Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

polikistik over var demişti doktorum gebelik için tedaviye baslayacaktım eşimden test istedi ona göre uygulayalım dedi bi türlü fırsatım olmadı tekrar gitmeye. 3 aydır da adetim düzenli olunca acaba mı? dedim 2 aydır adet olmuyorum test alıp hayal kırıklıgına da ugramak istemıyorum ama yapmasamda böyle belirsizlik nereye kadar sürecek bilemiyorum yaaa.

merhaba arkadaslar ben 07 ocakta dogum yaptım dogumdan sonra hic adet görmedim ilk adetim bugün sabah oldu....cok az kanamam var ve cok acık renk sizler bu durumu yasayanı duydunuzmu tanıyormusunuz aslında adet olduguma cok sevindim cünkü bugünden itibaren ikinci bebegim icin calısmalara baslicam artık :) esime demisdim hele birkere adet olayım korunmayı bırakcam demisdim dedigimide uygulicam ama neden bu kadar az kananmam oldu onu anlamadım ve bu kadar az kanama gebe kalma sansımı azaltırmıki ??? benim dogumdan önceki adetim düzenliydi ve cok kanama olurdu 5 gün sürerdi kanamam 6 ve 7 gün cok az damla seklinde gelirdi ve biterdi....cvp verirseniz cok sevinirim arkadaslar...

Canim bn bebis icin ugrasiyorum ilk olucsk insallah. Ama gorumcem dogumdapn sonra 2>sene regl gormemis daha sonra gelmis.muhtemel seninde azar azar baslamis bulunmakta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar merhaba,

25 temmuzda başladık çalışmalara ben 30 - 35 gün arası regl oluyorum değişiyor yani.
en son 1 temmuzda regl olmuştum.
Şimdi nasıl şişim nasıl anlatamam nefes alamayacak gibi ben hiç böyle olmazdım. REgl olcakmışım gibi ağrım da var bunun yanı sıra aşırı derece gazım var.
Hamile miyim acaba ay meraktan öleceğimm
test için erken mi henüz ? kan versem çıkar mı ? aranızda tecrübeli olan çok vardır bi akıl verin bana yahu:44:
napayım beeeen?

2 senemi ??? peki görümcen 2 sene boyunca bebegini emzirmismi ?? emzirince adet gecikebiliyor diyorlarda bir seneyi geciyormus SIK SIK emzirince...bende oglumu SIK SIK emziriyorum 6 bucuk 7 ay sonra iste ilk simdi adet oldum halen cok az kanamam hmm belkide emzirdigimden kaynaklanıyor böyle az gelmeside....neyse bakalım simdilik bi takip edeyim az da olsa cok sükür adet oldum :) kafama cok takmısdım niye adet olmuyorum gelsin diye :) insallah bundan sonra düzenli gelir cünkü ikinci gebeligi düsünüyorum o yüzden calısmalara baslicam insallah :) bu arada insallah allahım sanada en kısa zamanda gebe kalmayı nasip eder İNSALLAH canım insallah sag saglim yavrunu kucagına almayı nasip eder....kac aydır ugrasıyorsun kac yasındasın canım??

Emzirmemis canim 2 sene ama olmamista sonra gelmis.. İnsallah diger ay duzenli gelir.. Bn 8_9 aydir deniyoruz 23. Yasindayim dr bir problem yok daha sık calisin dedi.. Amin rabbim cok bekletmesin inssllahh rabbim

Kan ver canim supheleniosan kanda şıp diye cikior hemen. İnsallah hamilesindir

Cnm kanda hemen belli olur bende günümü 3 gün geçiyorum hiç sasmazdı ama unudumda yok bilmiyorum artık:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm kanda hemen belli olur bende günümü 3 gün geçiyorum hiç sasmazdı ama unudumda yok bilmiyorum artık:)

benim yasmini bıraktığımdan beri bütün düzenim bozuldu eskiden günü şaşmazdı. bakalım inşallah hayırlısı olsun hepimiz için ben yarın da olmazsam test yapıcam valla daha da bekleyemem

benim yasmini bıraktığımdan beri bütün düzenim bozuldu eskiden günü şaşmazdı. bakalım inşallah hayırlısı olsun hepimiz için ben yarın da olmazsam test yapıcam valla daha da bekleyemem

Ben bugun yapacam akşama

Kızlar ultra hassas erken gebelik testi kullanan var mı ? Adetten bir hafta önce doğru sonuç veriyormuş.????????

4-5 gündür otururken kalkarken yürürken yatar pozisyonda sağa sola dönerken sağ kasığımda batma var.. Bazen şiddetlı bazen sakin.. Daha önce hiç böyle olmamıştım. :26:

4-5 gündür otururken kalkarken yürürken yatar pozisyonda sağa sola dönerken sağ kasığımda batma var.. Bazen şiddetlı bazen sakin.. Daha önce hiç böyle olmamıştım. :26:

Bende de o var canım.Özellikle sol kasığımda.

Geçmedi adetime 1 hafta var ama batmalar birkaç gün önce başladı.Adetime 1 hafta var.Senin geçti mi

Bununla umitlenmeyin kizlar. Bnimde 3aydir ole oluyo ama yine de kirmizilari goruyorum malesef ( hamilelik belirtisi olarak bu tek basina yeterli degil

Geçmedi adetime 1 hafta var ama batmalar birkaç gün önce başladı.Adetime 1 hafta var.Senin geçti mi

benim adetlerim kafasına göre geldiği için son zamanlarda ne zaman olabileceğim hakkında bi fikir yürütemiyorum.. ama şu sıralar olmalıyım.. Daha gelen giden yok..

Bununla umitlenmeyin kizlar. Bnimde 3aydir ole oluyo ama yine de kirmizilari goruyorum malesef ( hamilelik belirtisi olarak bu tek basina yeterli degil

tek başına değil ki bazı belirtilerim de var ama bu en belirleyici olanı çünkü daha önce yaşamadım böyle bişey.
yoksa mide bulantım var özellikle sabahları,şişkinliğim var karnımda, göğüslerim felaket acıyor, akıntım var.. ama bunlar daha önce yaşayıp adet olduğum aylarda da oluyordu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…