Çok yogunum canım ya benım ay sonu ve ay bası ısım full oluyor. Personlın maas hesaplarını yapıyrumda smdı de ucundan basladım ama elım hıc gıtmıyor ınanSabah uyanmk bıle ıstemedım.
aynen bizimde ole neyseki yarin tatil diye az dayan diyom kendime ole avutuyom havalarda skiyo insani hep bi uyku hali mayisiklik
Aynen burasıda oyle cok sıcak hava allahtan klımalar var yoksa ben zaten zayıfım erıyıp yok olurdum bu sıcaktaBide ınsanlarla hıc konscak halım yok bugun ya gercı kk ya uye oldgmdan berı kımse ıle bırsey konsmaz oldm bir tek sızlere yazıyorum Kımse bırbırnı tanımadgı ıcın tarafsz yorumlar yapıldgnı dusunuyrum
😅😅😅😅😅ben zaten pek konuskan deilim heleede soguk nevaleyim ahaha 😂😂😂burda herkes bizim gibi bebek hasretiyle yandigi icin canim acimasizca konusmazlar sana bi hikayemi anlatim kadinin biri bir ortamda gulerek bunlar hep bole gec oluyor cocuklari demesinmi ay dondum kaldim be canim simdiki aklim olsa varya agzinin payini verirdim safcami soyledi kirmak icinmi bilmiyom amaa iste ne dersin
Sende deseydın biz geç ama temi yapmaya calışuyoruz bebeklerimizi:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ah canim diyom ya dondum kaldim yoksa simdi deseler bilerek gec yapioz sanaane cokmu gerildin sanami doguracam derdimde :)
Bende bir düğüne gitmiştim eşimin tarafı hemen bismillah hış beş etmeden gelinn hamilemisin varmı birşeyler bende dedim ne geri zekalı insanlarsınız önce bir hosgeldın der insan dedim sana ne dedim senmi olacan dadısı yada doğumumamı girecen kadın hemen kaçtı yanımdan
haha :)oh iyi etmissin bende tatile gittigimde soracaklar sevdiklerime guzel cevap vericem ama ole gereksiz kisiler sordugunda canim nezaman isterse acelesi yok dicem :)
Aynen öyle işlerine grlirse bende o konuda hiç laf bağışı yapmam asla
😅😅😅😅😅ben zaten pek konuskan deilim heleede soguk nevaleyim ahaha 😂😂😂burda herkes bizim gibi bebek hasretiyle yandigi icin canim acimasizca konusmazlar sana bi hikayemi anlatim kadinin biri bir ortamda gulerek bunlar hep bole gec oluyor cocuklari demesinmi ay dondum kaldim be canim simdiki aklim olsa varya agzinin payini verirdim safcami soyledi kirmak icinmi bilmiyom amaa iste ne dersin
Ne gıcık ınsanlar var ya . Sana ne bea ınsan sana ne . Valla agzının ortasına bır tane ındırcen boyle her lafa maydnz olanların
Bende bir düğüne gitmiştim eşimin tarafı hemen bismillah hış beş etmeden gelinn hamilemisin varmı birşeyler bende dedim ne geri zekalı insanlarsınız önce bir hosgeldın der insan dedim sana ne dedim senmi olacan dadısı yada doğumumamı girecen kadın hemen kaçtı yanımdan
Ne gıcık ınsanlar var ya . Sana ne bea ınsan sana ne . Valla agzının ortasına bır tane ındırcen boyle her lafa maydnz olanların
ahh icimde kaldi zaten :)
hamilee oldugunuzu((insallah bi an once oluruz))) esinize nasil soylemeyi dusunuyosunuz ???
Heyytt ülen kim tutar cemremi kaçılın yoldan
hamilee oldugunuzu((insallah bi an once oluruz))) esinize nasil soylemeyi dusunuyosunuz ???
Özelden attım tatlım mesj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?