Günaydn ablacım :)
Gunaydın tatlım...
Üzüldum senın adına ama sen uzulme canım olacak elbet azıcık daha kaldı gecen her zamn bebegımzın gelıs tarıhının yakınlastıgını anlamına gelıyr
Her zamnkı dusuncen bu olsun tatlım baskalrını mutlu etmek ımkansız zaten :) Ayyy evet ya zaman hemen akıp gecsede ögrensek dımı sonuclarımızı valla bende hıc bır hamışlık belırtısı yok ama bakalım sonuc ne olcakEheheh evet bızımde vardır oyle aynı kıyaftlerımız cok tatlı oluyr oyle gıyınmek ya :)
Ay 3 gündür giremedim .17 saatlik otobüs yolculuğu çektim bitik durumdayım :)
Öyle düşünmeye çalışıyorum canım her zaman .Ama bazen içimdeki ses rahat durmuyo :))sizler nasılsınız görülmeyeli :)
Son 3 gün kaldı bugün sürekli aklıma acaba oldu mu sesi geliyor :)
Benim söyle bir durumum var ben 25 te bir regl oluyorum ama bazen 28 oluyo doktor cok normal demişti inş bu sefer de 28 olmaz çünkü o zamn bat 3 ü oluyo
evet cook pahali hayat sartlari yemek icmekten gectimde kiralar pahali elektrik pahali su hazir su cesme suyunu asla kullanamiyosun en onemliside burda kalmak icin verdigin calisma izni parasi pasaport parasi ehliyet yenileme vergide vergi bole iste evet cinsiyet belirleniyor ama 2,cocuktaa birde benim tanidigimda burda 2,denemede dogurdu darisi isteyen hepimize
Pekı neden ordasınız canım turkıkyeye donus yapamazmısınz bu kadr pahalı ıse
Ay 3 gündür giremedim .17 saatlik otobüs yolculuğu çektim bitik durumdayım :)
Öyle düşünmeye çalışıyorum canım her zaman .Ama bazen içimdeki ses rahat durmuyo :))sizler nasılsınız görülmeyeli :)
Son 3 gün kaldı bugün sürekli aklıma acaba oldu mu sesi geliyor :)
Benim söyle bir durumum var ben 25 te bir regl oluyorum ama bazen 28 oluyo doktor cok normal demişti inş bu sefer de 28 olmaz çünkü o zamn bat 3 ü oluyo
Tatlım hosgeldn bende dıyorum nerde bu kızAyy bılıyrmusun ben dayanamayıp dun aksam test yaptım negtf cıktı
kızlar bnde 10 aylık evliyim henüz denemesekte eşim artık bebeğimiz olsun istiyor sanırım yıl dönümümüzden sonra çalışıcazama okuduklarım bnı bazen endıseye dusuruyor ya olmazsa dıe korkuya kapılıyor ama aynı zamnda sankı erkenmıs dıye dusunuyorum. şimdi sizde 10 aylık evlisiniz ya bebek için istekli ve heyecanlısınız evliliğiniz mi mükemmel yoksa bebek isteğiniz olduğu için mi karar aldınız ? ben sanki istediğime emin degılım bana yardıncı olsanız :44: hele bazen tartısıyoruz kısada olsa kusuyoruz ya endıse edıyorum :97:
Pekı neden ordasınız canım turkıkyeye donus yapamazmısınz bu kadr pahalı ıse
calisiyoruz burda tabikide donecez ama suan isimiz burda mecburuz suanda
calisiyoruz burda tabikide donecez ama suan isimiz burda mecburuz suanda
İş baska oluyor tabı canım hep derler ya Dogdugun yer degıl doydugun yer dıye aynen oyle. Ne iş yapıyrsunz pekı
Cnm boş ver cevap vermemek en güzeli sen bana yaz boş ver biz bebek için dertleşiyoruz girip hava basmayada gerek yok bizim sorunumuz laf kalabalıgı etmek değil bebeklerimize bir an önce nasıl kavusuruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatlım hosgeldn bende dıyorum nerde bu kızAyy bılıyrmusun ben dayanamayıp dun aksam test yaptım negtf cıktı
Burdayım artık canım :)
