Bence oncelikle diyetistene gitmelisin diyetisyen listesiyle bir ayda 4 -5 kilo verebilirsin ve bu seni biraz da olsa rahatlatir. Zaten hemen bebis olmaya da bilir bir ay ertele bence yani benim düşüncem bu :thumbup:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahhhh kuzucum inşşşş Ama daha orjınal yazalım ya hem bı de boyle paytak paytak yuruyelım elımız gobusumuzde
Aminn canmm inşaallahh hepiniz aynı mutluluğu yaşarsınız :)
💕✨
Merhaba kızlar,
25 yaşındayım, hamile kalmak geçen sene deli gibi istiyordum bunun için özel sağlık sigortası yaptırdım vs vs vs 1yıl bekledim sigortanın süresi dolması için.
Zamanı geldi artık hamile kalmanın ( tabi kısmetse)
Yalnız benim kafam o kadar karışık ki...
Öncelikle çok kiloluyum 5 senedir süren panik atak tedavim ve ilaçlar sağolsun yavaş yavaş şiştim... 1.69 boyum 73,5 kilom
evlenirken 58 kiloydum...2 yıllık evliyim geçenlerde eşim lafın arasında şişko! olduğumu vurguladı... espriyle karışık söyledi ama içime o kadar oturdu ki..
ayrıca eylül ayında bir iş değişikliği yapacağım ve yeni iş yeri hamileliği nasıl karşılar bilemiyorum...
aslında asıl derdim kilom.. hamile kalıp üzerine bi 20 kilo daha alırsam diye bunalıma girdim ve bu yüzden yapamıyorum çocuk.
çok kötüyüm değil mi? kilo için çocuğu erteliyorum ama çok da istiyorum bi bebeğim olsun..
aslında şöyle ki bu ayın başında doktora gittim hamilelik öncesi tahliller için sonra sigortayla ilgili bikaç problemim oldu, eşim beni telefonda sinir etmişti acelemiz mi var diye ben ona sigortayla sorunu anlatırken. bende öyle mi dedim içimden yapmıyorum o zaman çocuk falan.ve kapadım konuyu, hatta doktorun istediği tahlilleri bile yaptırmadım. hevesim söndü anlayacağınız o öyle tepki verince.
Tamamen iş değiştirmeye odaklandım,başladım pilates,spor falan araştırmaya ramazandan sonra başlayıp bi düzene girip kilo vermek için.
ama geçen haftasonu eşim pat diye ee yapmıyor muyuz dedi çocuğu...
kafam o kadar karışık ki... ne yapayım ben. kilo yüzünden baya bi bunalım haline girmeye başladım zaten. bide hamilelikte alacağım kiloları düşündükçe ooooff.
biliyorum çok basit bazıları için bu anlattıklarım,bazıları bana çok kızabilir, dedim ya çocuğun olacağı da kesin değil zaten.kısmet bu işler biliyorum.
ama benim yapım bu anlayın beni takıntılıyım ben biraz.
bi yardım edin bana bi fikrinizi söyleyin nolur
hamilelikte kaç kilo alırım ki acaba ben.
bi yandan diyorum bekleme kal hamile(kısmetse) toptan al kiloları doğur ondan sonra sıkı bi spor+diyet programıyla ver kiloları...
diyorum diyorum da işte olur mu bilmiyorum :18:
hamilelikte kaç kilo alırım ki acaba ben.
bi yandan diyorum bekleme kal hamile(kısmetse) toptan al kiloları doğur ondan sonra sıkı bi spor+diyet programıyla ver kiloları...
diyorum diyorum da işte olur mu bilmiyorum :18:
Canim oncelikle rahatla. Bu kadar stres yapicak bisey yok. Bikere kilon kafana talacak kadar cok degil. Ayrica hamilelikte 20kg falan almiosun kim dedi onu sana. Kontrollu gidersen 10kiloyla kapatirsin hamileligi. Benim arkd 45kg evkendi 2-3ayda 60kg oldu. Simdi 8.5aylik hamile ve 66kg. Yani sadece 6kg aldi. Bebekte gayet saglikli. Ve gorsen kimse hamile oldugunu anlamio bile. Kapali kendi. Birazda bol giydi mi kimse farketmio anla yani. Kafanda o kadar buyutme. Ve bence kilo yuzunden erteleme. Biz 2yil erteledik sandik ki dener denemez olacak. Al 3aydir ugrasiyoruz hala tik yok. Bnce denemelere baslayin derim. Kiloya gelince yedigine ictigine dikkat et yeter. Zaten hamile kalirsan kusmaktan kilo veriosun rahat ol :) kafana takacak kadar birsey yok kesinlikle sen basla calismalara. Benim tavsiyemde bu :))
Dikkat edersen cok kilo almazsin benim cevremdekiler genelde 10-11 kilo aldilar. Sonrasinda da kendini kontrol edebilirsen cabuk verirsin zaten bebis arkasinda kosturmaktan :) kararini iyi ver ama mutsuz bir hamilelik donemi geçirme. Benim de kilo fazlam var 170 boyum 68 kiloyum ama bebek isteği daha ağır bastı bende de :)
Ben ogrenir ogrenmez moda girerim zaten :)) penguen gibi yurumeye baslarim
Ben ogrenir ogrenmez moda girerim zaten :)) penguen gibi yurumeye baslarim
Günaydn kızlaar :) hamileyimmmmmm :)
Tebrik ederim canimmm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
💕✨
Heheheh ama cok tatlı oluyr oyle yuruyenlerYuru kuzum tabısı eee hamiş olmusuz hakkımz dımı ama
Merhaba kızlar,
25 yaşındayım, hamile kalmak geçen sene deli gibi istiyordum bunun için özel sağlık sigortası yaptırdım vs vs vs 1yıl bekledim sigortanın süresi dolması için.
