Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

allaahh hadi bakalım hayırlısı :)
doktora gitmeden direk laboratuara gidip kan testi istiyorum desem yaparlar mı ?
gecikmedim ya doktorun gözünde amma meraklı imajı yaratmak istemiyorum :)

allaahh hadi bakalım hayırlısı :)
doktora gitmeden direk laboratuara gidip kan testi istiyorum desem yaparlar mı ?
gecikmedim ya doktorun gözünde amma meraklı imajı yaratmak istemiyorum :)

ay onu iyice bi sor da öyle git. doktorun bugünkü bakışını unutymıcam valla. çüş dedi resmen bakışlarıyla. gecikme 5 gün diyince

3gün canım. çünkü 15 olmadan 1gün olmuyo

ay onu iyice bi sor da öyle git. doktorun bugünkü bakışını unutymıcam valla. çüş dedi resmen bakışlarıyla. gecikme 5 gün diyince

işte sen öyle dedin diye çekindim bende. internette de bi doktorun videosunu izledim.

1hafta geciksin ondan sonra doktora gidin test yaptırın dedi.

onun için ben hemen doktora gdemem :26::26:

Kızlar hıc ıyı degılım kanamam gelıyr bu sefer baya baya gelıyr yanı oyle pecete ıle sılmene gerek kalmadan sat 28 hazıran ne alaka smdı bu poffff

aaa kuzum ara kanama mi oldu niyeki yaa bence hemn doktora git ben rahim filminden sonra 15 gun sonra adet oldum daha dogrusu ole sanmistim 20 gun kanamam olmustu sebebide enfeksiyon oluyordum kanamalar ciddiye alinmali belki erken adet olmussundur ama ihmal etme derim

işte sen öyle dedin diye çekindim bende. internette de bi doktorun videosunu izledim.

1hafta geciksin ondan sonra doktora gidin test yaptırın dedi.

onun için ben hemen doktora gdemem :26::26:

adam bilmiyo ki biz ne mücadeler veriyoruzzzz duygusuzlarrr

Ay yok ya evlilik yildonumunde yaparim pasta buna degisik bisiler yapayim diyorum ama yok takinmisim artik 8 yilda neler neler yapmadim ki

valla canim basbasa yemek hediye baskada birsey yapilmiyo ama ben allah izin verirse ilk defa hafta sonuna denk geliyo kocama haftasonu ucak bileti hediye edecem istedigi bir yer yada 2 gunluk otel gerci kis sayilir ama olsun ucuz olur biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…