Kızlar ultra hassas erken gebelik testi kullanan var mı ? Adetten bir hafta önce doğru sonuç veriyormuş.????????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadaslar benim bugun regl gunum ama olmadim erken gebelik testi aldm yaptm negatif sizce guvenilirmidir moralim sifir
canım moralini bozma.. 1-2 gün daha geçsin sabırlı ol...
hangi testi yaptın bu arada adı ne? ben de bugün de olmazsam yarın test alıp yapıcam...
en son 1 temmuzda oldum ben..
canim yaptgim testin markasi predictor ustunde 4 gun once sonuc yazior benim negatf cikti ama hala kirmizilar yok :S 10 tl fiyatida canim insallah hayirli bi sonuc alrsn allah yuzunu guldursun :)
Emzirmemis canim 2 sene ama olmamista sonra gelmis.. İnsallah diger ay duzenli gelir.. Bn 8_9 aydir deniyoruz 23. Yasindayim dr bir problem yok daha sık calisin dedi.. Amin rabbim cok bekletmesin inssllahh rabbim
Amin canim insallah.. Vakti zamani gelmemis demekki..amin canım allah gönlüne göre versin...iyi cok sükür doktor bir sorun yok demis ozaman beklemekten baska bisey gelmez insanın elinden allahım insallah en kısa zamanda sana ve tüm istiyenlere nasip eder insallah....
amin canım amin.
inşallah hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun
canım öğrenebildin mi? bende merak ediyorum...
Eki Görüntüle 1209754
arkadaslar merhaba...
foto ekleyebildim mi emin degilim ama sabah bunu ben cok aramistim.simdi sizlere yardimci olmak istedim.idrar testinde boyle silik cizgi cikti.kan verdim hemen ve 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim.
Eki Görüntüle 1209754
arkadaslar merhaba...
foto ekleyebildim mi emin degilim ama sabah bunu ben cok aramistim.simdi sizlere yardimci olmak istedim.idrar testinde boyle silik cizgi cikti.kan verdim hemen ve 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim.
Adetimi 4 gun gecti kizlar
Adetimi 4 gun gecti kizlar
Eki Görüntüle 1209754
arkadaslar merhaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?