Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

hamilelikte kaç kilo alırım ki acaba ben.
bi yandan diyorum bekleme kal hamile(kısmetse) toptan al kiloları doğur ondan sonra sıkı bi spor+diyet programıyla ver kiloları...
diyorum diyorum da işte olur mu bilmiyorum :18:

Ahhhh kuzucum inşşşş Ama daha orjınal yazalım ya hem bı de boyle paytak paytak yuruyelım elımız gobusumuzde

Ben ogrenir ogrenmez moda girerim zaten :)) penguen gibi yurumeye baslarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminn canmm inşaallahh hepiniz aynı mutluluğu yaşarsınız :)

💕✨

Amiiinn ins :)
Ama senin mutlulugunda bize yetiyo emin ol. Bak hepimizin yuzunu nasilda guldurdun

Canim oncelikle rahatla. Bu kadar stres yapicak bisey yok. Bikere kilon kafana talacak kadar cok degil. Ayrica hamilelikte 20kg falan almiosun kim dedi onu sana. Kontrollu gidersen 10kiloyla kapatirsin hamileligi. Benim arkd 45kg evkendi 2-3ayda 60kg oldu. Simdi 8.5aylik hamile ve 66kg. Yani sadece 6kg aldi. Bebekte gayet saglikli. Ve gorsen kimse hamile oldugunu anlamio bile. Kapali kendi. Birazda bol giydi mi kimse farketmio anla yani. Kafanda o kadar buyutme. Ve bence kilo yuzunden erteleme. Biz 2yil erteledik sandik ki dener denemez olacak. Al 3aydir ugrasiyoruz hala tik yok. Bnce denemelere baslayin derim. Kiloya gelince yedigine ictigine dikkat et yeter. Zaten hamile kalirsan kusmaktan kilo veriosun rahat ol :) kafana takacak kadar birsey yok kesinlikle sen basla calismalara. Benim tavsiyemde bu :))

Olur olur. Bicok arkadasim snn gbi oldu. Hamilelikten sonra bi kilo verdiler. Hamile kaldigim zamandan daha zayifim diyor hepsi. Vermeye basladin mi tikir tikir gidiyor hepsi

Dikkat edersen cok kilo almazsin benim cevremdekiler genelde 10-11 kilo aldilar. Sonrasinda da kendini kontrol edebilirsen cabuk verirsin zaten bebis arkasinda kosturmaktan :) kararini iyi ver ama mutsuz bir hamilelik donemi geçirme. Benim de kilo fazlam var 170 boyum 68 kiloyum ama bebek isteği daha ağır bastı bende de :)

beklediğim cevap buydu sanırım biraz gaza ihtiyacım var galiba benim :44:
kusmaktan kilo vermek evet bunu çok duydum aslında, o zaman tamam kararımı verdim gibi bişey
çok teşekkür ederim

panik atak tetiklemediği sürece mutsuz bir hamile olacağımı sanmıyorum aslında o durumda da doktorum hemen ilaç takviyesi yapabileceğini söyledi.
bir de kocama bağlı tabi ben çok etkileniyorum onun tepkilerinden, kendisi fazla sinirli bi tiptir, o pozitif olduğu sürece bende iyi olurum diye düşünüyorum
çevremde 10 kilo alan da var 15 alan da var 20 kilo alan da var... benim korkum benim baba tarafımın babannemin falan hep iri olması.. kiloları alıp sonra verememek.
tabi ki en önemlisi iyice şişip kocama çekici gelmeme korkusu

Kizlar fikrinize ihtiyacim varrr
Benim dun 17.gunumdu 2.cizgim koyuydu. Kesin catlar yumurtam 24 saate dedim ama 24 saat sonra yani az once bi daha yaptim daha koyu test. Ne kadar koyu kalabilir ki?
Dunu degerlendirmistim simdi napayim ben?

Ben ogrenir ogrenmez moda girerim zaten :)) penguen gibi yurumeye baslarim

Heheheh ama cok tatlı oluyr oyle yuruyenler Yuru kuzum tabısı eee hamiş olmusuz hakkımz dımı ama

Canım bencede önce dıytsyene gıt bebek ıstdgnı hem buna uygun hemde zayflata bılcek bırsekılde elbt bır yol bulr gebelk olsa bıle bebege zarar vermeyck sporda yaparsın en superı yuruyusmus oyle dıyrlar . Kılon gebelıge engelde degılse bence hemn calsmalara basla derm ben ertelemem cnku sanslı bırı degılsen hemen hamıle kalmyrsun

Benim dun 17.gunumdu 2.cizgim koyuydu. Kesin catlar yumurtam 24 saate dedim ama 24 saat sonra yani az once bi daha yaptim daha koyu test. Ne kadar koyu kalabilir ki?

Canım bence bugunude degerlendr canım hatta bu haftayı gun asırı ıyı degerlendr bence

Bayildim yorumlara gene cemre vallahi benim hayalimde anakucaginda gezmek bebegimle ooh

Hehehehe napsam ayaklarmada palet mı gıysem yan yan acıpta yurusem bıde Yok yok ben yerımden kalkmam valla bebısıme bırsey olur falan tabı caktrma naz yapmak amacım kocacım gel kocacım gıt hahahahah Benım hayalım kangrulardan alıp bebegımle oyle dolasmak eşimnde hayalı bu nedense ıkımzde cok keyflı olcagını dusunuyorz

beklediğim cevap buydu sanırım biraz gaza ihtiyacım var galiba benim :44:
kusmaktan kilo vermek evet bunu çok duydum aslında, o zaman tamam kararımı verdim gibi bişey
çok teşekkür ederim

Hakkinda hayirlisi olsun canim. Ve ins ilk denemende tutar bebis. Rabbim yoklugunu aratmaz

Canim benimde gecen ay oyle oldu. 2gun cift cizgiyi gordum. Bu aksam bisi yapma. Ben yaptim pisman oldum. Bu aksam dinlen. Yarin tekrar calisma yap. Ve ondan snra 1-2kez calismalara devam et. Ben bu ay oyle yapicam canim.

Allah canını almasın

akşam akşam iyi geldi.

Hihi :)
Napiyim canim ya. Madem gercegini yasamayadik henuz. Bende hayallerimde yasarim gercegi olana kadar ins :)
Bazen arkd yanina gidiyrm gobegimi gobegine surtuyorum. Bulassin bana da diye :)) :))

Bisey sorucam kizlar. Ovulasyon testinde cift cizgiyi gordugumuz gun: yumurtlama gunu.
Ertesi gun:yumurtanin catlama gunu degil mi.
Ben oyle biliyorum. Ve gebe kalmak icin yumurtlama degil catlamak onemli. Bu da demek oluyor ki yumurtlamadan birgun snra iliski daha garanti.
Hatam varsa duzeltin kizlar.
Ben bu ay oyle yapicam cunku :)

deneme olur yap arada evde paytak paytak ayy ben bunca yıl naz yapmadım ne eşime ne aileme heralde hamileliğimde de yapmam diye düşünüyorum ama bellide olmaz belki huy değiştiririm o değilde kuzum valla yarın tatile gidiyoruz cok mutluyum en azından moral atıcaz biraz

deneme olur yap arada evde paytak paytak ayy ben bunca yıl naz yapmadım ne eşime ne aileme heralde hamileliğimde de yapmam diye düşünüyorum ama bellide olmaz belki huy değiştiririm o değilde kuzum valla yarın tatile gidiyoruz cok mutluyum en azından moral atıcaz biraz
Yap kuzum naz yap :) evet ya yarna bizde tatile gidio smdi servstym eve gidp valiz hazrlcam ehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…