Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

doktor bakmışsa çok umutlanma canım..ama Allah büyük :) neden umutlanma diyorum üzülme diye.olursa d çok büyük sürpriz olur.Allah gönlüne göre versin :)
teşekkür ederim canım cevapladığın için. doktor değer 1000 e ulaşmadan ultrasonda görünmez zaten dedı. döllenmeden 14 gun sonra kanda bellı olur dedı . yumurtlamam 5 ın altında çıksaymış umudunu kes diyecekmiş ama 11 çıkınca hala umut var dedı. ama ben ınananmıyorum olsaydı çıkardı dıyorum 10 gun önce yaptırdım 0.1 çıkmıştı bukez 0.700 çıktı ya ondan bıle umut edıyorum ki çok önemsızmış bu değerler :(

teşekkür ederim canım cevapladığın için. doktor değer 1000 e ulaşmadan ultrasonda görünmez zaten dedı. döllenmeden 14 gun sonra kanda bellı olur dedı . yumurtlamam 5 ın altında çıksaymış umudunu kes diyecekmiş ama 11 çıkınca hala umut var dedı. ama ben ınananmıyorum olsaydı çıkardı dıyorum 10 gun önce yaptırdım 0.1 çıkmıştı bukez 0.700 çıktı ya ondan bıle umut edıyorum ki çok önemsızmış bu değerler :KK43:
bak sakın ümitsiz olma ve bu arada çok dua et lütfen.senin için dua edicem.inşallah hamilesindir :)

şöyle ovulasyondan sonra uyusam sonra uyansam da haile olsam ah ah :(

amh 1.29 ...yorumlamak isteyen.. eylülde ilk deneme ayımızda düşük yaptım...kimyasal gebelikmiş.. hala deniyoruz olmuyor :(

arkadaşlar ekim ayının 16-18 arası adet olmam gerekti ama geçen eşim kasımın 4 diyince çok şaşırdım günleri bilem saymayı unutmuşum. Daha doğrusu bu ay pek önem vermedim ama bugün ayın 8 gögüslerimde şiddetli ağrı var, birde vücudumun her yeri ağırıyor. Hamile olma olasılığım olduğunu düşünmüyorum. Bu vücut kırgınlığım ve göğüs ağrım şu son 3 günde başladı. Hareket ederken bile her yerim göğüslerim dahi acıyor. Böyle şeyler yaşayan varsa bana bilgi verebilir mi?
Test yapacaktım eşim kasımın 16 sına kadar bekle yine hayal kırıklığına uğramaktan iidir dedi. Ne yapacağımı şaşırdım...

arkadaşlar ekim ayının 16-18 arası adet olmam gerekti ama geçen eşim kasımın 4 diyince çok şaşırdım günleri bilem saymayı unutmuşum. Daha doğrusu bu ay pek önem vermedim ama bugün ayın 8 gögüslerimde şiddetli ağrı var, birde vücudumun her yeri ağırıyor. Hamile olma olasılığım olduğunu düşünmüyorum. Bu vücut kırgınlığım ve göğüs ağrım şu son 3 günde başladı. Hareket ederken bile her yerim göğüslerim dahi acıyor. Böyle şeyler yaşayan varsa bana bilgi verebilir mi?
Test yapacaktım eşim kasımın 16 sına kadar bekle yine hayal kırıklığına uğramaktan iidir dedi. Ne yapacağımı şaşırdım...

Ha birde küçük kanama filanda hiç olmadı ama gebelerin hepsi tutunma kanaması olmuyormuş diye biliyorum kafam karmakarışık oldu ...

kızlaaar aranıza yeni katıldımm 1 buuk yıllık evliyim 5 aydır bebek istiyoruz henüz olmadı adetime 10 gün var kasıklarım ve belim çok ağrıyor batıyor sanki hafif mide bulantısı oluyor akıntım var tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorruumm rabbim hepimize nasip etsin inşallahh bana yardım eder misiniz ne yapmalıyım test yapmaya cesaretim de yok...

