• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Kizlar ikinci çizgiyi goreniniz varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydın canım... Tam kösede bır hafıf kırmızlk var ama diger cızgıye uzak dımı dıger koseye cok yakn dogrumu gordum kı bılemedım :1: Ayy hadı inş bebişin senınledır

Cok guzel bir supriz olur canim yapabilirsin :) evde yapabilirsin seker hamurunu ama baya pahaliya mal olur :/ sekil vermek tabi kolay degil

Gunaydın tatlım ... Hazır satan yerler yokmudur canım bu seker hamurunu? Gercı Aydın da nerdeeee bu pastalardan yapan pastane bıle gormedım ınan :)

Kizlar banada yardimci olurmusunuz uc senede cocuk istiyoruz olmuyor iki aydir tuhaf seyler yasiyorum normalde adetimden once bir hafta once goguslerim siser ve cok acir aslinda gecen ay hic acimadi adet oldum ama hic bir belirti yasamadim bu ayda normalde 27 haziranda adet olmam gerekiyo ama kahverengi leke gelmis sasirdim daha dort gun var adetime aslinda sasirdim acaba yerlesme kanamasi olabilirmi ki anlayamadim ve goguslerimde gene aci yok sisikinlik yok anlamadim banada yardimci olurmusunuz e basim cok donuyo bide surekli uyumak istiyom ben ya yerlesme kanamasi yasanlar banada yardim edin.

Canım bence yerlesme kanaması olabılır hemencık test yap bence 27 sıne az kalmıs teste cıkar dıye dusunuyorum. Gercı ben hıc hamış olmadım yerlesme kanamasıda nasıl oluyr bılmyrm ama anlatılanları okudgum kadrıyla yerlesme kanaması. Umarm bebegın senınledır :46:

Günaydın cnm benim test için erken ama kanda belli olur bende yaptırmayacam varsa var yoksa yok gunumu gecersem 10 gun oyle yaparım evde zaten her ay hüsran l1 bucuk yıldan buyana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana bırde sey gıbı gelıyor gıdıyrsun saglk ocagına test yaptrcam dıyosun sonuc hamıle degılsın cıkınca sankı ayıp bırsey yapmısım gıbı gelıyr aslnda sacma dusuncem ama ne bıleyım utanyrm idrarda cıft cızgı gormeden kanda baktırmam ben ya :49: Ama senın gbı 10 gunde bekleyemem abla catlarım meraktan 1 gun gecsın ıdrar testı yaparım :44:

Bana bırde sey gıbı gelıyor gıdıyrsun saglk ocagına test yaptrcam dıyosun sonuc hamıle degılsın cıkınca sankı ayıp bırsey yapmısım gıbı gelıyr aslnda sacma dusuncem ama ne bıleyım utanyrm idrarda cıft cızgı gormeden kanda baktırmam ben ya :49: Ama senın gbı 10 gunde bekleyemem abla catlarım meraktan 1 gun gecsın ıdrar testı yaparım :44:

Ben hep yaptırdım bırgun gectı tek cızgı en çok korktugum an o an zaten tek çizgi çıkması esım eczaneden bır test alıyor bana 15 gun oncesınden bıle bellı oluyor 30 tl fıyatıda alsammı bugun bılmıyorum daha gınumede var. Bır hafta

Ben hep yaptırdım bırgun gectı tek cızgı en çok korktugum an o an zaten tek çizgi çıkması esım eczaneden bır test alıyor bana 15 gun oncesınden bıle bellı oluyor 30 tl fıyatıda alsammı bugun bılmıyorum daha gınumede var. Bır hafta

Aaaa 15 gun mu erken gebelık testı o kadr da erken gosterıyormu ya. Bak smdı benmde aklıma soktun aksam eve gıderken alıp yapsam mı :46:

Ben hep ondan yapıyorum cnm

Ben bır kere yaptım evde test o da tam reglı gunumdu gelmedı umutlandım yaptm ama tek cızgıydı ertesı gunde kırmızlr geldı. Bır kerede kanda baktırdım o da doktrm ıstedı rutın kontrle gıtmıstım o zamn gebe oldugmu dusundu dıye ıstedı o da 1,20 negtve cıktı

Bende her ay gem kandan hemde evdekı testen yapıyorum ama negatıf malesef:(

Gunaydın canım... Tam kösede bır hafıf kırmızlk var ama diger cızgıye uzak dımı dıger koseye cok yakn dogrumu gordum kı bılemedım :1: Ayy hadı inş bebişin senınledır

Gunaydin cnm kan tahlili verdim sonuç 4:30 da alicam çok heyecanliyimmmmmm

Gunaydin cnm kan tahlili verdim sonuç 4:30 da alicam çok heyecanliyimmmmmm

Aman tanrım cok heyecanlı hadı bakalım mujdelı haberlerını beklıyorum :46: İnş ama inş cokkk cokkkk cookkkkkk inş bebegın senınledır :46:

Her ay mı ben utanıyrum abla ya eczneden bıle ısteyemıyrum test :44:

canım forumu gezerken yazın takıldı gözüme netten sipariş ver hem ucucz hem 20otuz tane birden olan paketler var:16:

Farklı eczaneden alıyom cnm napayım esime aldırtırıyorum

benimki hayatta almaz utanır :1::1::1: bu arada selam kızlar :3: azıcık yırtık dondan çıkar gibi giriş yaptım ama neyseee:1::1::1::1:

Farklı eczaneden alıyom cnm napayım esime aldırtırıyorum

Ben eşime ancak folık aldırtabıldım gebelık testı al desem napar acaba :1: Yanı almayacagı kesınde napcagını kestıremedım suan :1:

canım forumu gezerken yazın takıldı gözüme netten sipariş ver hem ucucz hem 20otuz tane birden olan paketler var:16:

benimki hayatta almaz utanır :1::1::1: bu arada selam kızlar :3: azıcık yırtık dondan çıkar gibi giriş yaptım ama neyseee:1::1::1::1:

Hosgeldın canım.. Aynen oyle yaptım bu ay ovulasyn testı ve gebelık testı aldım netten hatta kendı ısyerı adresımı dahı vermedım paket yırtılır ıcındekı bellı olur falan dıye utandım eşimn iş adresıne postalattım ehehe :1: Tabı eşim kargoyu gorunce bı şok olmustur emınım :1:

Hosgeldın canım.. Aynen oyle yaptım bu ay ovulasyn testı ve gebelık testı aldım netten hatta kendı ısyerı adresımı dahı vermedım paket yırtılır ıcındekı bellı olur falan dıye utandım eşimn iş adresıne postalattım ehehe :1: Tabı eşim kargoyu gorunce bı şok olmustur emınım :1:

:1::1: ya eşinin başına gelirse aynı şeyyy :1::1::1::1: bişi olmaz inşallah iyi sonuçlar alırsın:16:

Back