bırak boşver kendi başını yesin. sen işine bak. eleğimin dediği gibi işten çıkma. avantajı olacak sana ileride.
yuuhh yolarim ben onu evlimi oopatorunun akrabası bir şey diyemiyorsunki.. Yalaka kızım çok iş yapıyo bende hayatta yapamam yalakalık. bardak varsa patronun odasın bardagı alıyo benım masaya bırakıyo mutfaga goturmuyor sankı ona al dedik alma o zaman bende böyle seylere ayar oluyorum. Aklıma gelince yine sinilendim şimdi.Çok tuhaf insanlar yemin ederim çalışmaktan soğudum eşim çık diyo da borcumuz var sabret dıyorum.
Aaa evet belirginleşmişş :) hayırlı olsn tatlım kan testini de yaptır netleşsin sonucn iyice
💕✨
hadi ya çıkar mı gerçekten
dur şimdi heyecan yaptım ama ya
aynen tatlım Allah'a bıraktım zaten bir şey demiyorum. Sabrediyorum. Ben olmadan telefonlarada bakıyodu ben çıksam daha zor onun için ne istiyor anlamadım
İstinye bize yakın cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sagl canmm öyle yaparm adet olursam.sabah idrar testi yaptın batım yarın ama silik bişey çıktı sanki yaa yarın regl olmazsam ertesi gün tekrarlycm testi hayırlısı olsn....
💕✨
bende bu ay kalirssam insallahhh 😁 eger dusuk riskiim yoksa gelicem zaten agir deil isim oturuyom ya 3.ayda soylicem valla is yerine sadece milletede 5 aylik olunca gorenlere eveet varr anonsmu yapmaliydim dicem😀
Aay kizlar okudum yazismalarinizi koptum gulmekten cok eglenceliydi hakikatten biz artik kendimizi astikbir yalan soylersin sonradan kendinde inanirsin ya o hesap bizim hayalleride biz gercekmis gibi hissediyoruz insallah hepimiz hamis oluruz yaaa bende de sanki agri var ya ama tarif edemiyorum ve adetime daha var 26 sinda
yuuhh yolarim ben onu evlimi oo
aynen canım beklee
rakip goruyor kendine isini kapma diyee
hastanede hayal krıklığı yaşamaktansa evde yaşarım dimi
hayırlısı olsun herşeyin canımm.. bende normalde söylememde bunlara mecburiyet işte
Valla canım ben cok aklı basında bır kızdım benı kk yolumdan ettı boyle bırıne cevırdı yoksa cok usluyumdur
Bazen boyle olmak daha iyi kuzum ya bosverpzt iliskimizin yil donumu kizlar napabilirim ki esime bir fikir verir misiniz :/
Kızlar hıc ıyı degılım kanamam gelıyr bu sefer baya baya gelıyr yanı oyle pecete ıle sılmene gerek kalmadan sat 28 hazıran ne alaka smdı bu poffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?