Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tm bende cok erkenden olmusmudur demeye basladim haklisin :) herseyin hayirlisi allah hepimize saglikli bebekler nasip etsin ins hayirli bi zamanda :sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tm iceyim :) aynen dedigin gibi kiprigim düşşe acaba hamileyim ki falan :))) Allah yardimiz olsun ins
Günaydın kizlar 28 sinde uzun sünen bi akintim oldu seffaf renginde iki parmak arasinda uzayan hesaplamalarima gore 27 siydi yumurtlama gunum sanirim 28 oldu. Gunleri degerlendirdik... bata 8 gun war fakat karnim agrio afedersiniz hic ishal olmam sivi bi buyuk abdest cikardim belim agrio kasiklarim sizliyor gibi bi degisiklikler var ama anlamadim( hamile olmus olabilirim sizce . 22 sinden beri sık iliski yasiyoruz birde . Belli olmaz demi olsa bile
((
Vuvvvvv :)))) Hadi bakalim ins tuttururuz :))) heyecan yaptim simdi ben zannediyordum bi tek o gunu kocamla biz bekliyoz sende varmissin
Vuvvvvv :)))) Hadi bakalim ins tuttururuz :))) heyecan yaptim simdi ben zannediyordum bi tek o gunu kocamla biz bekliyoz sende varmissin
Slm bayanlar benimde bat ayın 3 allahım inşallah olmam yarabbim bu gece ruyada test yapmışım görüyorum iki çizgi çıkıyor çok seviniyorum ama bir uyandım rüya anca rüyada görürüm dedim(((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Senin baya az kalmis ben olsam bugün erken gebelik testleri var yaparim dayanamam
Bende yapmiycam yaa sinir oldum erken gebelik 15 lira hep boşa gidio :))) Ins gecikme olursa yapcam olmazsa kazi calismalarina devammmins hayirlisiyla olur en kisa zamanda hepimizin :)
Evet baya varmis olmazsa diger ayimiz var ya umutsuzluga gerrk yok her ay bi umut bize :) Bacim yavastan geledur sende:sly:
Adetin gecikince ister istemez elinde olmadan umutlanırsın tabi.peki hafif kasık ağrısı,bel ağrısı,mide bulantısı,akıntı falan hiç oldu mu? Yarın al yap kesinlikle sonuçta adetin gecikmiş sonucu çok merak ediyorum.inş hamilesindir canım ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Adet oldum ; ((( çok kötü morelim alt üst oldu başımdan aşşa kaynar su döküldü((((( test de yaptm 2 tane ikisindede pozitifff