bedel cıkarsa kredı cekerız gıtmez dıyoruz ama bakalım :44:
iş yerımde 1 senem olucak bnde konusucam olmazsa aynen baska ıs bulunur nasıl olsa ...
bedel cıkarsa kredı cekerız gıtmez dıyoruz ama bakalım :44:
iş yerımde 1 senem olucak bnde konusucam olmazsa aynen baska ıs bulunur nasıl olsa ...
benim kocimin de askerligi var bigun takmadim bedelli yapacak ins olmazsada gitsin ben bakarim o yokken kuzuma sarilirim :)
İşte o zamn gercekten isyan edıyorum gunha gırdgımı bıle bıle elımde degıl napayım mıllet ıstemez olur kımısı bırakır yuvaya camıye bız burda olsada dunyayı etrfnda dondursek dıye beklerız.
tvde gorsem icim aciyo gonder ben bakim diyom nasil vicdan ben dogmamis bebegimi paylasamiyom nasil bi sevgi bekliyo onu bi bilse bi gelse dimi canim
ne guzel bak takmadıgına gore sartlar musaıt benım esım askere gıtse ben rutin taksıtlerı odeyemıyorum 1 maasla hıc borc olmasa zaten dusunmem :85:
nese hayırlısı olsun dıyorum hep..
canim senin tercihin ama bence dusun yoldas olur sana takma kafana yapmaya calisma akisina birak gelsin nezaman isterse bebisin
benim kocimin de askerligi var bigun takmadim bedelli yapacak ins olmazsada gitsin ben bakarim o yokken kuzuma sarilirim :)
tvde gorsem icim aciyo gonder ben bakim diyom nasil vicdan ben dogmamis bebegimi paylasamiyom nasil bi sevgi bekliyo onu bi bilse bi gelse dimi canim
Zaten bırseyı cok ıstersen olmaz tatlım hele benım bebegım bır olsn babası sanrm akvryumda yasatcak
canim bizde normale yeni donduk cok sukur ama oule cokta zengin deiliz ama iste 4 yildir olmayinca oluncada ben calismaya devam ederdim annem bakardi ama bakardim anladinmi demeek istdgmi tabi hep dilegim hayirliysa versin rabbim hayirli evlat istiyorumm
Kızlar sayılı gun cabuk gecıyor ben esımın Rusyadan gelısını 1 yıl bekledım dusunun yanı Rusya askerlık en azından erkek erkege :) İşin sakası tabı ama smdı o gunler ne cabuk gecms ya dıyorum. Gunde 1 kez tel ıle konsma hakkımz vardı o da aksam saat 5 te cepten arayamıyrdum klube bulmam gerekırdı malum cok yazyrdu cep
canım ıkımızın konumu cok farkı senın 4 sene dıyorsun baksana bn henuz 10 aydır evlıyım..
Allah gönlüne göre versin canım ne diyim tez zamanda gelsin bebişin..
haha :))cookk zor canim seninki ben ddim gitmek yok adami askere bille salmadim ayrilamam ondan :)cok ozlerim napim gitmesin
Napsın canım adamın işi ordaydı 9 yıl calıstgı fırmaya ya bı anda ben gıdıyrum dıyemezdı bızde bekledık ıslerını yoluna koydu turkıyeyye geldı ısını buldu burda sonra evlendk
evet canim diyom ya zor ayri kalmak sen basarmissin ne guzel ins bidaa hic ayrilmazsinizz 😁😁😁😁😁
Hala ayrılıyoruz canım ayda bır kere mutlka yurtdısına gıdıyor adamn gormedgı ulke kalmadı desem yerıdır mesele iş oldumu mecbur onunda işi bu
aynen canim mecbur is olmazsa olmazki napalim buda gecer
Öyle tabı kuzum ama ovulasyon donemınde gıdınce ben sinir krızlerı gecırıyorum
bnde yasadim ilk sene onlari adamin burnundan getiriyodum :)
Heheheh napıyordun mesela :) Ben alıstım artık ya 3 yıldır tanıyorum ve hep bı ayagı kapnın dısında artık valız hazırlamak tek hobım :)
hic dirdirci olmama ragmen :) tam gunu bak olmicak cocuk falan hic susmuyodum :) dua etde o gunlere gelmesin bari gidisleri :) bn hep adetliyken gelirdi giderdi tam bi kabus adam okadar yolu bosa gelip giderdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?