• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Ben azcık dırdırcıyımdır ıllede dedıgım olsun derım eşimde saolsn kırmaz beni. Gene dırdırım ıle koluna kocaman dovme yaptırdı adımı yazdırdı dedım yalan soyluyrsun iş falan degıl sen benı aldatıyrsun saydırdım durdum bır gun eve dövmelı geldı tabı ben onada laf ettım bu gecıcı sen kımı kandırıyrsun bıde ondan dırdır yaptım :1: toplantıya gırıyrum dıye haber verıyr sacma bır sebep bulup kendıme ınadına toplantda arayıp duruyorum :1: Gecenın bır yarısında arayıp teftiş yapıyorum :1: Garıbım alıstı artık bana :1:

eee kolaymi tabi alisacak ama biktirma adamida :) bnde cok yaptim simdi yanimda biyere gidemiyooo yazik cok cektiler desene bizden ama napalim kocalarimiz iyide cevre cok kotu dimi kiz hadi optm aksam yazarim eve gitcm kib olurmu

eee kolaymi tabi alisacak ama biktirma adamida :) bnde cok yaptim simdi yanimda biyere gidemiyooo yazik cok cektiler desene bizden ama napalim kocalarimiz iyide cevre cok kotu dimi kiz hadi optm aksam yazarim eve gitcm kib olurmu

Aynen canım :1: Öpüyrm bende senı byy :3:

Aynen oyle canım. Allahım bız mı garıbız ya smdı bı topık okudum 35 yasında cocgum olsun ıstemıyrum yazmıs bence cocuksuz bır hayat dusunulemez ama o arkds cocuk sevmıyr . Tabıkı kendı fıkrı saygı duyarım ama ne bılım garıp geldı. Ben bıraz sabırsızımdır canım doktrm 1 yıl olmadan gelme dedı ben 6 ayda gıtcem :)

hahahahah bana da demişti doktorum bu konu için gelme diye :)

Yok cnm yetermi şimdide yaz temizliği yapıyorum heryer heryerde birgün yetmiyor oğlum çok yardım etti bana o olmasa zor yapardım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok cnm yetermi şimdide yaz temizliği yapıyorum heryer heryerde birgün yetmiyor oğlum çok yardım etti bana o olmasa zor yapardım

Aferın ona o zamn :46: Ne sorcam abla sana yerlesme kanaması gelmeden ıdrarda gebellık cıkmıyor mu ama erken geblk testı ıcın sormadım bı bılgın var mı

Son düzenleme:
bizde aynı anlattıgın gıbıyız ıste bazen kafamı kurcalıyo bu durum ama zamanla da unutuluyor. hemen olmuyor meselesı benı dusunduruyor artık hayırlısı bakalım inşallah tez zamanda bebişin olur :emir_bebek: :54:

İnşallah canım .Ya isteyince hemen olsun diyorsun :))))
Herkes daha yenisin diyor ama insanoğlu bu tatmin olmuyo hiçbir şeyden :)

Valla ben gitcem canım gerekırse baska doktor bulucam gerekırse doktra yaln soylıcem 1 yıldır korunmuyrz dıcem :1:

Iyi fikir bende bu ay olmazsa baska doktora gideceğim o da olmazsa 1 yıldır korunmuyoruz diye baska doktora giderim :))))

Ben hamile kalmaya karar veridigimde cok duzenli olan adetim 2-3 ay duzensizlesti 7-10 gun gibi gecikmeler oldu.. sonunda hamile kaldim.. bende hep adet olcakmis gibi ağrılar oluyodu ama cok kisa sureli, gogus hassasiyeti adet öncesi gibi aynıydi, sadece damarlar cok bellirginlesmisti vucudumda ve sivicelenme olmaya basladi, hep yorgundum hep uyma istegim vardi, istahim artmıştı, tirnaklarim sararmisti... gebelik testini aksam yaptigimda belli belirsiz silikti 2. Cizgi... ama sabah ilk idrarda cift cizgiyi net gordum.. dr gittim 3,5 haftalik demisti,ama düşük yaptim :(... ogluma hamileykende mide bulantisindan su bile icemiyodum, gogus hassasiyeti igne batar gibiydi...

Ben hamile kalmaya karar veridigimde cok duzenli olan adetim 2-3 ay duzensizlesti 7-10 gun gibi gecikmeler oldu.. sonunda hamile kaldim.. bende hep adet olcakmis gibi ağrılar oluyodu ama cok kisa sureli, gogus hassasiyeti adet öncesi gibi aynıydi, sadece damarlar cok bellirginlesmisti vucudumda ve sivicelenme olmaya basladi, hep yorgundum hep uyma istegim vardi, istahim artmıştı, tirnaklarim sararmisti... gebelik testini aksam yaptigimda belli belirsiz silikti 2. Cizgi... ama sabah ilk idrarda cift cizgiyi net gordum.. dr gittim 3,5 haftalik demisti,ama düşük yaptim :(... ogluma hamileykende mide bulantisindan su bile icemiyodum, gogus hassasiyeti igne batar gibiydi...

gecmis olsun canim ins tekrardan olur 3,5 haftada bukadar belirti oluyormu yaa hic yasamadim bilmiuorum ama bak oglun var en azindan akisina birak bence tekrar olur

Çok fena bır kahkaha attım az once sen cok yasa emi :52: Personel suratıma bakıyor bu kadın ne dıye pc ye bakıp bakıp guluyor dıye :1: Hayr o da degıl adamn ılk gunu ssk girişini falan yapıyordum rezıl oldum ya :1: Merak ediyorum napayım canım elimde degl

Aynen bende meraktan cildircam ama daha 1 gun gecikti 2 gün daha beklicem eger ki gelmezseee allah diyorum kimse durduramaz beni :52:

Hatuncuklar merhabaa 1yıllık evliyim artık bebiş istiyoruz inşallah burda isteyen herkesin temmuz kırmızıları gelmezde kavuşuruz bebişlerimize de burdan bu mutluluğu paylaşıp beraber seviniriz hepimiz benim mayıs ve haziran ayım boş geçti ayın 27si ovulasyon tarihim 2günde bir ilişkiye de başladık bu sefer daha çok dikkat edicem ama ben sanırım çok kafaya takıyorum ya düşinmiyim dedikce aklıma geliyo

Back