Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

tatlım şimdiden tebrik ederim %90 hamilesin aynısı kuzenimin başına geldi aynı şekilde ve hamile çıktı kan testinde ... umarım seninkide öyle olur .. çok ama çokkkk sevindim senin adına .. müjdeli haberini yaz bize ... darısı benim gibi tüm bebiş isteyenlerin başına :KK68:

Yaaa bak boyle dedin cokk sevindimmm... allah isteyen herkese hayirli evlatlar bersin insallahhhh

Ben de 11 aydır tedavi görüyorum. Over Kist için ameliyat olduktan sonra zaten düzensiz olan adetlerim daha da düzensiz olunca tedaviye başladık. Eşimde ve bende hormonal ya da herhangi bir sorun yok, ameliyattan sonra rahim ve yumurtalıklarımın tertemiz olduğunu söylemişti doktor. Sigara ve içki de kullanmadığımız için daha kaliteli bir yapımız olacağını da söyleyen ve ameliyatımı çok iyi yapan doktoruma ameliyatım açısından minnettarım ama tedavi süresince beni çıldırttığını da söylemeden edemeyeceğim.

Progestan ile adet düzensizliğim sona erdi ama zaten normalde yumurtam oluşmasına rağmen klomen verdi. Tamam dedik sayıyı, ihtimali arttırıyor ama normalde oluştuğundan çok da farklı bir sayıda olmadı. Ameliyatta tüplerin açık demişti, tedavinin 8. ayında rahim filmi istedi. O da temiz çıktı. İzmir'den bir doktorla görüştüğümde en başta yapması gerekeni 8. ayda yapmış olması çok yanlış kaldı ki 3. aydan sonra aşılama önermesi gerekirdi dedi.

Son ay günde 4 tane klomen verdi. Aşılama yapacağız dedi. Gittiğimde aşılama %10-15 arttırıyor istersen yapmayalım dedi moralimi bozdu, altüst etti beni. Stresin var diyor da stressiz insan mı var dedim ben de. Bu ayda normal yolla denedik. Eğer ki tutmaz ise (Allah'ım ne olur tutsun) ilaç vs tedavilerine son verip doktorumu da bırakacağım. Özel hastanelerden soğudum. Resmen giriyorum bakıyor klomen progestan veriyor yolluyor. Halden anladığı yok. İçerideki tüm kadınlara da aynılarını diyor.

Ekstra bir önerisi olan var mı. İstanbul ve Kocaeli çevresinde gidebilirim doktora. Kızlar 28 yaşındayım ve artık hamiş kalmak istiyorum.

canım allah yardımcın olsun gerçekten çok ama çok zor bu durum .. inşallah en kısa sürede bebişini kucağına almak nasip olur .. dragos ta fatih hastanesi var bilmiyorum hiç gittin mi orasının çok iyi olduğunu söylüyorlar ..

kızlar 14.30 da randevum var tekrar gidiyorum ben baktırmaya...
sat 1 temmuz hala olamadım regl...
ne hissediyorsunuz sizce hamile miyim ben?
ayyy bi hissinizi söylesenize yaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

his olarak değil ama senin için çok dua edicem ..umarım hamişsindir .. hayırlı haberlerini yazıcaksın buraya bizde tebrik edeceğiz inşallah :KK68:

kızlar bende bu ay klomen kullandım ve c.tesi günü çatlatma iğnemi oldum ertesi gün çok fazla ağrı hissettim bu aydan bende çok umutluyum:oops:

kızlar bende bu ay klomen kullandım ve c.tesi günü çatlatma iğnemi oldum ertesi gün çok fazla ağrı hissettim bu aydan bende çok umutluyum:oops:

inşallah canım .. bende sırf bu hamilelik için üye oldum buraya burda bayaaa içim rahatlıyor ..allahın izni ile en kısa sürede hamiş olucaz inşallah:-)

inşallah canım .. bende sırf bu hamilelik için üye oldum buraya burda bayaaa içim rahatlıyor ..allahın izni ile en kısa sürede hamiş olucaz inşallah:-)

kim bile bilir ki bundan 9 ay sonra anne olacağımızı :D burda bütün hamilelikle ilgili sorularımızı çözeceğimiz herkes için çok dua ediyorum

canım allah yardımcın olsun gerçekten çok ama çok zor bu durum .. inşallah en kısa sürede bebişini kucağına almak nasip olur .. dragos ta fatih hastanesi var bilmiyorum hiç gittin mi orasının çok iyi olduğunu söylüyorlar ..

