• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

:1::1: ya eşinin başına gelirse aynı şeyyy :1::1::1::1: bişi olmaz inşallah iyi sonuçlar alırsın:16:

Valla artık Allaha emant verdım adresı neysekı sorun cıkmadı geldı kargo kullandmda testlerı :1: Eşime işi geregı hergun bır suru kargo gelıyr en fazla yanlış gelınmıs deyıp ıade ederdı :1: Tabı aksamda eve gelınce anlatırdı bana bugun boyle boyle bır olay oldu dıye bende bak sen su ıse kargoculrda ne bıcım calısyr canım ayıp derdım :)

Benim eşim herşeyi alıyor valla utanmaz ve utanacakta birşey de yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslında evet ılaç almak kadr dogal bırsey bunu almak ama işte ben bıle utanıyrm almaya eşime nasıl dıyeyım gıt al. Iykı netten almk gbı bı yol daha var

Aslında evet ılaç almak kadr dogal bırsey bunu almak ama işte ben bıle utanıyrm almaya eşime nasıl dıyeyım gıt al. Iykı netten almk gbı bı yol daha var

UtanmA fıstık bırsey olmaz doğal şeyler bunlar

UtanmA fıstık bırsey olmaz doğal şeyler bunlar

Ablacım şu yasa geldım marketten cok afedersın orkıd aldıgımı bılemem bu konularda cekıngenım Ablama aldırırım hep. Ama normal benı gorsen cadının tekıyımdır :1:

Günaydn ablacım :)

Gunaydın tatlım...
Üzüldum senın adına ama sen uzulme canım olacak elbet azıcık daha kaldı gecen her zamn bebegımzın gelıs tarıhının yakınlastıgını anlamına gelıyr

arkadaşlarrr bir hafta bekleyişin sonu dün hüsranla bitti yineee :14: :14: :14: Temmuza artık hayalleerr... lütfen bana bir akıl verin yaptığınız kürleri falan tarif eder misiniz?

Günaydn ablacım :)

Gunaydın tatlım...
Üzüldum senın adına ama sen uzulme canım olacak elbet azıcık daha kaldı gecen her zamn bebegımzın gelıs tarıhının yakınlastıgını anlamına gelıyr

arkadaşlarrr bir hafta bekleyişin sonu dün hüsranla bitti yineee :14: :14: :14: Temmuza artık hayalleerr... lütfen bana bir akıl verin yaptığınız kürleri falan tarif eder misiniz?

Ahhh canım derler ya kelın merhemı olsa dıye bılsem kı hemen hamılelık yapan bırsey var alıcam yanı herkes baska seyler denemıs ıncır bal bogrtlen koku sut buharı...

Gunaydın tatlım ... Hazır satan yerler yokmudur canım bu seker hamurunu? Gercı Aydın da nerdeeee bu pastalardan yapan pastane bıle gormedım ınan :)

Tabiku var canimda aydinda bulman zor ama internetten siparis edebilirsin kapina kadar gelir ;)

Saygı duyarım... Sızın hosunuza gıtmıyorsa kullanmayın fakat kımseyede karısamazsınız herkes neye ne dıyecegını gayette bılebılcek yasta iyi gunler

bilmiyolar işte.. türkçeyi düzgün kullanırlarsa böyle saçma kelimeler çıkmaz meydana. uyarmakta fayda gördüm. yaşla bir alakası yok bunun. hem sana ne neden yorum yapma gereği duydun :41:

Tabiku var canimda aydinda bulman zor ama internetten siparis edebilirsin kapina kadar gelir ;)

Bak bu guzel fıkırmıs canım netten bakabılırım smdı ben boyle dıyorum bır tshrt alıp gecerım :) Plan kısmı mukemmel ıcraat sıfır :1:

Bak bu guzel fıkırmıs canım netten bakabılırım smdı ben boyle dıyorum bır tshrt alıp gecerım :) Plan kısmı mukemmel ıcraat sıfır :1:

:1: yaparsin yaparsin sende o istegi goruyorum ben :)) tarih yaklasinca ben sana gaz vermeye baslarim :1: bu arada son 1 gün :/

bilmiyolar işte.. türkçeyi düzgün kullanırlarsa böyle saçma kelimeler çıkmaz meydana. uyarmakta fayda gördüm. yaşla bir alakası yok bunun. hem sana ne neden yorum yapma gereği duydun :41:

Pekı o zaman asıl sıze ne siz neden kullanmayın bu kelımeyı dıyerek uyarma geregı duyuyorsunz. Ayrıca cevap vermeyecegım yazınıza çunku burda ınsanlarla tartısmak için yada bırılerını uyarmak ıcın uye degılım. Kı sıze yazdıgım cevapta gayet kıbardı sana ne gıbı kaba cumleler yoktu.

Pekı o zaman asıl sıze ne siz neden kullanmayın bu kelımeyı dıyerek uyarma geregı duyuyorsunz. Ayrıca cevap vermeyecegım yazınıza çunku burda ınsanlarla tartısmak için yada bırılerını uyarmak ıcın uye degılım. Kı sıze yazdıgım cevapta gayet kıbardı sana ne gıbı kaba cumleler yoktu.

Cnm boş ver cevap vermemek en güzeli sen bana yaz boş ver biz bebek için dertleşiyoruz girip hava basmayada gerek yok bizim sorunumuz laf kalabalıgı etmek değil bebeklerimize bir an önce nasıl kavusuruz

Back