Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

yanlış hatırlamıyorsam üşüyordum demiştın değilmi.... benim sadece ayaklarımın altı sızlıyor... aynı şey mı acaba . 1 gun gecıktı de heveslenmemeyyım dıyorum olmuyor
canım ben bir sabah uyandım saat 10 a doğru öyle dondum ki üst üste giyindim yattım hemen ama ondan sonra hiç üşümedim

bende ama burada sıra bulmak çok zor özele gideceğim mecbur ya bana diyorlarki telefondan uzak dur radyasyon bebeğe zararlı diyorlar
Y
Yok canım bence o kadar üstüne düşme herşeyin dikkatli ol dikkatli hareket et yeter kendini fazla yorma rabbim koruduğu sürece hiçbişey olmaz herkeze söyle etrafında Allah korusun nazar deger. Bizim karşı komşu hamileydi herkeze söylemiş 15 günlük bebegi düştü Allah korusunnnn

Y
Yok canım bence o kadar üstüne düşme herşeyin dikkatli ol dikkatli hareket et yeter kendini fazla yorma rabbim koruduğu sürece hiçbişey olmaz herkeze söyle etrafında Allah korusun nazar deger. Bizim karşı komşu hamileydi herkeze söylemiş 15 günlük bebegi düştü Allah korusunnnn
canım seninde ağrın varmı ebnim satte bir ağrım oluyor 5 dk sonra gidiyor sendede oluyormu hiç iş yapmıyorum yatıyorum zaten baş dönmem oluyor

Ögrenmenın tek yolu test canım karar senın
yaptırdım canım yine negatif çıktı.ama hiç sancım yok adet olacak gıbı değilim... geç döllenme bile olsaydı çıkardı demi bugun 1 gun geçtı yıne de çıkardı değil mi... hala umut edıyorum ya ona kızıyorum :(

yaptırdım canım yine negatif çıktı.ama hiç sancım yok adet olacak gıbı değilim... geç döllenme bile olsaydı çıkardı demi bugun 1 gun geçtı yıne de çıkardı değil mi... hala umut edıyorum ya ona kızıyorum :KK43:
belirtileriniz neler kızlarr benimde belirtiler var daa bat günüm 10 eylül beklemedeyimm.. :)

belirtileriniz neler kızlarr benimde belirtiler var daa bat günüm 10 eylül beklemedeyimm.. :)
benim belirtilerim iştahım yok sonra adet ağrısı gibi ağrılarım vardı ama farklıydı bu ağrı benim adet ağrım 1 hafta önceden başlar sürekli ağrır kesilmez ağrım bu sefer 1 saatte bir 5 dk sürüyor sol kasığıma batma oluyor halsizdim uyku çöküyordu

benim belirtilerim iştahım yok sonra adet ağrısı gibi ağrılarım vardı ama farklıydı bu ağrı benim adet ağrım 1 hafta önceden başlar sürekli ağrır kesilmez ağrım bu sefer 1 saatte bir 5 dk sürüyor sol kasığıma batma oluyor halsizdim uyku çöküyordu

benim reglim 20 ağustosta bitti 10 gün sürmüştü bu ay doğum kontrol hapını bırakmıştım temmuzun sonunda .. 22-24 ağustos ovülasyon günümdü test yapmıştım . sonra 27 ağustos ta bir kasık ağrısı ve bel ağrısıyla uyandım anlatamam ki bat günüm 10 eylül.. benim hayatta o kadar önceden ağrım olmaz regli olmadan 1 gün önce kasıklarım belim ağırır . idrar da koyu renkli ve akıntımda var . daha 1 aylık hamile olan bi arkadaşımda da aynı belirtiler vardı. açıkçası bende şüphelendim. inşallah hamileyimdir bekliyorum sizce belirtiler hamileliği gösteriyormuu :)

yaptırdım canım yine negatif çıktı.ama hiç sancım yok adet olacak gıbı değilim... geç döllenme bile olsaydı çıkardı demi bugun 1 gun geçtı yıne de çıkardı değil mi... hala umut edıyorum ya ona kızıyorum :KK43:
Çıkardı dıye dusunuyrum canım eger gecıkme 7 günden fazla sürerse bı doktra gorun derım ben kıst falan olablr

Ben de hamile kalmak istiyorum, inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin Allahım. Bu hafta adetimin ilk gününden itibaren 3. hafta. Yani yumurtlama haftam. İnternetteki sitelere göre hesap yaptığım zaman 28 Ağustos-3 Eylül arası yumurtlama günlerimmiş. Tabi öyle olunca 26 Ağustostan itibaren gün aşırı bebek yapma çalışmalarını bırakmadık :) Son adetimin bitişinden 1 gün sonra kadın doğum doktoruna gittim. Muayene oldum. Kan testi ve Pop-smear testi yaptırdım. Herşey normal, yumurtalıklar sağlıklı dedi doktor. Bu ay ilk denememizdi. Ama ben çok heyecanlıyım. Çok merak ediyorum hamile olup olmadığımı. Ama maalesef 1-2 hafta daha sabretmem gerek. Sonuç negatif çıkarsa o zaman da moralim çok bozulacak biliyorum. Keşke o anda öğrenmek mümkün olsa :) Böyle meraklanmak da güzel gerçi ama sonucun pozitif çıkması şartıyla güzel :P Umarım eşimde de problem yoktur. Sperm testi için aslında doktora gitmesini istemiştim ama gitmedi. Bu kadar sabırsız olabileceğimi hayal bile etmezdim. Birdenbire anne olmak isteyen hormonlarım şaha kalktı resmen. İnşallah bütüüüüüüüüün isteyenlere Allah nasip eder.

• Beğen
Reactions: BBD
Back