Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Çok yogunum canım ya benım ay sonu ve ay bası ısım full oluyor. Personlın maas hesaplarını yapıyrumda smdı de ucundan basladım ama elım hıc gıtmıyor ınan Sabah uyanmk bıle ıstemedım.

aynen bizimde ole neyseki yarin tatil diye az dayan diyom kendime ole avutuyom havalarda skiyo insani hep bi uyku hali mayisiklik

aynen bizimde ole neyseki yarin tatil diye az dayan diyom kendime ole avutuyom havalarda skiyo insani hep bi uyku hali mayisiklik

Aynen burasıda oyle cok sıcak hava allahtan klımalar var yoksa ben zaten zayıfım erıyıp yok olurdum bu sıcakta Bide ınsanlarla hıc konscak halım yok bugun ya gercı kk ya uye oldgmdan berı kımse ıle bırsey konsmaz oldm bir tek sızlere yazıyorum Kımse bırbırnı tanımadgı ıcın tarafsz yorumlar yapıldgnı dusunuyrum

Ademey bhcg artisin ile alakalı.Bulantı yı etkileyen ekseriyetle bu hormon oluyor tabi diger belirtileride.Sayfalari cok gezdim zamaninda herkezin baska baska .Benim ilk belirtim kasikta surekli yanma hissi ve bacak agrilarimdi mesela adete 1 hafta kala oda oyle basladi.umarim faydasi olur

zuzi

Son düzenleme:

😅😅😅😅😅ben zaten pek konuskan deilim heleede soguk nevaleyim ahaha 😂😂😂burda herkes bizim gibi bebek hasretiyle yandigi icin canim acimasizca konusmazlar sana bi hikayemi anlatim kadinin biri bir ortamda gulerek bunlar hep bole gec oluyor cocuklari demesinmi ay dondum kaldim be canim simdiki aklim olsa varya agzinin payini verirdim safcami soyledi kirmak icinmi bilmiyom amaa iste ne dersin

Sende deseydın biz geç ama temi yapmaya calışuyoruz bebeklerimizi:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sende deseydın biz geç ama temi yapmaya calışuyoruz bebeklerimizi:)))

ah canim diyom ya dondum kaldim yoksa simdi deseler bilerek gec yapioz sanaane cokmu gerildin sanami doguracam derdimde :)

ah canim diyom ya dondum kaldim yoksa simdi deseler bilerek gec yapioz sanaane cokmu gerildin sanami doguracam derdimde :)

Bende bir düğüne gitmiştim eşimin tarafı hemen bismillah hış beş etmeden gelinn hamilemisin varmı birşeyler bende dedim ne geri zekalı insanlarsınız önce bir hosgeldın der insan dedim sana ne dedim senmi olacan dadısı yada doğumumamı girecen kadın hemen kaçtı yanımdan

haha :)oh iyi etmissin bende tatile gittigimde soracaklar sevdiklerime guzel cevap vericem ama ole gereksiz kisiler sordugunda canim nezaman isterse acelesi yok dicem :)

haha :)oh iyi etmissin bende tatile gittigimde soracaklar sevdiklerime guzel cevap vericem ama ole gereksiz kisiler sordugunda canim nezaman isterse acelesi yok dicem :)

Aynen öyle işlerine grlirse bende o konuda hiç laf bağışı yapmam asla

hamilee oldugunuzu((insallah bi an once oluruz))) esinize nasil soylemeyi dusunuyosunuz ???

Ne gıcık ınsanlar var ya . Sana ne bea ınsan sana ne . Valla agzının ortasına bır tane ındırcen boyle her lafa maydnz olanların

Abla ıyımısın...

hamilee oldugunuzu((insallah bi an once oluruz))) esinize nasil soylemeyi dusunuyosunuz ???

Benım harka bır fıkrım var ama buraya yazamıyrum eşim uyelıgımı bılıyor gercı bana sozu var yazdklrmı asla okumayacak genede işimi saglama alayım okur falan sana özelden yazyım tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…