- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
Canım adet gecikmesinden 8. Gün idrar testinde kesin çıkarmış ama beklemek istemezsen kan testi hemen sonuç veriyomuş yaşamadım ama duyduklarım böyleSlm kizlaaarr
Benim regl duzenim kolay bozuluyor... ama gecen us ay 14-15 inde oldum hep.. simdi ayin 17si oldu, olmadim.. test yapsam mi sizce? Yani goguslerde sislik falan var ama hic olacakmis gibi karin bel agrisi yok.. bazi hareketlere bagli bi batma var sadece kasiklarimda.. bir iki gun gecsin dedim, duzeni bozulmustur diye.. hemen test yapip heveslenmek istemedim yani.. sim ne kadar bekleyip de yspsam sizce? Bilemedim ben...
Canım adet gecikmesinden 8. Gün idrar testinde kesin çıkarmış ama beklemek istemezsen kan testi hemen sonuç veriyomuş yaşamadım ama duyduklarım böyle
Canım silik de olsa pozitif diye biliyorum ben bence kan testi yaptır rahatla kesin çıkarCanim cok sagol ama simdi gordum cevabini. Benimde bugun 4.gunumdu.. sonuc resimde.. ama poxitif mi negatif mi anlamadim
Canım silik de olsa pozitif diye biliyorum ben bence kan testi yaptır rahatla kesin çıkar
Evet vanım inşallah hamilesindir ya
Ayyyyy gercekten miiiiiiiiiiiii
Evet vanım inşallah hamilesindir yaCanım bişe sorcam benim de bugün 4. Günüm daha olmadım 7 gün önce bir gün boyunca kahverengi akıntım geldi ilk çnce peçetede gördüm sonrakiler tuvalete gittiğim zaman oldu az az bu ay il dışına çıktım acaba hava değişikliği mi yerleşme mi diye çok merak ediyorum test yapmaya da cesaretim yok
Ya erkense diye korkuyorum canım niyetüm cumayı beklemekti sen öyle diyimce kararsız kaldımAy evet ikisi de olabilir.. ama test yapsana bi.. rahatlamis ol.. sonucu da soyle ama :)
Ya erkense diye korkuyorum canım niyetüm cumayı beklemekti sen öyle diyimce kararsız kaldım
Çok sevinirim canımAma biz senle ayni zamanda olacaktik sanki? 4. Gun iyi bence cunku testin icini okudum orada bile, gecikmenin ilk gunden itibaren sonuc verir diyor..
Yapsana belki birlikte hamile kalmisizdir
Çok sevinirim canımEşime söyledim de biraz daha bekle sonra çok üzülüyosun dedi net çıksın en azından dedi bi iki gün daha beklicem sen sonuçtan haberdar et güzel haberlerini bekliyorum canım
Canım ya en güzel anlarından biri tadını çıkarYa bizde de tam tersi esim cok cok heyecanli bekliyo.. ama simdi soyleyecegim... nette de baktim, solik bile olsa pozitif demek oluyormus buyuk ihtimal..
Soyleyecegim icin de cok heyecanlandim yaaaaa
Ya bizde de tam tersi esim cok cok heyecanli bekliyo.. ama simdi soyleyecegim... nette de baktim, solik bile olsa pozitif demek oluyormus buyuk ihtimal..
Soyleyecegim icin de cok heyecanlandim yaaaaa
Tebrik ederim çok çokEn büyük hayalim benim de.
Tesekkur ederim daha tebriklik durum var mi bilmiyorum gerci ama allah utandirmasin hayirlisiyla
Yazdiklarini da okudum.. doktor cok onemli cidden yaa allah yuzunuze bakar insallahAmin canım
Yazdiklarini da okudum.. doktor cok onemli cidden yaa allah yuzunuze bakar insallahAmin canım
Canim cok sagol ama simdi gordum cevabini. Benimde bugun 4.gunumdu.. sonuc resimde.. ama poxitif mi negatif mi anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?