• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Yok canm çıkarmıyım bekliyom bitsin gıderım korkudan öldüm evt fıstıgım bıgun evdeyım temizlik yapıyorum boya badana cam tul evde olsam ne

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamıle kalmayı cok ıstıyorum 10 aydır evliyim cok cok ıstıyorum karın agrısı sancılarım ve bel agrılarım olmaya basladı

İnşallah hamilesindir cnmm. . Bende 10 aylık evliyim..

samsung Galaxy s3mini

kızlar bnde 10 aylık evliyim henüz denemesekte eşim artık bebeğimiz olsun istiyor sanırım yıl dönümümüzden sonra çalışıcaz :17: ama okuduklarım bnı bazen endıseye dusuruyor ya olmazsa dıe korkuya kapılıyor ama aynı zamnda sankı erkenmıs dıye dusunuyorum. şimdi sizde 10 aylık evlisiniz ya bebek için istekli ve heyecanlısınız evliliğiniz mi mükemmel yoksa bebek isteğiniz olduğu için mi karar aldınız ? ben sanki istediğime emin degılım bana yardıncı olsanız :44: hele bazen tartısıyoruz kısada olsa kusuyoruz ya endıse edıyorum :97:

Selam kizlar.. bit sey sormak istiyorum sizlere bu ay klomen catlama ignesi oldum dun adet olmam gerekiuodu ama olmmadim . Cuma gunu kan testi yaptomy 1.50cikti pazar yaptim 0.640cikti umidimo.kaybettim ama igne olunca gununde adey olunuyomu ben neden olmadim ki

Yok canm çıkarmıyım bekliyom bitsin gıderım korkudan öldüm evt fıstıgım bıgun evdeyım temizlik yapıyorum boya badana cam tul evde olsam ne

Oyyy ablam hem calısıp hem evlı olmak zor ya ben azıcıkta tıtızım aksamları elımden bez dusmuyor . Yardıma ıhtycın varsa gelelım :)

Oyyy ablam hem calısıp hem evlı olmak zor ya ben azıcıkta tıtızım aksamları elımden bez dusmuyor . Yardıma ıhtycın varsa gelelım :)

Sanki sen evdesin bana yardıma gelecen cnm sende calışıyon:)) yoksa gel derdım

kızlar bnde 10 aylık evliyim henüz denemesekte eşim artık bebeğimiz olsun istiyor sanırım yıl dönümümüzden sonra çalışıcaz :17: ama okuduklarım bnı bazen endıseye dusuruyor ya olmazsa dıe korkuya kapılıyor ama aynı zamnda sankı erkenmıs dıye dusunuyorum. şimdi sizde 10 aylık evlisiniz ya bebek için istekli ve heyecanlısınız evliliğiniz mi mükemmel yoksa bebek isteğiniz olduğu için mi karar aldınız ? ben sanki istediğime emin degılım bana yardıncı olsanız :44: hele bazen tartısıyoruz kısada olsa kusuyoruz ya endıse edıyorum :97:

Hıc bırsey mukemml degıldır kı canım kendı adıma konusayım bızımde tartısmalrımz oluyr tabıkıde . Ama ben cocuklrı cok sevyrm ve artık evlı bır bayan olmayada alıstım sorumlulklrımı farkndyım yanı tabı esımde oyle bebek ıcın karar verdık bakalm bu 4 ayımız burada bende 10 aydr evlıyım.

Sanki sen evdesin bana yardıma gelecen cnm sende calışıyon:)) yoksa gel derdım

Olsun canım bı ucaga bakar iş :1: Sen hayırdr abla badana falan yenımı tasındın

Selam kizlar.. bit sey sormak istiyorum sizlere bu ay klomen catlama ignesi oldum dun adet olmam gerekiuodu ama olmmadim . Cuma gunu kan testi yaptomy 1.50cikti pazar yaptim 0.640cikti umidimo.kaybettim ama igne olunca gununde adey olunuyomu ben neden olmadim ki

Canım hıc bır fıkrım yok sanrm bu topıkte catlatma ıgnesı vurulanda yok :50:

hıc bırsey mukemml degıldır kı canım kendı adıma konusayım bızımde tartısmalrımz oluyr tabıkıde . Ama ben cocuklrı cok sevyrm ve artık evlı bır bayan olmayada alıstım sorumlulklrımı farkndyım yanı tabı esımde oyle bebek ıcın karar verdık bakalm bu 4 ayımız burada bende 10 aydr evlıyım.

merhaba canım yasını kac acaba ? Birde çalısıyormusun ben bebek olsa bıle ısı bırakmak ıstemıyorum zaten maddı durum cok musaıt degıl esım askere gıtmedı tecil ettıryor kısa donem ama endıse edıyorum ıste :2:

Kızlar sizlere bişe sorcam hamile kalmadan önce fazla kilolarınızı verdınız mı ???? Ben evlendıkten sonra 5 kılo aldım cok kılolu degılım ama gebe kalmadan once verın dıyolar kı mantıklı zaten fazlasıyla geri alıcaz :49:
Birde kan tahlili simir testi ne bılım işte bısıler yaptırdınız mı ??

