Merhaba kızlar,
25 yaşındayım, hamile kalmak geçen sene deli gibi istiyordum bunun için özel sağlık sigortası yaptırdım vs vs vs 1yıl bekledim sigortanın süresi dolması için.
Zamanı geldi artık hamile kalmanın ( tabi kısmetse)
Yalnız benim kafam o kadar karışık ki...
Öncelikle çok kiloluyum 5 senedir süren panik atak tedavim ve ilaçlar sağolsun yavaş yavaş şiştim... 1.69 boyum 73,5 kilom
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
evlenirken 58 kiloydum...2 yıllık evliyim geçenlerde eşim lafın arasında şişko! olduğumu vurguladı... espriyle karışık söyledi ama içime o kadar oturdu ki..
ayrıca eylül ayında bir iş değişikliği yapacağım ve yeni iş yeri hamileliği nasıl karşılar bilemiyorum...
aslında asıl derdim kilom.. hamile kalıp üzerine bi 20 kilo daha alırsam diye bunalıma girdim ve bu yüzden yapamıyorum çocuk.
çok kötüyüm değil mi? kilo için çocuğu erteliyorum ama çok da istiyorum bi bebeğim olsun..
aslında şöyle ki bu ayın başında doktora gittim hamilelik öncesi tahliller için sonra sigortayla ilgili bikaç problemim oldu, eşim beni telefonda sinir etmişti acelemiz mi var diye ben ona sigortayla sorunu anlatırken. bende öyle mi dedim içimden yapmıyorum o zaman çocuk falan.ve kapadım konuyu, hatta doktorun istediği tahlilleri bile yaptırmadım. hevesim söndü anlayacağınız o öyle tepki verince.
Tamamen iş değiştirmeye odaklandım,başladım pilates,spor falan araştırmaya ramazandan sonra başlayıp bi düzene girip kilo vermek için.
ama geçen haftasonu eşim pat diye ee yapmıyor muyuz dedi çocuğu...
kafam o kadar karışık ki... ne yapayım ben. kilo yüzünden baya bi bunalım haline girmeye başladım zaten. bide hamilelikte alacağım kiloları düşündükçe ooooff.
biliyorum çok basit bazıları için bu anlattıklarım,bazıları bana çok kızabilir, dedim ya çocuğun olacağı da kesin değil zaten.kısmet bu işler biliyorum.
ama benim yapım bu anlayın beni takıntılıyım ben biraz.
bi yardım edin bana bi fikrinizi söyleyin nolur