oo kuzum bencee sen :) eger o birsey yapmiyorsa once guzle bir yemek evde veya disarda birde guzle bir hediye al
valla canim basbasa yemek hediye baskada birsey yapilmiyo ama ben allah izin verirse ilk defa hafta sonuna denk geliyo kocama haftasonu ucak bileti hediye edecem istedigi bir yer yada 2 gunluk otel gerci kis sayilir ama olsun ucuz olur biraz :)
Kızlar hıc ıyı degılım kanamam gelıyr bu sefer baya baya gelıyr yanı oyle pecete ıle sılmene gerek kalmadan sat 28 hazıran ne alaka smdı bu poffff
Valla tatlim 8 yilimiz bizim butun yil donumlerinde cok orjinal seyler yaptim ama bu sene niyeyse oyle seyler gelmiyo aklima disarda bi yemek bi kucuk hediye tamamdir heraldesenin hediyede cok guzel canim onu esim bana evlilik yildonumunde yapmisti harika :)))
Oyle olcak gibi canim disarida bi yemek ayarliyo sanirim esim :)) bende yatak odasini suslerim birazcik tamamdir diye dusunuyorum
kızlar sonuç internete düşmüş negatif
hic gulesim yoktu :) bence sen kendini suslee😁😁😁
rahim kendini doğuma hazırlıyormus canım böyle oluca.
merak etme yakında bebiş gelir inşş
aaa kuzum ara kanama mi oldu niyeki yaa bence hemn doktora git ben rahim filminden sonra 15 gun sonra adet oldum daha dogrusu ole sanmistim 20 gun kanamam olmustu sebebide enfeksiyon oluyordum kanamalar ciddiye alinmali belki erken adet olmussundur ama ihmal etme derim
Ay yok ya evlilik yildonumunde yaparim pasta buna degisik bisiler yapayim diyorum ama yok takinmisim artik 8 yilda neler neler yapmadim ki
yokk yaa o yaanlis bence sen doktora gozuk kur falan yapiyor ya yan etki yapmistir belki canim
Aslında ara ara kasıklarmda batma oluyr ama cokta rahtsz etmyr benı kuzum ama gıdıcem mutlka doktraDaha gunun baya var canim bisilere sikildin mi bu ay keyifsizdin sikintida stres den erken ya da hec gelebiliyor ama eger agrin varsa hic zaman kaybetmeden git bir doktora
Anem o da bır hazırlanamadı aynı sahıbıne cekmıs uyusuk gec hazırlanıyor
Denıze cok gırdım ondan mı oldu kı ya mıkrop mu kaptım acaba poff
Vayyyy beaa 8 yıl bız gorebılckmyz o yılları tebrıkler canım tam 1 ay sonrada bızım evlılık yıldonumu ben napsam kı
Galıba ya kur den yada denıze gırdgm ıcın tatlım bakalm gıtcm doktra
Aslında ara ara kasıklarmda batma oluyr ama cokta rahtsz etmyr benı kuzum ama gıdıcem mutlka doktra
Sıkma canını tatlım gelıcek elbet beıslermz
inşallah canım inşallah
Pofff ya hepımz bı anda hamıle kalsk ya butun topıkcene bebeklerımzn adını topık koysakBu arada bebıslernze ısım dusundunuz mu hıc
valla ya ne güzel olur
topik kızım topik oğlum hehe
benim kızım olursa Aslı oğlum olursa Günay olacak inşallah
Benımde Umut ve Cemre olucakÜyelıgımı bıle kızımın adıyla actım hehe
Benımde Umut ve Cemre olucakÜyelıgımı bıle kızımın adıyla actım hehe
ben adini yazsamm varya :)) millet beni tanir ondan bebislerimin adi sir :)
Aslı Rahmetli görümcemin adı. Günay da rahmetli kayınpederimin. kayınpederi görmek nasip olmadı ama görümcemle 6 ayım geçti. Hayatımda görüp tanıyacağım en güzel en iyi en candan insanıydı. Eşimden çok üzüldüm ölmesine. çok da genç öldü. o yüzden kızım olursa Aslı olucak. inşallah huyu da benzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?