- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
aile sağlık merkezi var orayı aradım yapmıyomuş
Aneee o zamn sana abla demem gerek ben 25 yasındayım
Takıpteyım canım senı full hızla devamsın pastalara masallahValla neden oyle oldm anlamadım ama saldım gıttı amannnn olursa olur moduna gırdım
Yaptın mı kuzum aldın mı sende
Yok alacam .Bu ara saçlarım dökülüyor diye kür yapacaktık annem almış gelmiş sağolsun .Hem burda okumuştum hem katalogda görünce alayım dedim .
Erkeklerde de çaksır otu cayı .
Sperm hareketliliğini arttırır hızlandırır cinsel istegi arttırır falan diyordu .
Saglik ocağı yapmiyo muki. Aile hekimine gidip yaptirilsa ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok alacam .Bu ara saçlarım dökülüyor diye kür yapacaktık annem almış gelmiş sağolsun .Hem burda okumuştum hem katalogda görünce alayım dedim .
Erkeklerde de çaksır otu cayı .
Sperm hareketliliğini arttırır hızlandırır cinsel istegi arttırır falan diyordu .
Valla ben artık kendıme kur falan yapmıcam kanamam gelıyr kur yaptgm ay garıp ama :44: Kırlenmeyen ev yapsalar ya dımı kuzum
Valla ben artık kendıme kur falan yapmıcam kanamam gelıyr kur yaptgm ay garıp ama :44: Kırlenmeyen ev yapsalar ya dımı kuzum
Sorma kuzum ya siliyorum ertesi gün yine toz yine toz ::
gozum ustunuzde canim 😁aa keske dusse ama malesef suan ole bir durum yok bu arada sense benim gibisinAyyy ya bızı bırakpta gıtmeAydına yolun duserse mutlaka beklerım senı Valla benkendım bozuyom zaten anlamam teknljden o kadr bozan benım fırca yıyen bılgsyrcımz adam yapmayı beceremıyormusta aslında ben napıp edıp bozmayı becerıyom butun konu burda
Ayyy ya bızı bırakpta gıtmeAydına yolun duserse mutlaka beklerım senı Valla benkendım bozuyom zaten anlamam teknljden o kadr bozan benım fırca yıyen bılgsyrcımz adam yapmayı beceremıyormusta aslında ben napıp edıp bozmayı becerıyom butun konu burda
sağlık ocağını aradım işte. nasibimde beklemek varmış demek ki negatif çıkcak
kızlar napıonuz bayadır gelemiyordum fırsatım olmadı.. unutmuşunuz beni yaa :) hamişlik varmı kızlarrr
Sen nerelerdesın cnm yaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Internetim sikintili ablam yaa telden giriyorum burdanda takip etmek cok zor oluyo sikintilardayim
sağlık olsun canım ya inşallah rabbim mubarek şu ayda dualarımızı kabul eder bayramda güzel haberler alırızvalla canim demirbaslarda hamilelik yok fakat hamike olnlar giriyo topigebazen 😆😆😆
Kızlar ben dayanamıycam yarın kan vericem. Benim için dua edin nolurrr
:18::18::18:
Dualarimiz seninle cnm... insallahh güzel haberle gelirsin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlaaaaaarr...acil yardım6 temmuzdaki adetimi hala sabırla beklemekteyim. gecikmenin 4.günü dr gittim herşeyin sağlıklı yumurtlamana da biriki gün var telaş yapma dedi.ama hala ne gelen var ne giden.idrarda da çıkmadı .kan yaptırmadım henüz.acaba dr keseyi görmeme olasılığı var mı.yoksa ben hayal mi kuruyom.noolur yardım yaaa:18:
gideyim de mi ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?