Kızlar sizlere bişe sorcam hamile kalmadan önce fazla kilolarınızı verdınız mı ???? Ben evlendıkten sonra 5 kılo aldım cok kılolu degılım ama gebe kalmadan once verın dıyolar kı mantıklı zaten fazlasıyla geri alıcaz :49:
Birde kan tahlili simir testi ne bılım işte bısıler yaptırdınız mı ??

Slm h.g öncelikle bende klo verdım verdımde bebek olmuyor kan testı smir hepsını yaptırdım her yıl smır testı yaptırıyorum şindi iki yıl sonra yaptıracam

gunaydin herkese ben yogundum ancak simdi musait olabildimm adetim gecen ay 2 sinde olmustu aaz kaldi hic sssmaz hep oncesinde olur o yuzden testte yapmaya gerek kalmaz :) size tavsiyem acele rtmeyin bekleyin gecsin gununuz varsa vardir zaten erken strse gitmeyin

Kıbrıs cok pahalı dıyorlar dogrumu canım ( genel anlamda doktor yada tedvı konusunda degıl) Akrabalarmzdan bırının cocgu olmuyorduda onlarda kıbrsa tup bebek yaptrmaya gıttıler cok ıyı falan dıyerek gercıgene olmadı bebeklerı. Hatta kıbrısta bebegın cınsıyetını bıle belırleyebılıyormussun

evet cook pahali hayat sartlari yemek icmekten gectimde kiralar pahali elektrik pahali su hazir su cesme suyunu asla kullanamiyosun en onemliside burda kalmak icin verdigin calisma izni parasi pasaport parasi ehliyet yenileme vergide vergi bole iste evet cinsiyet belirleniyor ama 2,cocuktaa birde benim tanidigimda burda 2,denemede dogurdu darisi isteyen hepimize

gunaydin herkese ben yogundum ancak simdi musait olabildimm adetim gecen ay 2 sinde olmustu aaz kaldi hic sssmaz hep oncesinde olur o yuzden testte yapmaya gerek kalmaz :) size tavsiyem acele rtmeyin bekleyin gecsin gununuz varsa vardir zaten erken strse gitmeyin

Gunaydın aynen benimde ayın bırınde adet olacam ama gun gecmıyor test aşacam bugun cesaret edemiyorum negatıften dolayı:)

Slm h.g öncelikle bende klo verdım verdımde bebek olmuyor kan testı smir hepsını yaptırdım her yıl smır testı yaptırıyorum şindi iki yıl sonra yaptıracam

H.B CANIM İŞTE BÖYLE OLMUYOR DİYORSUNUZ YA COK SIK DUYMAYA BASLADIM UZULUYORUM :50: İNŞALLAH TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA OLUR TÜM İSTEYENLERİN :nazar:

Gunaydın aynen benimde ayın bırınde adet olacam ama gun gecmıyor test aşacam bugun cesaret edemiyorum negatıften dolayı:)

bence yapma hayal kirikligina neden olursa varsa vardir zaten yoksada bu bir tedavi yontemi deilki canim testini sakla gunun gecmeden yapma dogruda olmayabilir sonuc

bence yapma hayal kirikligina neden olursa varsa vardir zaten yoksada bu bir tedavi yontemi deilki canim testini sakla gunun gecmeden yapma dogruda olmayabilir sonuc

Test almadım bekliyecem zaten karar verdım

Ev sobalı canm o yuzden mevbur boya badana:)))

Zor oluyrdur demı abla soba . Bız yenı tasındıkta ahh ahh 1 ayda anca yerlestım ınan sozde sıfır evde oturuyom evın kornişlerı bıle yoktu :1:

merhaba canım yasını kac acaba ? Birde çalısıyormusun ben bebek olsa bıle ısı bırakmak ıstemıyorum zaten maddı durum cok musaıt degıl esım askere gıtmedı tecil ettıryor kısa donem ama endıse edıyorum ıste :2:

Ben 25 eşim 31 yasında. Evet canım calısyrm cokta yogun ısım var bulundgm departmanda tekım de.Ben 1 yasına gelene kadr bebegım calsmak ıstemyrm snra tekrar calısrım sanrm. Askerlık tabı zor olur canım ama karar sızın aıleler destekse 6 ay hemencık gecer

Back