Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

yuuhh yolarim ben onu evlimi oo

Aay kizlar okudum yazismalarinizi koptum gulmekten cok eglenceliydi hakikatten biz artik kendimizi astik bir yalan soylersin sonradan kendinde inanirsin ya o hesap bizim hayalleride biz gercekmis gibi hissediyoruz insallah hepimiz hamis oluruz yaaa bende de sanki agri var ya ama tarif edemiyorum ve adetime daha var 26 sinda

İstinye bize yakın cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagl canmm öyle yaparm adet olursam.sabah idrar testi yaptın batım yarın ama silik bişey çıktı sanki yaa yarın regl olmazsam ertesi gün tekrarlycm testi hayırlısı olsn....

💕✨

Silik cıktı ıse hamılesın dıyorlar canım hadı inş resım atsana

bende bu ay kalirssam insallahhh 😁 eger dusuk riskiim yoksa gelicem zaten agir deil isim oturuyom ya 3.ayda soylicem valla is yerine sadece milletede 5 aylik olunca gorenlere eveet varr anonsmu yapmaliydim dicem😀

hayırlısı olsun herşeyin canımm.. bende normalde söylememde bunlara mecburiyet işte

Valla canım ben cok aklı basında bır kızdım benı kk yolumdan ettı boyle bırıne cevırdı yoksa cok usluyumdur

rakip goruyor kendine isini kapma diyee

galiba. zaten muhasebe programı kullancz dediler ben girerken 4 ay oldu hala kullancaklar. Excellde işliyo muhasebeyi öğreneciğim bişe yok yanı benim ondan ha deftere yazmışsın ha excele aynı şey. Zaten içimdende gelmiyor burda bişey öğrenmekk bana asansör bakımlarını verdiler onu işliyorum telefona bakıyorum oturuyorum. yani adet olsam geçse söyliycek bi insan yok

Kizlar hem yeni uyeyim hemde yeni evliyim pko var 23 yasindayim sogan kuru sayesinde regllerim 4aydir duzene girdi cok sukur simdi bebek sahibi olmak istiyoruz pkolu olup gebe kalanlardan incir kuru ya da klomifen sitrat kullananlar var mi acaba? Klomifen sitratin zararlari varmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla canım ben cok aklı basında bır kızdım benı kk yolumdan ettı boyle bırıne cevırdı yoksa cok usluyumdur

Bazen boyle olmak daha iyi kuzum ya bosver pzt iliskimizin yil donumu kizlar napabilirim ki esime bir fikir verir misiniz :/

Kızlar hıc ıyı degılım kanamam gelıyr bu sefer baya baya gelıyr yanı oyle pecete ıle sılmene gerek kalmadan sat 28 hazıran ne alaka smdı bu poffff

kızlar ya bi yorum yapın. şimdi benim bat 14 ü ya. o günü de sayıcam mı gecikme günü için. yani bugün doktor sordu ya kaç gün gecikti diye. 14/15/16/17=4gün mü demeliyim yoksa 15/16/17=3 gün mi
:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…