- 2 Ağustos 2013
- 306
- 148
- 333
Bnm bata daha var cnm 29 eylul. Sende durumlar ne alemde var mi guzel gelismeler?Valla doğru söylüyosun ben çok sabırsız oldum :) senin adet tarihin ne zaman? Benim 9-10 günüm daha var
Bir de size inandirici gelmeyecek ama ben regl tarihimi hic bilmem. Kaydini tutmak mi tutmamak mi daha iyi acaba? Iki gun gecikti diye strese girmem en azindan.
Arkadaşım bişiy sorcam batma oluyor derler kasıklarda bu batma nsl bişiy tam olarak ?benim belirtilerim iştahım yok sonra adet ağrısı gibi ağrılarım vardı ama farklıydı bu ağrı benim adet ağrım 1 hafta önceden başlar sürekli ağrır kesilmez ağrım bu sefer 1 saatte bir 5 dk sürüyor sol kasığıma batma oluyor halsizdim uyku çöküyordu
canım bende temmuzda düşük yaptım kürtaj oldum ağustosta adet oldum çok yoğun oldu kurtajdan sonra benimde bugün adet olmam lazım olmadım tam otuz gün oldu adet olalı inşallah vardırkızlar bende ağustos ayında düşük yaptım ve bir adet dönemnden snra tekrar çalışmalara başladık belirtileri var gibi lütfen dualarınızı bkliyorum
hadi inş güzel haberler alacağımız ay olur bnmde adetime 5 gün var daha bakalım hayırlııs bnm ilk gebeliğimde belirtilerim erken başlamıştı bundada belirtilerm var ama ümitlenmek istemiyorumcanım bende temmuzda düşük yaptım kürtaj oldum ağustosta adet oldum çok yoğun oldu kurtajdan sonra benimde bugün adet olmam lazım olmadım tam otuz gün oldu adet olalı inşallah vardır
valla batmadan ziyade bende sol kasıl ve bacak ağrısı olmuştu hatta sol tarafa yatamıyordum ara ara sadece sancı girmesi, o batma cnm ama çok takma herkeste farklı belirtiler ansiklobedi olur yani yaşanan belirtiler herkes hemen başlamaz dio belirtiler bnm hemen başlamıştıArkadaşım bişiy sorcam batma oluyor derler kasıklarda bu batma nsl bişiy tam olarak ?
ne gibi belirtin var ben belirtileri hiç anlamıyorum sadece midem aşırı hassashadi inş güzel haberler alacağımız ay olur bnmde adetime 5 gün var daha bakalım hayırlııs bnm ilk gebeliğimde belirtilerim erken başlamıştı bundada belirtilerm var ama ümitlenmek istemiyorum
valla cnm ilk gebeliğimdekiyle aynıydı dememim sebebi aşırı iştahım açık sol bacak ve kasık ağrım bel ağrımda fazlalaştı birde göğüslermde hassasiyet bnm ilk gebeliğimde 4 . haftadan snra başlamıştı şimdi yavaş yavaş göğüslerimdede ağrı var ama dediğim gibi çok ümitlenmek istemiyorum birde bnm öle yumurta çatlamasnda falan ağrım olmaz kasıklarımda herkes yazmış ama 2.5 yıldır evliyim sadece hamilelik döneminde yaşadım adet dışında sancı ha birde aşırıs şekerli şeyler cnm istiyor :) bakalım hayırlısı sende ne belirtiler varne gibi belirtin var ben belirtileri hiç anlamıyorum sadece midem aşırı hassas
valla cnm ilk gebeliğimdekiyle aynıydı dememim sebebi aşırı iştahım açık sol bacak ve kasık ağrım bel ağrımda fazlalaştı birde göğüslermde hassasiyet bnm ilk gebeliğimde 4 . haftadan snra başlamıştı şimdi yavaş yavaş göğüslerimdede ağrı var ama dediğim gibi çok ümitlenmek istemiyorum birde bnm öle yumurta çatlamasnda falan ağrım olmaz kasıklarımda herkes yazmış ama 2.5 yıldır evliyim sadece hamilelik döneminde yaşadım adet dışında sancı ha birde aşırıs şekerli şeyler cnm istiyor :) bakalım hayırlısı sende ne belirtiler var
geç döllenme olabilir cnm eğer adetin düzenli ve ilk defa böyle birşey yaşıyorsan kan testi verArkadaşlar merhaba benim bugün gecikmenin 8inci günü test yaptım negatif çıktı.ayın1inde ağrım vardı regli olacak gibiydim o günlerde ilişki yaşadım. Şuan hiç ağrım yok bununla ilgili bilgisi olan var mı?
inşallah hamilesindir..Arkadaşlar merhaba benim bugün gecikmenin 8inci günü test yaptım negatif çıktı.ayın1inde ağrım vardı regli olacak gibiydim o günlerde ilişki yaşadım. Şuan hiç ağrım yok bununla ilgili bilgisi olan var mı?
doktor bakmışsa çok umutlanma canım..ama Allah büyük :) neden umutlanma diyorum üzülme diye.olursa d çok büyük sürpriz olur.Allah gönlüne göre versin :)merhaba arkadaşlar adetim 2 gün geçtı doktora gıttım bugun negatıf çıktı kan değerım 0,700 gıbı bısey çıktı.progesteron testı yaptırdı yumurtlamama bakmak için 11.44 çıktı... ben adet olacağımı hep hıssederım günler oncesınden kasıklarımda sancı olur ama bu kez hıc sancım yok...sızce hamıle olma ihtımalım var mı ... olsaydı kan da çıkardı değil mıstressten uyuyamıyorum bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?