Zamanı geldi artık hamile kalmanın ( tabi kısmetse)
Yalnız benim kafam o kadar karışık ki...
Öncelikle çok kiloluyum 5 senedir süren panik atak tedavim ve ilaçlar sağolsun yavaş yavaş şiştim... 1.69 boyum 73,5 kilom
evlenirken 58 kiloydum...2 yıllık evliyim geçenlerde eşim lafın arasında şişko! olduğumu vurguladı... espriyle karışık söyledi ama içime o kadar oturdu ki..
ayrıca eylül ayında bir iş değişikliği yapacağım ve yeni iş yeri hamileliği nasıl karşılar bilemiyorum...
aslında asıl derdim kilom.. hamile kalıp üzerine bi 20 kilo daha alırsam diye bunalıma girdim ve bu yüzden yapamıyorum çocuk.
çok kötüyüm değil mi? kilo için çocuğu erteliyorum ama çok da istiyorum bi bebeğim olsun..
aslında şöyle ki bu ayın başında doktora gittim hamilelik öncesi tahliller için sonra sigortayla ilgili bikaç problemim oldu, eşim beni telefonda sinir etmişti acelemiz mi var diye ben ona sigortayla sorunu anlatırken. bende öyle mi dedim içimden yapmıyorum o zaman çocuk falan.ve kapadım konuyu, hatta doktorun istediği tahlilleri bile yaptırmadım. hevesim söndü anlayacağınız o öyle tepki verince.
Tamamen iş değiştirmeye odaklandım,başladım pilates,spor falan araştırmaya ramazandan sonra başlayıp bi düzene girip kilo vermek için.
ama geçen haftasonu eşim pat diye ee yapmıyor muyuz dedi çocuğu...
kafam o kadar karışık ki... ne yapayım ben. kilo yüzünden baya bi bunalım haline girmeye başladım zaten. bide hamilelikte alacağım kiloları düşündükçe ooooff.
biliyorum çok basit bazıları için bu anlattıklarım,bazıları bana çok kızabilir, dedim ya çocuğun olacağı da kesin değil zaten.kısmet bu işler biliyorum.
ama benim yapım bu anlayın beni takıntılıyım ben biraz.
bi yardım edin bana bi fikrinizi söyleyin nolur
Kizlar fikrinize ihtiyacim varrr
Benim dun 17.gunumdu 2.cizgim koyuydu. Kesin catlar yumurtam 24 saate dedim ama 24 saat sonra yani az once bi daha yaptim daha koyu test. Ne kadar koyu kalabilir ki?
Dunu degerlendirmistim simdi napayim ben?
Bayildim yorumlara gene cemrevallahi benim hayalimde anakucaginda gezmek bebegimle ooh
beklediğim cevap buydu sanırım biraz gaza ihtiyacım var galiba benim :44:
kusmaktan kilo vermek evet bunu çok duydum aslında, o zaman tamam kararımı verdim gibi bişey
çok teşekkür ederim
Kizlar fikrinize ihtiyacim varrr
Benim dun 17.gunumdu 2.cizgim koyuydu. Kesin catlar yumurtam 24 saate dedim ama 24 saat sonra yani az once bi daha yaptim daha koyu test. Ne kadar koyu kalabilir ki?
Dunu degerlendirmistim simdi napayim ben?
Allah canını almasın
akşam akşam iyi geldi.
Hehehehe napsam ayaklarmada palet mı gıysem yan yan acıpta yurusem bıdeYok yok ben yerımden kalkmam valla bebısıme bırsey olur falan tabı caktrma naz yapmak amacım kocacım gel kocacım gıt hahahahah Benım hayalım kangrulardan alıp bebegımle oyle dolasmak eşimnde hayalı bu nedense ıkımzde cok keyflı olcagını dusunuyorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?