• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Günaydn ablacım :)

Gunaydın tatlım...
Üzüldum senın adına ama sen uzulme canım olacak elbet azıcık daha kaldı gecen her zamn bebegımzın gelıs tarıhının yakınlastıgını anlamına gelıyr

Her zamnkı dusuncen bu olsun tatlım baskalrını mutlu etmek ımkansız zaten :) Ayyy evet ya zaman hemen akıp gecsede ögrensek dımı sonuclarımızı valla bende hıc bır hamışlık belırtısı yok ama bakalım sonuc ne olcak :1: Eheheh evet bızımde vardır oyle aynı kıyaftlerımız cok tatlı oluyr oyle gıyınmek ya :)

Ay 3 gündür giremedim .17 saatlik otobüs yolculuğu çektim bitik durumdayım :)
Öyle düşünmeye çalışıyorum canım her zaman .Ama bazen içimdeki ses rahat durmuyo :))sizler nasılsınız görülmeyeli :)
Son 3 gün kaldı bugün sürekli aklıma acaba oldu mu sesi geliyor :)
Benim söyle bir durumum var ben 25 te bir regl oluyorum ama bazen 28 oluyo doktor cok normal demişti inş bu sefer de 28 olmaz çünkü o zamn bat 3 ü oluyo :(

evet cook pahali hayat sartlari yemek icmekten gectimde kiralar pahali elektrik pahali su hazir su cesme suyunu asla kullanamiyosun en onemliside burda kalmak icin verdigin calisma izni parasi pasaport parasi ehliyet yenileme vergide vergi bole iste evet cinsiyet belirleniyor ama 2,cocuktaa birde benim tanidigimda burda 2,denemede dogurdu darisi isteyen hepimize

Pekı neden ordasınız canım turkıkyeye donus yapamazmısınz bu kadr pahalı ıse

Ay 3 gündür giremedim .17 saatlik otobüs yolculuğu çektim bitik durumdayım :)
Öyle düşünmeye çalışıyorum canım her zaman .Ama bazen içimdeki ses rahat durmuyo :))sizler nasılsınız görülmeyeli :)
Son 3 gün kaldı bugün sürekli aklıma acaba oldu mu sesi geliyor :)
Benim söyle bir durumum var ben 25 te bir regl oluyorum ama bazen 28 oluyo doktor cok normal demişti inş bu sefer de 28 olmaz çünkü o zamn bat 3 ü oluyo :(

Tatlım hosgeldn bende dıyorum nerde bu kız :1: Ayy bılıyrmusun ben dayanamayıp dun aksam test yaptım negtf cıktı

kızlar bnde 10 aylık evliyim henüz denemesekte eşim artık bebeğimiz olsun istiyor sanırım yıl dönümümüzden sonra çalışıcaz :17: ama okuduklarım bnı bazen endıseye dusuruyor ya olmazsa dıe korkuya kapılıyor ama aynı zamnda sankı erkenmıs dıye dusunuyorum. şimdi sizde 10 aylık evlisiniz ya bebek için istekli ve heyecanlısınız evliliğiniz mi mükemmel yoksa bebek isteğiniz olduğu için mi karar aldınız ? ben sanki istediğime emin degılım bana yardıncı olsanız :44: hele bazen tartısıyoruz kısada olsa kusuyoruz ya endıse edıyorum :97:

Bende 8 aylık evliyim önceleri erken diyordum hatta diyorduk .Belki 3. sınıfa geçince yaparız diyordu eşim .
Ben 19 yaşındayım eşim 29 .Severek evlendik .herkes şaşırdı .Bizde arada tartışıyoruz küsüyoruz ama bunlar asla sevgimizi etkilemiyor .Bazen kavga ediyoruz bakmısız ki sarılmısız her evlilikte oluyor böyle şeyler canım .
Sonra düşündük neden bekleyeceğiz diye .Birbirimİzi seviyoruz geçirebiliyoruz tek eksiğimiz bebek diye .Ve baktık ki ister istemez olmuyormuş.4-5 aydır deniyoruz mesela

Cnm boş ver cevap vermemek en güzeli sen bana yaz boş ver biz bebek için dertleşiyoruz girip hava basmayada gerek yok bizim sorunumuz laf kalabalıgı etmek değil bebeklerimize bir an önce nasıl kavusuruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben size bşy demiyorum. yazdıklarınıza bişey demiyorum konuşulması gereken konular bunlar evet. inşallah herkesin gönlündeki olur. sadece o kelimeyi sevmediğimi güzel olmadığını paylaşıyım dedim. niye seferber oldunuz ki. kötü bi kelime çıkmış ortaya ben beğenmedim hepsi bu. :45:

kizlar bu akinti beni oldureck surekli az az akiyo bu ay adet bitrikten birsure sonra basladi gecen ay oldu bide boyle ve suan yuzumde 2 tane ucuk cikti niye bole oldu adetimede var bikacgun daha bole seyler yasayan varmi

ben size bşy demiyorum. yazdıklarınıza bişey demiyorum konuşulması gereken konular bunlar evet. inşallah herkesin gönlündeki olur. sadece o kelimeyi sevmediğimi güzel olmadığını paylaşıyım dedim. niye seferber oldunuz ki. kötü bi kelime çıkmış ortaya ben beğenmedim hepsi bu. :45:

Cnm yanlış bırsey yazdıysam kusura bakmA herkezın kendı gorusu begenmemiş olabilirsın en dogal hakkında herkezın gorusu farklı ama daha tatlı bır kelımeyle ızah edebılırdın orda yazdıgın kelıme hoş değildi yoksa okadarda bıyultulcek bır kelıme değil inşsllah hepizin bebişi olur:))) bir espri yapayım

Hadı hayrlısı canım. Benımde akıntım hep vardır canım ya bekarkende vardı doktr ılac falan verdı hıc gecmez kendımı bıldım bılelı var. Valla annem akıntı ıyıdır ıcın temzlenıyr dıyor ama bana pek ınandırıcı gelmedı

benim iki aydir akintim oluyo ama rahatsz oluyorum of cildiracam simdi doktora gitsem beni sinir edecek umarim bu ay bir mucize olurda bebegim gelir

Cnm yanlış birşey yazdıysam kusura bakma o kelımeyı begenmemek en dogal hakkın herkezın gorusu farklı tabıykıde saygı duyarım ama daha tatlı bır sozle izah etseydın bence daha ıyı olurdu sankı çok kendını begenmişsin gıbı bır tavırla gırmıştın olaya kımseyı tanımadanda yargısız ınfaz etmem asla emınım öyle bır kısı değilsindır yanlısım varsada özür diliyorum kalp kırmayada hiç gerek yok zaten derdımız başka mevlam herkeze nasip etsin bebiş:)) şimdi espiri yaptım ama kızma

Back