Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Bende 8 aylık evliyim önceleri erken diyordum hatta diyorduk .Belki 3. sınıfa geçince yaparız diyordu eşim .
Ben 19 yaşındayım eşim 29 .Severek evlendik .herkes şaşırdı .Bizde arada tartışıyoruz küsüyoruz ama bunlar asla sevgimizi etkilemiyor .Bazen kavga ediyoruz bakmısız ki sarılmısız her evlilikte oluyor böyle şeyler canım .
Sonra düşündük neden bekleyeceğiz diye .Birbirimİzi seviyoruz geçirebiliyoruz tek eksiğimiz bebek diye .Ve baktık ki ister istemez olmuyormuş.4-5 aydır deniyoruz mesela

ben size bşy demiyorum. yazdıklarınıza bişey demiyorum konuşulması gereken konular bunlar evet. inşallah herkesin gönlündeki olur. sadece o kelimeyi sevmediğimi güzel olmadığını paylaşıyım dedim. niye seferber oldunuz ki. kötü bi kelime çıkmış ortaya ben beğenmedim hepsi bu.

kizlar bu akinti beni oldureck surekli az az akiyo bu ay adet bitrikten birsure sonra basladi gecen ay oldu bide boyle ve suan yuzumde 2 tane ucuk cikti niye bole oldu adetimede var bikacgun daha bole seyler yasayan varmi

Cnm yanlış bırsey yazdıysam kusura bakmA herkezın kendı gorusu begenmemiş olabilirsın en dogal hakkında herkezın gorusu farklı ama daha tatlı bır kelımeyle ızah edebılırdın orda yazdıgın kelıme hoş değildi yoksa okadarda bıyultulcek bır kelıme değil inşsllah hepizin bebişi olur:))) bir espri yapayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm yanlış birşey yazdıysam kusura bakma o kelımeyı begenmemek en dogal hakkın herkezın gorusu farklı tabıykıde saygı duyarım ama daha tatlı bır sozle izah etseydın bence daha ıyı olurdu sankı çok kendını begenmişsin gıbı bır tavırla gırmıştın olaya kımseyı tanımadanda yargısız ınfaz etmem asla emınım öyle bır kısı değilsindır yanlısım varsada özür diliyorum kalp kırmayada hiç gerek yok zaten derdımız başka mevlam herkeze nasip etsin bebiş:)) şimdi espiri yaptım ama kızma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…