Ben de hamile kalmak istiyorum, inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin Allahım. Bu hafta adetimin ilk gününden itibaren 3. hafta. Yani yumurtlama haftam. İnternetteki sitelere göre hesap yaptığım zaman 28 Ağustos-3 Eylül arası yumurtlama günlerimmiş. Tabi öyle olunca 26 Ağustostan itibaren gün aşırı bebek yapma çalışmalarını bırakmadık :) Son adetimin bitişinden 1 gün sonra kadın doğum doktoruna gittim. Muayene oldum. Kan testi ve Pop-smear testi yaptırdım. Herşey normal, yumurtalıklar sağlıklı dedi doktor. Bu ay ilk denememizdi. Ama ben çok heyecanlıyım. Çok merak ediyorum hamile olup olmadığımı. Ama maalesef 1-2 hafta daha sabretmem gerek. Sonuç negatif çıkarsa o zaman da moralim çok bozulacak biliyorum. Keşke o anda öğrenmek mümkün olsa :) Böyle meraklanmak da güzel gerçi ama sonucun pozitif çıkması şartıyla güzel
![Stick Out Tongue :p :p](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
Umarım eşimde de problem yoktur. Sperm testi için aslında doktora gitmesini istemiştim ama gitmedi. Bu kadar sabırsız olabileceğimi hayal bile etmezdim. Birdenbire anne olmak isteyen hormonlarım şaha kalktı resmen. İnşallah bütüüüüüüüüün isteyenlere Allah nasip eder.