- 29 Haziran 2014
- 38
- 9
- 13
- 28
Evetttt Allahıma bin şükürler olsunnnn.çok mtluyum rabbim hayırlı evlatlar yetiştimeyi nasip eylesin canımmçok sevindim ikimizin bebeği aynı gün :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetttt Allahıma bin şükürler olsunnnn.çok mtluyum rabbim hayırlı evlatlar yetiştimeyi nasip eylesin canımmçok sevindim ikimizin bebeği aynı gün :)
amin canım doktora gittinmi ben henüz gitmedim ama hemen gitmek için sabırsızlanıyorumEvetttt Allahıma bin şükürler olsunnnn.çok mtluyum rabbim hayırlı evlatlar yetiştimeyi nasip eylesin canımm
Yok yarın gidicem :)) kaç günlük çook merak ediyorum onu görmk için sabırsızlanıyorumm :)))amin canım doktora gittinmi ben henüz gitmedim ama hemen gitmek için sabırsızlanıyorum
canım ben bir sabah uyandım saat 10 a doğru öyle dondum ki üst üste giyindim yattım hemen ama ondan sonra hiç üşümedimyanlış hatırlamıyorsam üşüyordum demiştın değilmi.... benim sadece ayaklarımın altı sızlıyor... aynı şey mı acaba . 1 gun gecıktı de heveslenmemeyyım dıyorum olmuyor
bende ama burada sıra bulmak çok zor özele gideceğim mecbur ya bana diyorlarki telefondan uzak dur radyasyon bebeğe zararlı diyorlarYok yarın gidicem :)) kaç günlük çook merak ediyorum onu görmk için sabırsızlanıyorumm :)))
Ybende ama burada sıra bulmak çok zor özele gideceğim mecbur ya bana diyorlarki telefondan uzak dur radyasyon bebeğe zararlı diyorlar
canım seninde ağrın varmı ebnim satte bir ağrım oluyor 5 dk sonra gidiyor sendede oluyormu hiç iş yapmıyorum yatıyorum zaten baş dönmem oluyorY
Yok canım bence o kadar üstüne düşme herşeyin dikkatli ol dikkatli hareket et yeter kendini fazla yorma rabbim koruduğu sürece hiçbişey olmaz herkeze söyle etrafında Allah korusun nazar deger. Bizim karşı komşu hamileydi herkeze söylemiş 15 günlük bebegi düştü Allah korusunnnn
Evet arada bi batma oluyor karın bölgeme mideye biraz agrı oluyo baş dönmem de var ama fazla değil :)canım seninde ağrın varmı ebnim satte bir ağrım oluyor 5 dk sonra gidiyor sendede oluyormu hiç iş yapmıyorum yatıyorum zaten baş dönmem oluyor
benimde canım aynı rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsinEvet arada bi batma oluyor karın bölgeme mideye biraz agrı oluyo baş dönmem de var ama fazla değil :)![]()
Aminn canımmm inşallahhh :)benimde canım aynı rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
yaptırdım canım yine negatif çıktı.ama hiç sancım yok adet olacak gıbı değilim... geç döllenme bile olsaydı çıkardı demi bugun 1 gun geçtı yıne de çıkardı değil mi... hala umut edıyorum ya ona kızıyorumÖgrenmenın tek yolu test canım karar senın
belirtileriniz neler kızlarr benimde belirtiler var daa bat günüm 10 eylül beklemedeyimm.. :)yaptırdım canım yine negatif çıktı.ama hiç sancım yok adet olacak gıbı değilim... geç döllenme bile olsaydı çıkardı demi bugun 1 gun geçtı yıne de çıkardı değil mi... hala umut edıyorum ya ona kızıyorum![]()
benim belirtilerim iştahım yok sonra adet ağrısı gibi ağrılarım vardı ama farklıydı bu ağrı benim adet ağrım 1 hafta önceden başlar sürekli ağrır kesilmez ağrım bu sefer 1 saatte bir 5 dk sürüyor sol kasığıma batma oluyor halsizdim uyku çöküyordubelirtileriniz neler kızlarr benimde belirtiler var daa bat günüm 10 eylül beklemedeyimm.. :)
benım adet gecıkmesı dışında hiç belirtım yok .adetım geçtı ama kan testıde negatıf çıktıbelirtileriniz neler kızlarr benimde belirtiler var daa bat günüm 10 eylül beklemedeyimm.. :)
benim belirtilerim iştahım yok sonra adet ağrısı gibi ağrılarım vardı ama farklıydı bu ağrı benim adet ağrım 1 hafta önceden başlar sürekli ağrır kesilmez ağrım bu sefer 1 saatte bir 5 dk sürüyor sol kasığıma batma oluyor halsizdim uyku çöküyordu
Az önce test yaptım hamileyimmm
Çıkardı dıye dusunuyrum canım eger gecıkme 7 günden fazla sürerse bı doktra gorun derım ben kıst falan olablryaptırdım canım yine negatif çıktı.ama hiç sancım yok adet olacak gıbı değilim... geç döllenme bile olsaydı çıkardı demi bugun 1 gun geçtı yıne de çıkardı değil mi... hala umut edıyorum ya ona kızıyorum![]()