Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Ben de hamile kalmak istiyorum, inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin Allahım. Bu hafta adetimin ilk gününden itibaren 3. hafta. Yani yumurtlama haftam. İnternetteki sitelere göre hesap yaptığım zaman 28 Ağustos-3 Eylül arası yumurtlama günlerimmiş. Tabi öyle olunca 26 Ağustostan itibaren gün aşırı bebek yapma çalışmalarını bırakmadık :) Son adetimin bitişinden 1 gün sonra kadın doğum doktoruna gittim. Muayene oldum. Kan testi ve Pop-smear testi yaptırdım. Herşey normal, yumurtalıklar sağlıklı dedi doktor. Bu ay ilk denememizdi. Ama ben çok heyecanlıyım. Çok merak ediyorum hamile olup olmadığımı. Ama maalesef 1-2 hafta daha sabretmem gerek. Sonuç negatif çıkarsa o zaman da moralim çok bozulacak biliyorum. Keşke o anda öğrenmek mümkün olsa :) Böyle meraklanmak da güzel gerçi ama sonucun pozitif çıkması şartıyla güzel :p Umarım eşimde de problem yoktur. Sperm testi için aslında doktora gitmesini istemiştim ama gitmedi. Bu kadar sabırsız olabileceğimi hayal bile etmezdim. Birdenbire anne olmak isteyen hormonlarım şaha kalktı resmen. İnşallah bütüüüüüüüüün isteyenlere Allah nasip eder.
Bende de aynisi oldu canm evlenmedn once bir yil bekleyelem derken smdi ni an once bebisimz olsn modundayim:KK48: Genel bi kontrol icn gttm doktra her sey yolunda gozukuyor ama yarn adetmn ucncu gunu ve gidip bi kan tahlili isticem. Yaklask iki bck aydir evliyim ama smdiden ndn olmadi die sabirsizlaniyirumm. Allahim isteyen herkese ennnn kisa zamanda nasip etsn insallah:KK54:

Kızlarr Kan testi yaptrdm bugn bebeğim 5 haftalıkmış :) daha ultrasonda görünmüyo :)) bn iki buçuk aylık evliyim bence bebek olma zamanı bu zamanlar ilk gecedn hamiş olan pek olmuyo ama sorun yoksa bunaylar tam zamanı :) en önemli şeyde hamiş kalmk isteynler folik asit ilacı kullansın tamamen vitamin ben kullandm ve bebeğim için 3 ay daha kullanmam gerekick çünkü folik asit bebeğin vitaminini karşılıyo ve ilerde olcak sorunu engelliyo :)

Ben de hamile kalmak istiyorum, inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin Allahım. Bu hafta adetimin ilk gününden itibaren 3. hafta. Yani yumurtlama haftam. İnternetteki sitelere göre hesap yaptığım zaman 28 Ağustos-3 Eylül arası yumurtlama günlerimmiş. Tabi öyle olunca 26 Ağustostan itibaren gün aşırı bebek yapma çalışmalarını bırakmadık :) Son adetimin bitişinden 1 gün sonra kadın doğum doktoruna gittim. Muayene oldum. Kan testi ve Pop-smear testi yaptırdım. Herşey normal, yumurtalıklar sağlıklı dedi doktor. Bu ay ilk denememizdi. Ama ben çok heyecanlıyım. Çok merak ediyorum hamile olup olmadığımı. Ama maalesef 1-2 hafta daha sabretmem gerek. Sonuç negatif çıkarsa o zaman da moralim çok bozulacak biliyorum. Keşke o anda öğrenmek mümkün olsa :) Böyle meraklanmak da güzel gerçi ama sonucun pozitif çıkması şartıyla güzel :p Umarım eşimde de problem yoktur. Sperm testi için aslında doktora gitmesini istemiştim ama gitmedi. Bu kadar sabırsız olabileceğimi hayal bile etmezdim. Birdenbire anne olmak isteyen hormonlarım şaha kalktı resmen. İnşallah bütüüüüüüüüün isteyenlere Allah nasip eder.
Bende de aynisi oldu canm evlenmedn once bir yil bekleyelem derken smdi ni an once bebisimz olsn modundayim:KK48: Genel bi kontrol icn gttm doktra her sey yolunda gozukuyor ama yarn adetmn ucncu gunu ve gidip bi kan tahlili isticem. Yaklask iki bck aydir evliyim ama smdiden ndn olmadi die sabirsizlaniyirumm. Allahim isteyen herkese ennnn kisa zamanda nasip etsn insallah
Kızlarr Kan testi yaptrdm bugn bebeğim 5 haftalıkmış :) daha ultrasonda görünmüyo :)) bn iki buçuk aylık evliyim bence bebek olma zamanı bu zamanlar ilk gecedn hamiş olan pek olmuyo ama sorun yoksa bunaylar tam zamanı :) en önemli şeyde hamiş kalmk isteynler folik asit ilacı kullansın tamamen vitamin ben kullandm ve bebeğim için 3 ay daha kullanmam gerekick çünkü folik asit bebeğin vitaminini karşılıyo ve ilerde olcak sorunu engelliyo :)
evet gebelik dusndugumu soyleynce doktr bana da yazmsti hemen ama bn icmeyi unutuyorm bazi gnler hapi:( ayrica bebisn hayrli ugurlu olsun canimmmm insallah bz de bu mutlu haberi alirz kisa zamanda:KK15:

