- Emoji Skoru
- 123
- Puanlar
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar adetim 3 gün gecti sabah test yptim negatif 3 saat sonra cook silik pozitiflik oluştu sizce hamilelik olabilir mi boyle olan varmi yanitlarsaniz sevinirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydn ablacım :)
Gunaydın tatlım...
Üzüldum senın adına ama sen uzulme canım olacak elbet azıcık daha kaldı gecen her zamn bebegımzın gelıs tarıhının yakınlastıgını anlamına gelıyr
Gunaydın canım ....
O zamn mujde sana son 5 güncük kaldı :)
Ayyyy kıyamam ya bılınc altımıza oyle yerlesmıs kı bebişler ruyalrmz bıle onlarla Rabbım gonlune gore versın ınş...
İnsanlarrrrr... Bosver tatlm sen aklı basında bı ınsansın sonucta bunları sende dusundun ve oyle bebek ıcın kararınzı verdınz herkes aklını kendıne saklasın... Sen ne okuyrsun pekı
Aynı biz ya senle cok ortak noktmaz cıkmaya basladı ben hep takımlı pıjamlara bakrm esıme derım bırde evde boyle daltonlar gıbı gezcez :)
Insanlar umrumda değil artık birkaç günkü düşüncem bu :)
Su 5 gün hemencecik dolsa :)))
Sınıf öğretmenliği okuyorum canım :)
Biz gecen gün eşimle aynı tshirt ü aldık :)))
Günaydn ablacım :)
Gunaydın tatlım...
Üzüldum senın adına ama sen uzulme canım olacak elbet azıcık daha kaldı gecen her zamn bebegımzın gelıs tarıhının yakınlastıgını anlamına gelıyr
Gunaydın canım ....
O zamn mujde sana son 5 güncük kaldı :)
Insanlar umrumda değil artık birkaç günkü düşüncem bu :)
Su 5 gün hemencecik dolsa :)))
Sınıf öğretmenliği okuyorum canım :)
Biz gecen gün eşimle aynı tshirt ü aldık :)))
Her zamnkı dusuncen bu olsun tatlım baskalrını mutlu etmek ımkansız zaten :) Ayyy evet ya zaman hemen akıp gecsede ögrensek dımı sonuclarımızı valla bende hıc bır hamışlık belırtısı yok ama bakalım sonuc ne olcakEheheh evet bızımde vardır oyle aynı kıyaftlerımız cok tatlı oluyr oyle gıyınmek ya :)
hamiş ne yaa.. şuna hamile yada gebe diyin. cok ukalaca iğrenç bi kelime olmuş.![]()
16haziran 14.97
18haziran 30.54
20haziran 66.97
23haziran 217 kızlar beta hcg değerlerim nasıl sizce
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar adetim 3 gün gecti sabah test yptim negatif 3 saat sonra cook silik pozitiflik oluştu sizce hamilelik olabilir mi boyle olan varmi yanitlarsaniz sevinirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ilk 10 dk ya bakın dıyorlar canım ama bence genede baska bı marka 1 test daha yap
Offf adet gunum yaklaştıkça strese giriyorum sende öyle oluyormusum cnm
Olmazmıyım abla ya stres degl ama daha cok heycan boyle :) Ama cok tatlı bır bekleyıs :)
Her ıkı gunde bır ıkı katı artmalıymıs canım bence cok guzel Allah saglıklı kucagına almayı nasıp etsın
Canım gunaydın...
Ya ne sorcam konu ıle alakalı degıl ama samsung Galaxy s3mini ye kk ındırdım yazılrnzı okuyablyrm ama sıfre ıle gırıs yapamyrm dogal olrk cevap yazamyrm cozemedım olayı bır turlu ya bı yardmcı olsan bana
Cok guzel bir supriz olur canim yapabilirsin :) evde yapabilirsin seker hamurunu ama baya pahaliya mal olur :/ sekil vermek tabi kolay degilEvlılık yıldonumumuze cok az kaldı aslında bı suprız yapsam ıyı olur demı tatlım :) Ama bunları yapmak ıcın seker hamurunu falan nerden bulcam yada nasıl sekıl vercem kı zor mu yapmak![]()
Bende öyle bu ay kafaya bırsey takmamaya calıştım olur yada olmaz dıye gecen ay çok kotu olmustum kuzenım dogum yaptı arkadasım dogum yaptı insan ister istemez etkılenıyor bu ay rahatım şimdi ayın bırını beklıyorum
Âmin canım cok saol Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Kuzum bnde ilk senin gibiydim sen sabah okursn bn tlf esime verdim onunki garantiye gitti aksamlari bakiyorum kk ya.. bak simdi ilk girdigin anasayfada sol uste kk nin rsmi varya onun dibinde 3 çizgi var ona tikla orda giriş işlemleri var.. ordan yapabilirsn canimcim.. bende baya ugrastim sonra birine sorup yapmistm rahat oluo tlfdan
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
Gunaydın abla valla bende bu ay hıc takmadım stres yapmadım gecen ay yasadıklarımdan sonra bu ayda kafaya takıp bı uzuntu daha yasayamazdım. Baklım son 4 gunum kaldı test yapsam mı dıyede dusunuyrum ama test yapsam neyı degıstrcek kı varsa var yoksa yok :44: