Senin degerin yuksekmis canim yaa benimki 23.50 cikti adetim duzensiz o yuzden oncemi yaptirdim gecmi yaptirdim bilemiyorum testibugun tekrar yaptiricam kan testi insallah yukselmistir degerim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşalllaahhhhhh kafayı yemeden hayırlısıyla
selam kızlar.
Kan verdim geldim. Iş yerindeyim. Doktor kaç gün gecikti dedi. 4 diyemedim 5 dedim şöyle bi yüzüme baktıErken değil mi der gibi. Vücudumun her yeri ağrıyo doktor bey ilaç alamıyorum dedim. Tamam dedi. Ultrasona geçirdi bi baktı. Kan vericeksin dedi. Sanırım bişey görmediği için kan istedi. Hepinizi öptümmm
yükselmiştir umarım :) Eğer bebiş varsa ben oruç tutuyorum hala bırakmadım testten sonra kesin sonuç almayınca. Şimdi gidicem doktora o zaman 1 hafta kalcak ramazanın bitmesine tutsam sıkıntı olur mu acaba :44::44:
inşalllaahhhhhh kafayı yemeden hayırlısıyla
Offff yarında olmak bilmez şimdiii yaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bilmiyorumki canim ben 2 gundur tutmuyorum zaten cok susuyorum belki zarari vardir diye
Ayyy cok heyecanlı inş hamılesındr canım ya
Offff yarında olmak bilmez şimdiii yaaa
ay hadi inşşallah vardır
Ayyy sorma canim yaaa banada aksam olmaz bugun :))
inşallahh kızlar çok sağolun ya. sizin desteğiniz acayip rahatlatıyo insanı.
bişey değil sürekli tuvalete gidiyorum. kontrol için. bizim elemanlar çişli diye dalga geçmeye başladılar
Offf yaaaa benımde yumurtlama dönemim çok heyecanliyım bırde kasıgımda bır çekme oluyor acaba neden bilmiyorum
inşallahh kızlar çok sağolun ya. sizin desteğiniz acayip rahatlatıyo insanı.
bişey değil sürekli tuvalete gidiyorum. kontrol için. bizim elemanlar çişli diye dalga geçmeye başladılar
Bu donemi cok iyi degerlendir canim bence
ucaga atlasam hop ordayim :) da sana guveniyorum basarirsin :)Ama yapamıyrumelegımmmcımmmm bı 2 dk gelıp gosterırımısın bana
ucaga atlasam hop ordayim :) da sana guveniyorum basarirsin :)
Hazır uçakla geliyon banada uğra eleğim olurmu cnm benim
walla sende çok sağol bende buraya sorarak rahatladım iyiki varsınız :) :) bende durmadan gidiyorum akıntı gelse adet oldum sanıyorum psikolojim bozulacak
kağıtla her kontrol bir merakHeheheh ıc camasrımza kamermı yerlestrsek hanı geldımı kırmızılr dıye smdı vc ye gıt gelhayır ben o gıttgım zamanlarda sankı test yaptmda sonuc beklıyr gbı heycnlı oluyrm
Değerlendiriyorum tatlım bir tavana ip asıp bacaklarımı asmadıgım kaldı inanki olmayınca olmuyor işte:)
Değerlendiriyorum tatlım bir tavana ip asıp bacaklarımı asmadıgım kaldı inanki olmayınca olmuyor işte:)
o
olur canim :) aa ayipsin :) bu arada bende de agri var hafif ve gulmeyin ama 😁😁😁😁😁 suan isteyim ve masada otururken pantolonun dugmesini aciyomm sanki bebis olcak kesin bu ay da ya zarar verirse diye paranoyaklastik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?