi çok iyi çıktı sadece e vitamini eksik çıktı onuda balık yağı karışımı bir ilac verdi doktor içtim bir kaç gün mutfaktan çıkamadım bende attım ilacı şimdi çok şükür yemiyorum fazla:)

Çalışıyorum ama şu an çıkmam mümkün değil :/ idrarda kesin olarak ne zaman belli olur ki??

Eğer varda gununu 4 gun geçince belli olur canım dollenme erken olduysa

Eğer varda gununu 4 gun geçince belli olur canım dollenme erken olduysa

Adetim düzenlidir. Ortalama 19 haziranda yumurtlamış olmam lazım. Bazılar 1 hafta öncesen öğreniyor nasıl öğreniyor anlamıyorum :/

bikac gun bekle bise olmaz kotkma allah korur varsa cikar bikacgune sabret ins olur bebisiniz ne diyiyim cok zor cunku

bikac gun bekle bise olmaz kotkma allah korur varsa cikar bikacgune sabret ins olur bebisiniz ne diyiyim cok zor cunku

Tatlım senin yaşın kaç? Sen de mi istiyorsun bebiş :/ eski yorumları okuyamadım çünkü

Geçen hastanede bırıyle konuştum bayan 3 haftalık evli 2 haftalık hamile öylesine merak etmiş kan testi yaptırmış pozitif çıkmış millette şans var

Ay ne güzel bizede nasip oldun inşallah kısmet kader bu biz tedbir alıcaz tevekkül Rabbimden künfeyekün (ol der olur ) 🙏🙏🙏

Ay ne güzel bizede nasip oldun inşallah kısmet kader bu biz tedbir alıcaz tevekkül Rabbimden künfeyekün (ol der olur ) 🙏🙏🙏

Aynen cnm mevlam hayırlısını versin vermiyorsada vardır bir sebebi inanki kafaya takmamak getekiyor

Kızlar bende bugün doktora gittim .Yumurtalıklarda bir sorun görmüyorum dedi .Kan tahlili verdim eşimde gerekenleri verdi sonucu alacağız dört gibi dua edin

Yani bilmem istiyoruz galiba :)))

Hayrlısı ıse olsun kuzum :) Hadı bakalım mujdelı haberlerını beklıcez ama hamıle degılsende uzulme daha 24 yasndasn ve 1 aycık evlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…