Dragos'ta oturuyor annem. Oraya da gideyim. Doktor önerin var mı?

tüm dr lar çok iyi orda .. için rahat olsun ama önden randevu alman lazım çok yoğun oluyorlar .. http://tip.fatih.edu.tr/
Yalı Mah. Sahil Yolu Sk. No:16, Dragos 444 43 84 anneniz önden gidip istediğiniz güne randevu alabilir

Ya ne kadar iyisin. Buraya üye oldum krem yüzünden dolandırıldım diye konu açtım. sonra asıl alanıma geldim bak ne güzel umut oldun bana. Teşekkür ederim binlerce kez. :KK19:

birde maltepe üniversitesi tıp fakültesinin kadın doğum bölümü var orasıda çok iyi http://www.maltepe.edu.tr/hastane-360 bu sayfadan göz gezdire bilirsin .. fiyatlarıda gayet normal öyle uçmuyorlar .. fatih ünv ve burda ssk falan da geçiyor tüm tedavilerde .. ben şuan daha 1 aydır deniyorum bu iki hastaneyede gidiyorum evime yakın olduğu için oralarda bir sürü tedavi için yada tüp bebek için gelenleri görüyorum hepside çok memnundu bu 2 hastanede öyle çok meşhur değil en azından ben medyada çok duymadım ama gördüğüm kadarı ile anadolu yakasında baya popülerler denemeye değer kaybedecek biseyimiz yok ki ...
bu siteye bende tecrübeli hamişlere danışmak için benim gibi bebiş isteyip uğraşanlarla dertleşmek için üye oldum iyikide olmuşum sizler gibi harika insanlarla tanışabiliyorum En Büyük KK:-)

birde maltepe üniversitesi tıp fakültesinin kadın doğum bölümü var orasıda çok iyi http://www.maltepe.edu.tr/hastane-360 bu sayfadan göz gezdire bilirsin .. fiyatlarıda gayet normal öyle uçmuyorlar .. fatih ünv ve burda ssk falan da geçiyor tüm tedavilerde .. ben şuan daha 1 aydır deniyorum bu iki hastaneyede gidiyorum evime yakın olduğu için oralarda bir sürü tedavi için yada tüp bebek için gelenleri görüyorum hepside çok memnundu bu 2 hastanede öyle çok meşhur değil en azından ben medyada çok duymadım ama gördüğüm kadarı ile anadolu yakasında baya popülerler denemeye değer kaybedecek biseyimiz yok ki ...
bu siteye bende tecrübeli hamişlere danışmak için benim gibi bebiş isteyip uğraşanlarla dertleşmek için üye oldum iyikide olmuşum sizler gibi harika insanlarla tanışabiliyorum En Büyük KK:-)

Ya nasıl güzel oldu bu öneriler. Ben de son söylediklerini şimdiden hissediyorum bacım :D Benim 11 ay oldu ve artık çok sinir bozucu oluyor. İlaçların verdiği zarar, aldırdığı kilo :( 52 kiloyu geçmeyen ben 58-59'dan aşağı inemez oldum. Güzel haberi bi alayım 100 kilo olayım :D

Bitkisel bir karışım yazılmış sağ olsun bir arkadaş tarafından. Onu deneriz artık. Benim de karnımda ağrı var. Adet olmadan öncekiler gibi. Hep bir umut bekliyorum ama bakalım :) Hamile olduğumu bir öğreneyim, hayatımın en güzel anı olacağına eminim. :KK55:

Kürtajdan 80 gun sonra adet oldum sonra korunmasız ılışkı oldu 12. Gunu ılk gebeliğimde oldugu gıbı pembe bise damda kan geldı ondan 1 hafta sonrada kasıklarımda ve belimde ağrılarım var acaba tekrar hamıle kalmıs olabılırmıyım işk gebelikliğimdeki belirtilere aynı cunku belirtiler cok merak edıyorum

Back