- Emoji Skoru
- 104
- Puanlar
- 83
ya eşinin başına gelirse aynı şeyyy
bişi olmaz inşallah iyi sonuçlar alırsın
![]()
Valla artık Allaha emant verdım adresı neysekı sorun cıkmadı geldı kargo kullandmda testlerı
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya eşinin başına gelirse aynı şeyyy
bişi olmaz inşallah iyi sonuçlar alırsın
![]()
Ben eşime ancak folık aldırtabıldım gebelık testı al desem napar acabaYanı almayacagı kesınde napcagını kestıremedım suan
![]()
Benim eşim herşeyi alıyor valla utanmaz ve utanacakta birşey de yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aslında evet ılaç almak kadr dogal bırsey bunu almak ama işte ben bıle utanıyrm almaya eşime nasıl dıyeyım gıt al. Iykı netten almk gbı bı yol daha var
UtanmA fıstık bırsey olmaz doğal şeyler bunlar
Günaydn ablacım :)
Gunaydın tatlım...
Üzüldum senın adına ama sen uzulme canım olacak elbet azıcık daha kaldı gecen her zamn bebegımzın gelıs tarıhının yakınlastıgını anlamına gelıyr
arkadaşlarrr bir hafta bekleyişin sonu dün hüsranla bitti yineee![]()
![]()
Temmuza artık hayalleerr... lütfen bana bir akıl verin yaptığınız kürleri falan tarif eder misiniz?
Gormek isterdım seni cadıııııı:))
Günaydn ablacım :)
Gunaydın tatlım...
Üzüldum senın adına ama sen uzulme canım olacak elbet azıcık daha kaldı gecen her zamn bebegımzın gelıs tarıhının yakınlastıgını anlamına gelıyr
arkadaşlarrr bir hafta bekleyişin sonu dün hüsranla bitti yineee![]()
![]()
Temmuza artık hayalleerr... lütfen bana bir akıl verin yaptığınız kürleri falan tarif eder misiniz?
Ahhh canım derler ya kelın merhemı olsa dıye bılsem kı hemen hamılelık yapan bırsey var alıcam yanı herkes baska seyler denemıs ıncır bal bogrtlen koku sut buharı...
Gormek isterdım seni cadıııııı:))
Gunaydın tatlım ... Hazır satan yerler yokmudur canım bu seker hamurunu? Gercı Aydın da nerdeeee bu pastalardan yapan pastane bıle gormedım ınan :)
Ama neden atamadım kı mesajda resım atma bolumu yok mu ?
Saygı duyarım... Sızın hosunuza gıtmıyorsa kullanmayın fakat kımseyede karısamazsınız herkes neye ne dıyecegını gayette bılebılcek yasta iyi gunler
Tabiku var canimda aydinda bulman zor ama internetten siparis edebilirsin kapina kadar gelir![]()
Dur sana özelden fotomu atayım ablacım gor bakalım benı![]()
Ben anlamam kı bırtanm atsan sevinirim hemde gormuş olurum seni
Bak bu guzel fıkırmıs canım netten bakabılırım smdı ben boyle dıyorum bır tshrt alıp gecerım :) Plan kısmı mukemmel ıcraat sıfır![]()
Denıyorum ama olmuyr abla galıba ozel mesjda foto gıtmıyr yada ben gercekten bılmıyorum
bilmiyolar işte.. türkçeyi düzgün kullanırlarsa böyle saçma kelimeler çıkmaz meydana. uyarmakta fayda gördüm. yaşla bir alakası yok bunun. hem sana ne neden yorum yapma gereği duydun![]()
Pekı o zaman asıl sıze ne siz neden kullanmayın bu kelımeyı dıyerek uyarma geregı duyuyorsunz. Ayrıca cevap vermeyecegım yazınıza çunku burda ınsanlarla tartısmak için yada bırılerını uyarmak ıcın uye degılım. Kı sıze yazdıgım cevapta gayet kıbardı sana ne gıbı kaba cumleler yoktu.