Aaaa erken cnm niye öyle oldu ki acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar hıc ıyı degılım kanamam gelıyr bu sefer baya baya gelıyr yanı oyle pecete ıle sılmene gerek kalmadan sat 28 hazıran ne alaka smdı bu poffff
Çıkar cnm varsa kesın çıkar doktorda biriyle konustum 2 haftalık evli kan testı yaptırmıştı bır haftalık hamile çuktı kadın:)
kızlar hıc ıyı degılım kanamam gelıyr bu sefer baya baya gelıyr yanı oyle pecete ıle sılmene gerek kalmadan sat 28 hazıran ne alaka smdı bu poffff
Offfff benimde hep tek çizgi çaksada silik çıksa:)
haydaaa niye böyle oldu? Normal periyodun kaç gün
allaahh hadi bakalım hayırlısı :)
doktora gitmeden direk laboratuara gidip kan testi istiyorum desem yaparlar mı ?
gecikmedim ya doktorun gözünde amma meraklı imajı yaratmak istemiyorum :)
kızlar ya bi yorum yapın. şimdi benim bat 14 ü ya. o günü de sayıcam mı gecikme günü için. yani bugün doktor sordu ya kaç gün gecikti diye. 14/15/16/17=4gün mü demeliyim yoksa 15/16/17=3 gün mi
:44::44:
30 gün canım ilk defa boyle oluyrum cokta duzenlıydı ta kıı bebek fıkrı ortaya cıkana kadr
3gün canım. çünkü 15 olmadan 1gün olmuyo
ay onu iyice bi sor da öyle git. doktorun bugünkü bakışını unutymıcam valla. çüş dedi resmen bakışlarıyla. gecikme 5 gün diyince
Canım oyle oynama olunca birdahaki aya hamile kalınırmış:)
Yok oyle bırsey abla ya gecen ay degıl bır oncekı ay 2 yada 3 gun gecıkmem oldu ama hamiş kalmadım. Poff ne oluyr bana
galiba. zaten muhasebe programı kullancz dediler ben girerken 4 ay oldu hala kullancaklar. Excellde işliyo muhasebeyi öğreneciğim bişe yok yanı benim ondan ha deftere yazmışsın ha excele aynı şey. Zaten içimdende gelmiyor burda bişey öğrenmekk bana asansör bakımlarını verdiler onu işliyorum telefona bakıyorum oturuyorum. yani adet olsam geçse söyliycek bi insan yok
Kızlar hıc ıyı degılım kanamam gelıyr bu sefer baya baya gelıyr yanı oyle pecete ıle sılmene gerek kalmadan sat 28 hazıran ne alaka smdı bu poffff
Bazen boyle olmak daha iyi kuzum ya bosverpzt iliskimizin yil donumu kizlar napabilirim ki esime bir fikir verir misiniz :/
işte sen öyle dedin diye çekindim bende. internette de bi doktorun videosunu izledim.
1hafta geciksin ondan sonra doktora gidin test yaptırın dedi.
onun için ben hemen doktora gdemem :26::26:
Pasta ehehehHep baskalrna mı yapcan canım cok ozel bır pastada eşine yap
Yok oyle bırsey abla ya gecen ay degıl bır oncekı ay 2 yada 3 gun gecıkmem oldu ama hamiş kalmadım. Poff ne oluyr bana
Ay yok ya evlilik yildonumunde yaparim pasta buna degisik bisiler yapayim diyorum ama yok takinmisim artik 8 yilda neler neler yapmadim ki
adam bilmiyo ki biz ne mücadeler veriyoruzzzz duygusuzlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?