Yapma yaaaa((((((((çok üzüldüm ama pes etme hemen gecikmesi lazım diyorlar en az 5 gün
İş baska oluyor tabı canım hep derler ya Dogdugun yer degıl doydugun yer dıye aynen oyle. Ne iş yapıyrsunz pekı
muhendis cnm is bitince donecez
Burdayım artık canım :)
Yapma yaaaa((((((((çok üzüldüm ama pes etme hemen gecikmesi lazım diyorlar en az 5 gün
Yok tatlım ben demıstım ya zaten hıc bır belırtım yok dıye sasırmasdım yanı sonuca. Pes etmek asla yok yola devam :) Ayyy tatlım sen 19 yasındamıydın :)
muhendis cnm is bitince donecez
Hadı hayrlısı canım. Benımde akıntım hep vardır canım ya bekarkende vardı doktr ılac falan verdı hıc gecmez kendımı bıldım bılelı var. Valla annem akıntı ıyıdır ıcın temzlenıyr dıyor ama bana pek ınandırıcı gelmedı
ben size bşy demiyorum. yazdıklarınıza bişey demiyorum konuşulması gereken konular bunlar evet. inşallah herkesin gönlündeki olur. sadece o kelimeyi sevmediğimi güzel olmadığını paylaşıyım dedim. niye seferber oldunuz ki. kötü bi kelime çıkmış ortaya ben beğenmedim hepsi bu.
Hadı hayrlısı canım. Benımde akıntım hep vardır canım ya bekarkende vardı doktr ılac falan verdı hıc gecmez kendımı bıldım bılelı var. Valla annem akıntı ıyıdır ıcın temzlenıyr dıyor ama bana pek ınandırıcı gelmedı
benim iki aydir akintim oluyo ama rahatsz oluyorum of cildiracam simdi doktora gitsem beni sinir edecek umarim bu ay bir mucize olurda bebegim gelir
ben size bşy demiyorum. yazdıklarınıza bişey demiyorum konuşulması gereken konular bunlar evet. inşallah herkesin gönlündeki olur. sadece o kelimeyi sevmediğimi güzel olmadığını paylaşıyım dedim. niye seferber oldunuz ki. kötü bi kelime çıkmış ortaya ben beğenmedim hepsi bu.
benim iki aydir akintim oluyo ama rahatsz oluyorum of cildiracam simdi doktora gitsem beni sinir edecek umarim bu ay bir mucize olurda bebegim gelir
İnşş canım umarım bebegın senınledır. Ovulasyn donemınde olabılrmısın o donemde de akıntı oluyr cnku
2 hazirandi adetim yani bu ay 29.30 en gec olmaliyim hic bilmiyom neyin nesi hadi o neysede 2 taneİnşş canım umarım bebegın senınledır. Ovulasyn donemınde olabılrmısın o donemde de akıntı oluyr cnku
nur topu gibi koca ucukla uyandim :) bu nesi tovbe tovbe cok cirkinlestim :)
2 hazirandi adetim yani bu ay 29.30 en gec olmaliyim hic bilmiyom neyin nesi hadi o neysede 2 tane
nur topu gibi koca ucukla uyandim :) bu nesi tovbe tovbe cok cirkinlestim :)
Olur mu hıc canım ne cırkını fıstık gıbısındır emınımYanlız ay basında hıc ucuk cıkarmama ragmen bendede ucuk cıktı
Yok tatlım ben demıstım ya zaten hıc bır belırtım yok dıye sasırmasdım yanı sonuca. Pes etmek asla yok yola devam :) Ayyy tatlım sen 19 yasındamıydın :)
19 işte 20 olacam
Benim belim ağrıyo birazda göğüslerim ama ya temizliktendir ya da yoldan :)))
19 işte 20 olacam
Benim belim ağrıyo birazda göğüslerim ama ya temizliktendir ya da yoldan :)))
Buraları fazla bilmiyorum yani oturduğum mahalleyi gideyim de test alayım .Beni eczanenin önünde bırak ağrı kesici falan alacam desem sen niye alacan ben gelirken alırım der))))
Annemlere giderken bir ara gidip alayım en iyisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?