• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

bedel cıkarsa kredı cekerız gıtmez dıyoruz ama bakalım :44:
iş yerımde 1 senem olucak bnde konusucam olmazsa aynen baska ıs bulunur nasıl olsa ...

benim kocimin de askerligi var bigun takmadim bedelli yapacak ins olmazsada gitsin ben bakarim o yokken kuzuma sarilirim :)

bedel cıkarsa kredı cekerız gıtmez dıyoruz ama bakalım :44:
iş yerımde 1 senem olucak bnde konusucam olmazsa aynen baska ıs bulunur nasıl olsa ...

Bızım bır yakınımız 2 bebekı varken askere gıttı sıkma sen canını tatlım hayrlısı ıle bebısın olsun gerısı gelır zatn :1:

benim kocimin de askerligi var bigun takmadim bedelli yapacak ins olmazsada gitsin ben bakarim o yokken kuzuma sarilirim :)

ne guzel bak takmadıgına gore sartlar musaıt benım esım askere gıtse ben rutin taksıtlerı odeyemıyorum 1 maasla hıc borc olmasa zaten dusunmem :85:
nese hayırlısı olsun dıyorum hep..

İşte o zamn gercekten isyan edıyorum gunha gırdgımı bıle bıle elımde degıl napayım mıllet ıstemez olur kımısı bırakır yuvaya camıye bız burda olsada dunyayı etrfnda dondursek dıye beklerız.

tvde gorsem icim aciyo gonder ben bakim diyom nasil vicdan ben dogmamis bebegimi paylasamiyom nasil bi sevgi bekliyo onu bi bilse bi gelse dimi canim

ne guzel bak takmadıgına gore sartlar musaıt benım esım askere gıtse ben rutin taksıtlerı odeyemıyorum 1 maasla hıc borc olmasa zaten dusunmem :85:
nese hayırlısı olsun dıyorum hep..

canim bizde normale yeni donduk cok sukur ama oule cokta zengin deiliz ama iste 4 yildir olmayinca oluncada ben calismaya devam ederdim annem bakardi ama bakardim anladinmi demeek istdgmi tabi hep dilegim hayirliysa versin rabbim hayirli evlat istiyorumm

canim senin tercihin ama bence dusun yoldas olur sana takma kafana yapmaya calisma akisina birak gelsin nezaman isterse bebisin

Kızlar sayılı gun cabuk gecıyor ben esımın Rusyadan gelısını 1 yıl bekledım dusunun yanı Rusya askerlık en azından erkek erkege :) İşin sakası tabı ama smdı o gunler ne cabuk gecms ya dıyorum. Gunde 1 kez tel ıle konsma hakkımz vardı o da aksam saat 5 te cepten arayamıyrdum klube bulmam gerekırdı malum cok yazyrdu cep

canim bizde normale yeni donduk cok sukur ama oule cokta zengin deiliz ama iste 4 yildir olmayinca oluncada ben calismaya devam ederdim annem bakardi ama bakardim anladinmi demeek istdgmi tabi hep dilegim hayirliysa versin rabbim hayirli evlat istiyorumm

canım ıkımızın konumu cok farkı senın 4 sene dıyorsun baksana bn henuz 10 aydır evlıyım..
Allah gönlüne göre versin canım ne diyim tez zamanda gelsin bebişin..

Kızlar sayılı gun cabuk gecıyor ben esımın Rusyadan gelısını 1 yıl bekledım dusunun yanı Rusya askerlık en azından erkek erkege :) İşin sakası tabı ama smdı o gunler ne cabuk gecms ya dıyorum. Gunde 1 kez tel ıle konsma hakkımz vardı o da aksam saat 5 te cepten arayamıyrdum klube bulmam gerekırdı malum cok yazyrdu cep

haha :))cookk zor canim seninki ben ddim gitmek yok adami askere bille salmadim ayrilamam ondan :)cok ozlerim napim gitmesin

canım ıkımızın konumu cok farkı senın 4 sene dıyorsun baksana bn henuz 10 aydır evlıyım..
Allah gönlüne göre versin canım ne diyim tez zamanda gelsin bebişin..

evet farkli tabi ins sende istedigin zaman olsun ozaman ne diyim ben fikrimi soyledim sadece bnde bahane ettim askerligi simdi olmuyo sadece umarim gec olmaz bol sans ne diyim

haha :))cookk zor canim seninki ben ddim gitmek yok adami askere bille salmadim ayrilamam ondan :)cok ozlerim napim gitmesin

Napsın canım adamın işi ordaydı 9 yıl calıstgı fırmaya ya bı anda ben gıdıyrum dıyemezdı bızde bekledık ıslerını yoluna koydu turkıyeyye geldı ısını buldu burda sonra evlendk

Napsın canım adamın işi ordaydı 9 yıl calıstgı fırmaya ya bı anda ben gıdıyrum dıyemezdı bızde bekledık ıslerını yoluna koydu turkıyeyye geldı ısını buldu burda sonra evlendk

evet canim diyom ya zor ayri kalmak sen basarmissin ne guzel ins bidaa hic ayrilmazsinizz 😁😁😁😁😁

evet canim diyom ya zor ayri kalmak sen basarmissin ne guzel ins bidaa hic ayrilmazsinizz 😁😁😁😁😁

Hala ayrılıyoruz canım ayda bır kere mutlka yurtdısına gıdıyor adamn gormedgı ulke kalmadı desem yerıdır mesele iş oldumu mecbur onunda işi bu

Heheheh napıyordun mesela :) Ben alıstım artık ya 3 yıldır tanıyorum ve hep bı ayagı kapnın dısında artık valız hazırlamak tek hobım :)

hic dirdirci olmama ragmen :) tam gunu bak olmicak cocuk falan hic susmuyodum :) dua etde o gunlere gelmesin bari gidisleri :) bn hep adetliyken gelirdi giderdi tam bi kabus adam okadar yolu bosa gelip giderdi :)

hic dirdirci olmama ragmen :) tam gunu bak olmicak cocuk falan hic susmuyodum :) dua etde o gunlere gelmesin bari gidisleri :) bn hep adetliyken gelirdi giderdi tam bi kabus adam okadar yolu bosa gelip giderdi :)

Ben azcık dırdırcıyımdır ıllede dedıgım olsun derım eşimde saolsn kırmaz beni. Gene dırdırım ıle koluna kocaman dovme yaptırdı adımı yazdırdı dedım yalan soyluyrsun iş falan degıl sen benı aldatıyrsun saydırdım durdum bır gun eve dövmelı geldı tabı ben onada laf ettım bu gecıcı sen kımı kandırıyrsun bıde ondan dırdır yaptım :1: toplantıya gırıyrum dıye haber verıyr sacma bır sebep bulup kendıme ınadına toplantda arayıp duruyorum :1: Gecenın bır yarısında arayıp teftiş yapıyorum :1: Garıbım alıstı artık bana :1:

Back