Çok şükür kimseye bırsey olmadı insanlar yanan maknelern tepesıne cıktılr ellerınde yangın tupu ıle canlarını hıce sayıp nasıl bır cesrt ya sen ölebılırsın ben cıkmayın dıye bagrıyorum ama dınleyen kım. Sevgılı patronmzda elı cebınde izledi adamlarn söndurme cabalarını serefsız ya desene cıkmayın bırakın dıye ama yok dermı bu ınsanlar bunu 800 tl maasları gıtmesın dıye yaptı işsiz kalmasınlar fabrka kapatılmasın dıye nelere muhtac kaldık ya 800 tl ıcın ölümü göze alıyoruz
Kizlar ya bisi sorucam benin bi kac gundur adet olcakmisim gibi kasiklarinda altimda sizi agri gbi bisi var niye olur ki bu daha 1 hafta var adet olmama :/
Kızlar elim ayagım tıtrıyor fabrıkamızda yangın cıktı butun bezler yandı maknler tutustu cıglık atanlar kosturanlar
Allahım ilk sandım bırı maknlere sıkıstı kesın öldu cığlıklar oyle kotuydu kı
Çok şükür kimseye bırsey olmadı insanlar yanan maknelern tepesıne cıktılr ellerınde yangın tupu ıle canlarını hıce sayıp nasıl bır cesrt ya sen ölebılırsın ben cıkmayın dıye bagrıyorum ama dınleyen kım. Sevgılı patronmzda elı cebınde izledi adamlarn söndurme cabalarını serefsız ya desene cıkmayın bırakın dıye ama yok dermı bu ınsanlar bunu 800 tl maasları gıtmesın dıye yaptı işsiz kalmasınlar fabrka kapatılmasın dıye nelere muhtac kaldık ya 800 tl ıcın ölümü göze alıyoruz
Benim hergun olmuyordu cnm yumurtlama donemımde oluyordum şükür geçti benimde rşim hissetmedi kokuyu ben alıyordum sadece :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
karindan bakildiginda idrara siksk bakilir canim daha net gorulur cunku allttan bakmicak demek sana :)kızlar size bişey sorcam. dr dün bana sonucunu al idrara sıkışık gel dedi acaba görmek istediği bişey mi var?
idrar sıkışıkken ultrasonda neye bakılır?
o bendede once oyleydi ama simdi hergun bolee😭😭😭😭kotu birsey olmasinda
karindan bakildiginda idrara siksk bakilir canim daha net gorulur cunku allttan bakmicak demek sana :)
Sukur canim ama ne bekliyosun patronlar ya para onlarda bi kac iscisi olmus ona koyar mi yenisini calistirir parasiyla onlar can diye bakmiyolar ki
çok çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Soma gibi işte. adamlar yangından çıkmaya çalışırken biz söndürüyoruz siz devam edin diye içeri içeri göndermişler adamları. sonuç facia. Allah bizi zalim patronların paracı insanların elinden kurtarsın ve onlardan korusun.
gitmedim ki. gitmicem denasıl olsa negatif
olur mu hıc gıt canım
bi daha bi daha izin alamam zaten. Yarın başka bi doktora giderim. Zaten yüzünde meymenet yoktu adamın
Kötü birsey yoktur cnm smır testi yaptırıyormusun
Olur mu hıc gıt canım
yokk tatlim en son 2 yil once faln yaptilar temizdi ama yara falan olsa agri olmazzmi
Bende her yıl yaptırıyordum şimdi 4 yıl sonra yaptır dedi doktor yara için bilmemki cnm sancı olurmu basıma gelmedi hiç
bildigim kadariyla agri yanma oluyo amaan valla bu kadinlik ne zor is yaa 😕😕😕😕😕😕
döllenme olsa ben onu çiviliycemde olmuyo işteee
bencede mutlaka gitt belki faydali gelir sana meymenetsiz doktorlar daha iyi biliyo )
Canım yaa inş olacak ben inanıyorum Allah'ın izniyle hiç kalbimizi bozmayalım o iş olduğunda spermlerin rahimimize ulaştığını hayal etmeliymişik doktorlar diyo :)) ben öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?