Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

gidicem de başka bi yere gidicem yarın.

aaa iyi o zaman ben tezahürat da yaparım hadi yavrum hadi aslanımm

Yap canım vallahi güldürdün beni bende tezahürat yapayım bak hiç aklıma gelmemişti :) bi gün mutlaka gol olurrrr :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saolsın canım herkes ıyı suan adam dumanların ıcınde tekrar calıstrdı makınlerı yanmayanlar calıscak durumdakı maknler calısyr ıscılerde baslarnda hahahah hayata bak ya.

Isverenler bazen acimasiz olabiliyor. Sen kendine dikkat et. Allaha sukur ki kimseye birsey olmamis. Cok dikkatli olun ya is kazalari oluyor malesef (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yap canım vallahi güldürdün beni bende tezahürat yapayım bak hiç aklıma gelmemişti :) bi gün mutlaka gol olurrrr :)

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kafada bitiyo aslında herşey. Doktor doğru söylüyo

Ah evet benim reglime 5 gün kaldı ama belirtilerim başladı halada ümit var içimde beynimi bu ay boşaltacam rahat rahat yapacam bebeğimi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben artık doktora gidene kadar free takılcam olursa olur olmazsa çay demleriz

semaverimiz hazır. iftardan sonra hepinizi çaya bekliyorum

Eklentiler

• $85.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 44
Isverenler bazen acimasiz olabiliyor. Sen kendine dikkat et. Allaha sukur ki kimseye birsey olmamis. Cok dikkatli olun ya is kazalari oluyor malesef (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahhh canım olmaz mı her ay 1 iş kazamız var nerdeyse

Kızlar kanamam devam edıyr ve cogaldı doktrumu aradm yarn sabha randuvu aldm poff dua edın kotu bırsey cıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…