merhaba kızlar ilk defa yazıyorum arada girer yorumları okur çıkardım bizde 2.5 yıldır evliyiz 2 aydan beri çocuk düşünüyoruz agustos ayı çok ümitlendim kendimde çok degişikler gördüm ama malesef olmadı şimdi de adetim gelmedi dün akşam test yaptım negatif çıktı ama hala adetim yok yoksa daha yeni oldugundan belli olmamış olabilir mi

merhaba kızlar ilk defa yazıyorum arada girer yorumları okur çıkardım bizde 2.5 yıldır evliyiz 2 aydan beri çocuk düşünüyoruz agustos ayı çok ümitlendim kendimde çok degişikler gördüm ama malesef olmadı şimdi de adetim gelmedi dün akşam test yaptım negatif çıktı ama hala adetim yok yoksa daha yeni oldugundan belli olmamış olabilir mi
Olabilr tbiki canm adet olmazsan testi tekrarla ya da en gueli kan testi yaptr

insallah

evet gebelik dusndugumu soyleynce doktr bana da yazmsti hemen ama bn icmeyi unutuyorm bazi gnler hapi:KK43: ayrica bebisn hayrli ugurlu olsun canimmmm insallah bz de bu mutlu haberi alirz kisa zamanda:KK15:[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım amin inşallah rabbim tüm bebek bekleyenlere nasip eder ..

Kızlarrr karnıma birden agrı giriyo bişey batar gibi 5 haftlk hamileym bi sorun yoktr dimi büyüdüğü içinmi oluyo

Bizde bu ay ilk denemelerimizi yaptık, 2 ile 7 si idi yumurtlama tarihleri. Benim reglim 30 ağustosta bitti o zamandan beri korunmuyoruz, bu site bana sabırlı olmayı öğretiyor yorumları okudukça, ilk seferde olmasa da moral bozmamaya çalışacağım..

Valla doğru söylüyosun ben çok sabırsız oldum :) senin adet tarihin ne zaman? Benim 9-10 günüm daha var

Bizde bu ay ilk denemelerimizi yaptık, 2 ile 7 si idi yumurtlama tarihleri. Benim reglim 30 ağustosta bitti o zamandan beri korunmuyoruz, bu site bana sabırlı olmayı öğretiyor yorumları okudukça, ilk seferde olmasa da moral bozmamaya çalışacağım..

İnşallah gönlüne göre olur bizimde bu ay denemeler başlayacak ama hamile kalmakla bitmiyor benm sorunm yinede hayırlısı olsun hepimiz için

bende kullanıyorum üstelik anemi hastası olmama ragmen aklıma gelse alıyorum gelmese boşveriyrum umarım problem olmaz :)

Merhaba;

11 aylık evliyim ve artık çocuk düşünmeye başladık. Bunun için tahliller yaptırdım ve tsh ım yüksek çıkmış bu yüzden tekrar tahlil istediler. Bilgisi olan var mı acaba bu önemli bir şey midir? ve bu dönemle ilgili tecrübeli olanlardan tavsiye bekliyorum:) :KK49:
Merhaba; bu mesajın üzerine ilaç kullanmaya başladım ve 1 ay sonraki ilk denememizde hamile kaldım, bu sorunu yaşayanlara güzel örnek olması için yazıyorum. Hamile olduğumu daha dün öğrendim ve regl dönemini geçtikten 1 hafta sonraki idarda gebelik testinde (ve kan testi) nihayet pozitif çıktı. Ondan önceki testler negatifti, yani erken yapılan testler sizi yanıltmasın lütfen, zor ama sabretmek gerekiyormuş. Darısı başınıza :)

• Beğen
Reactions: BBD
Evet ilac kullanman lazım. Bende hashimoto tiroidi hastasıyım. 3aydir ilac kulkaniyorum.endiselenme ilaci düzenli kullanirsan düşer hemen :KK66:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba; cevabınız için teşekkürler, 1 aylık düzenli kullanım işe yaradı sanırım, çünkü dün hamile olduğumu öğrendimmm :)

Kizlar merhaba.... Ben bir bucuk ay sonra korunmayi birakacagim insallah. Ondan sonra da duruma bakacagim. Oyle zank diye hemen olmuyor anladigim kadariyla. Bir an once baslamakta fayda var.

Back