Kızlar burda olanlar bir bilgisi varsa bana yardım etsin lütfen
dun az bi parca ama bugun çok olarak pembe ve kahverengi sümüksü akıntı geldi. Pembe ve kahverengi yok sayılacak gibi böyle. Ne olduğunu anlamadım. Ben en son bunu düşük yaptığımda yaşadım. Sağ kasığım ne az nede çok bi ağrı var. Test aldım ama suan idrarım olmadığı için henüz yapamadım zaten adetim geçeli 20 gün oldu korkmaya başladım. Bi bilen yaşayan varsa yardım etsin lütfen...

arkadaşlar 6 aydır çocuk istiyoruz fakat olmadı henüz. son 2 ay ovülasyon testi kullandım. pozitifi hiç göremeyince perşembe günü doktora gittim. tesadüfen o günde adetimin 22. günüydü. progesteron testi istedi. bir de adetinin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi. tahlil sonuçlarına ulaştım. henüz doktora gidemedim. test sonucu şu şekilde bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ?
progesteron 0.3
follicular <0.1-0.3
mid-cycle 1.2-15.9
luteal <0.1-0.2
hamile 1.trimester 2.8-147.3
hamile 2.trimester 22.5-95.3

arkadaşlar 6 aydır çocuk istiyoruz fakat olmadı henüz. son 2 ay ovülasyon testi kullandım. pozitifi hiç göremeyince perşembe günü doktora gittim. tesadüfen o günde adetimin 22. günüydü. progesteron testi istedi. bir de adetinin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi. tahlil sonuçlarına ulaştım. henüz doktora gidemedim. test sonucu şu şekilde bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ?
progesteron 0.3
follicular <0.1-0.3
mid-cycle 1.2-15.9
luteal <0.1-0.2
hamile 1.trimester 2.8-147.3
hamile 2.trimester 22.5-95.3

ne oldu sonuçların hamile misin?

Gercekten ılk hamıle kalıdgınızda sız anne adayları ve anneler onu hıssedıyormusunuz? Anenlık hıssı dıyorlar ya onu ıcınızde hıseetınzmı

bırde benım adetım 4 gun gecıktı, normalde de gecıkır sadece bu sefer farlı olarak kalçam çok ağrıdı 2 gun? Yerleşme kanaması adetımızden oncemı gorulur sonramı?

Anneler buraya bir tarafımda umutla heyecanla bir tarafımda umutsuzlukla korkuyla yazıyorum. 10 aydır deniyoruz en sonunda doktora basvurmustum hersey normal ama rahim filmi cekicez demişti o gün gittiğimde progesteron sonucun çok güzel yumurtlaman olmuş adet gününü bekliycez eğer gelirse rahim filmi cekicez dedi. Normalde adetim gecikmez ama bazen bir kaç gün erken gelebiliyor fakat bu ay tam 2 gun gecikti ve suan 3. adet günüm ve hala bi kanama yok. Yaşadığım belirtileri saymıyorum çünkü her ay yaşadım yalnız tek fark sabah yataktan kalkmadan dil altından ölçtüğüm vücut ısımdı. Adet günümde muhakkak düşer ve tamam adet olucam ben derim ve olurum. Bu ay çarşamba günü ilk adet günümdü sabah vücut ısım 36.4 çıktı ama salı günü 36.6 çıkıp çarşamba günü düştüğü için yine adet olucam lelya kendini hazırla rahim röntgeni için dedim ama baktım o gün hiç bir şey gelmedi ve 1 gün geçti perşembe günü oldu sabah yine ateş ölçtüm ve 36.7 yüksek çıktı hamilemiyim acaba diye düşünüyordum ama adet olucam inanışı daha yüksekti çünkü umutsuz olmuştum baktım 2. günde geçti ve bugün 3. gün sabah vücut ısım aynı yükseklikte 36.7 çıktı suan hala adetim gelmedi. Sizce hamile olabilirmiyim kendimce acabami diyorum ama yine umutsuzluk kapliyo

Back