Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Slm kizlaaarr
Benim regl duzenim kolay bozuluyor... ama gecen us ay 14-15 inde oldum hep.. simdi ayin 17si oldu, olmadim.. test yapsam mi sizce? Yani goguslerde sislik falan var ama hic olacakmis gibi karin bel agrisi yok.. bazi hareketlere bagli bi batma var sadece kasiklarimda.. bir iki gun gecsin dedim, duzeni bozulmustur diye.. hemen test yapip heveslenmek istemedim yani.. sim ne kadar bekleyip de yspsam sizce? Bilemedim ben...

kızlar daha önce konu açtım ama pek benimle uğraşmak isteyen olmadı çok tez canlıyım ve birçok kişiye saçma sapan gelmiştir yazdıklarım hak veriyorumbelki sizlerden biri bana bir fikir verir .. benim ovulasyon tarihim 07.08.2014 dü.. 5-6-7-8-10-12 si ilişkim oldu .. 6.sından itibaren hafif adet sancısı gibi sancım oldu .. son 2 gündür yok denecek kadar azardı .. ayın 9. yada 10.da koyu kıvamlı açık sarı bir akımtım oldu ama kısa sürdü .. gögüslerim ara ara ama sürekli değil aşırı hassaslaşıyor .. dünden beri hafif bir koyulma oldu gögüs uçlarımda birde bu sabah kahvaltı masasında 3snlik bir baş dönmem oldu ama hemen geçti .. bu belirtiler hakkında bir yorumunuz olursa çok sevinirim.. son adetim 24.07.2014 eğer 22.08.2014 e kadar adet olmazsam test yapıcam sizce cıkarmı bu gün yada yarın yapabilirmiyim sizce .. birde ben dr a gittim ay başında alttan , ultrason ve kan test yaptırdım hiç bir seyim yokmuş ..folik asitede başladım ayın 5.den beri .. eşim korunuyordu bu zamana kadar hiç doğum kontrol hapı yada ertesigün hapı vs.. kullanmadım.. banada yorum yaparsanız çok sevinirim

Canım adet gecikmesinden 8. Gün idrar testinde kesin çıkarmış ama beklemek istemezsen kan testi hemen sonuç veriyomuş yaşamadım ama duyduklarım böyle

Canım adet gecikmesinden 8. Gün idrar testinde kesin çıkarmış ama beklemek istemezsen kan testi hemen sonuç veriyomuş yaşamadım ama duyduklarım böyle

Canim cok sagol ama simdi gordum cevabini. Benimde bugun 4.gunumdu.. sonuc resimde.. ama poxitif mi negatif mi anlamadim

Eklentiler

• PhotoGrid_1408348209292.jpg
    233,3 KB · Görüntüleme: 48
Reactions: BBD

Ayyyyy gercekten miiiiiiiiiiiii
Evet vanım inşallah hamilesindir ya Canım bişe sorcam benim de bugün 4. Günüm daha olmadım 7 gün önce bir gün boyunca kahverengi akıntım geldi ilk çnce peçetede gördüm sonrakiler tuvalete gittiğim zaman oldu az az bu ay il dışına çıktım acaba hava değişikliği mi yerleşme mi diye çok merak ediyorum test yapmaya da cesaretim yok

Ay evet ikisi de olabilir.. ama test yapsana bi.. rahatlamis ol.. sonucu da soyle ama :)

Ya erkense diye korkuyorum canım niyetüm cumayı beklemekti sen öyle diyimce kararsız kaldım

Ama biz senle ayni zamanda olacaktik sanki? 4. Gun iyi bence cunku testin icini okudum orada bile, gecikmenin ilk gunden itibaren sonuc verir diyor..
Yapsana belki birlikte hamile kalmisizdir

Ama biz senle ayni zamanda olacaktik sanki? 4. Gun iyi bence cunku testin icini okudum orada bile, gecikmenin ilk gunden itibaren sonuc verir diyor..
Yapsana belki birlikte hamile kalmisizdir
Çok sevinirim canım Eşime söyledim de biraz daha bekle sonra çok üzülüyosun dedi net çıksın en azından dedi bi iki gün daha beklicem sen sonuçtan haberdar et güzel haberlerini bekliyorum canım

Çok sevinirim canım Eşime söyledim de biraz daha bekle sonra çok üzülüyosun dedi net çıksın en azından dedi bi iki gün daha beklicem sen sonuçtan haberdar et güzel haberlerini bekliyorum canım

Ya bizde de tam tersi esim cok cok heyecanli bekliyo.. ama simdi soyleyecegim... nette de baktim, solik bile olsa pozitif demek oluyormus buyuk ihtimal..
Soyleyecegim icin de cok heyecanlandim yaaaaa

Ben de 11 aydır tedavi görüyorum. Over Kist için ameliyat olduktan sonra zaten düzensiz olan adetlerim daha da düzensiz olunca tedaviye başladık. Eşimde ve bende hormonal ya da herhangi bir sorun yok, ameliyattan sonra rahim ve yumurtalıklarımın tertemiz olduğunu söylemişti doktor. Sigara ve içki de kullanmadığımız için daha kaliteli bir yapımız olacağını da söyleyen ve ameliyatımı çok iyi yapan doktoruma ameliyatım açısından minnettarım ama tedavi süresince beni çıldırttığını da söylemeden edemeyeceğim.

Progestan ile adet düzensizliğim sona erdi ama zaten normalde yumurtam oluşmasına rağmen klomen verdi. Tamam dedik sayıyı, ihtimali arttırıyor ama normalde oluştuğundan çok da farklı bir sayıda olmadı. Ameliyatta tüplerin açık demişti, tedavinin 8. ayında rahim filmi istedi. O da temiz çıktı. İzmir'den bir doktorla görüştüğümde en başta yapması gerekeni 8. ayda yapmış olması çok yanlış kaldı ki 3. aydan sonra aşılama önermesi gerekirdi dedi.

Son ay günde 4 tane klomen verdi. Aşılama yapacağız dedi. Gittiğimde aşılama %10-15 arttırıyor istersen yapmayalım dedi moralimi bozdu, altüst etti beni. Stresin var diyor da stressiz insan mı var dedim ben de. Bu ayda normal yolla denedik. Eğer ki tutmaz ise (Allah'ım ne olur tutsun) ilaç vs tedavilerine son verip doktorumu da bırakacağım. Özel hastanelerden soğudum. Resmen giriyorum bakıyor klomen progestan veriyor yolluyor. Halden anladığı yok. İçerideki tüm kadınlara da aynılarını diyor.

Ekstra bir önerisi olan var mı. İstanbul ve Kocaeli çevresinde gidebilirim doktora. Kızlar 28 yaşındayım ve artık hamiş kalmak istiyorum.

Canim cok sagol ama simdi gordum cevabini. Benimde bugun 4.gunumdu.. sonuc resimde.. ama poxitif mi negatif mi anlamadim

tatlım şimdiden tebrik ederim %90 hamilesin aynısı kuzenimin başına geldi aynı şekilde ve hamile çıktı kan testinde ... umarım seninkide öyle olur .. çok ama çokkkk sevindim senin adına .. müjdeli haberini yaz bize ... darısı benim gibi tüm bebiş isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…