Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Sukur canim ama ne bekliyosun patronlar ya para onlarda bi kac iscisi olmus ona koyar mi yenisini calistirir parasiyla onlar can diye bakmiyolar ki

Kizlar ya bisi sorucam benin bi kac gundur adet olcakmisim gibi kasiklarinda altimda sizi agri gbi bisi var niye olur ki bu daha 1 hafta var adet olmama :/

Kızlar elim ayagım tıtrıyor fabrıkamızda yangın cıktı butun bezler yandı maknler tutustu cıglık atanlar kosturanlar

Allahım ilk sandım bırı maknlere sıkıstı kesın öldu cığlıklar oyle kotuydu kı

çok çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Soma gibi işte. adamlar yangından çıkmaya çalışırken biz söndürüyoruz siz devam edin diye içeri içeri göndermişler adamları. sonuç facia. Allah bizi zalim patronların paracı insanların elinden kurtarsın ve onlardan korusun.

kızlar size bişey sorcam. dr dün bana sonucunu al idrara sıkışık gel dedi acaba görmek istediği bişey mi var?
idrar sıkışıkken ultrasonda neye bakılır?

Benim hergun olmuyordu cnm yumurtlama donemımde oluyordum şükür geçti benimde rşim hissetmedi kokuyu ben alıyordum sadece :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o bendede once oyleydi ama simdi hergun bolee😭😭😭😭kotu birsey olmasinda

kızlar size bişey sorcam. dr dün bana sonucunu al idrara sıkışık gel dedi acaba görmek istediği bişey mi var?
idrar sıkışıkken ultrasonda neye bakılır?
karindan bakildiginda idrara siksk bakilir canim daha net gorulur cunku allttan bakmicak demek sana :)

Sukur canim ama ne bekliyosun patronlar ya para onlarda bi kac iscisi olmus ona koyar mi yenisini calistirir parasiyla onlar can diye bakmiyolar ki

Aynen öyle canım

Çok saolsın canım elbet hesabı sorulur

Bende her yıl yaptırıyordum şimdi 4 yıl sonra yaptır dedi doktor yara için bilmemki cnm sancı olurmu basıma gelmedi hiç

bildigim kadariyla agri yanma oluyo amaan valla bu kadinlik ne zor is yaa 😕😕😕😕😕😕

döllenme olsa ben onu çiviliycemde olmuyo işteee

Canım yaa inş olacak ben inanıyorum Allah'ın izniyle hiç kalbimizi bozmayalım o iş olduğunda spermlerin rahimimize ulaştığını hayal etmeliymişik doktorlar diyo :)) ben öyle yapıyorum

bencede mutlaka gitt belki faydali gelir sana meymenetsiz doktorlar daha iyi biliyo )

gidicem de başka bi yere gidicem yarın.

aaa iyi o zaman ben tezahürat da yaparım hadi yavrum hadi aslanımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…