Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

gunaydinnnn,milletttttt :) bence bu ay klmonen yaradi sadece iki gun sancilandim ondada ya catladi ya patladi gecen sene kullandigimda surekli sancilar cekmistim o zaman tutmamisti.

Merhaba,

bende burda yeniyim 5 yıllık evliyim 1 yıldır düşünüyoruz bizde fakat hiç bir sorun olmamasına rağmen olmuyor :50: en son adet tarihim 12 haziran normalde 1 gün geri yada ileri atar ama temmuz 15 oldu hala bişey yok kasık sancılarım var benimde ara ara hatta normalde adetim yaklaşınca kahverengi lekelerim olurdu ama bu sefer olmdı :53: ne yapsam bilmiyorum :19:

bekle biraz canım. psikolojik de gecikebiliyor. benim de bat 14 dü 1 gün oynar en kötü. dün de gelmedi. bekliyorum belki ben sebep olmuşumdur diye. 1 hafta geçsin diyolar ya idrar testine. cumaya kadar gelmezse test yap inşallah hamişsindir :16::16::16:

ama çok sabırsızsan bi kan testi yaptır :34:

en son 12 haziranda oldum normalde 1 gün gerii yada ileri atıyor ama 15 i bugün beklemekte sıkıntı :25:
tatlimm senin adetin 3 gun gecmis eger gebelik varsa mutlaka cikacaktir bir idrar tahlili yap evde silikte olsa cikar ona gore yol alirsin ihmal etme eger gunun gecmemis olsa bekle derdim ama gecmis hemde 3 gun

bekle biraz canım. psikolojik de gecikebiliyor. benim de bat 14 dü 1 gün oynar en kötü. dün de gelmedi. bekliyorum belki ben sebep olmuşumdur diye. 1 hafta geçsin diyolar ya idrar testine. cumaya kadar gelmezse test yap inşallah hamişsindir :16::16::16:

bebisim gunaydin :) sat 12 haziranmis 12 temmuz en gec 13 olmasi gerkemis ama bugun 16 si idrarda cikmazmi silikte olsa

bebisim gunaydin :) sat 12 haziranmis 12 temmuz en gec 13 olmasi gerkemis ama bugun 16 si idrarda cikmazmi silikte olsa

kişiden kişiye değişiyormuş idrar testi. yani erken döllenme geç döllenmeye göre. o yüzden 1 hafta geciksin diyolar. istersen bi dene sen bilirsin. ya da kan ver o daha garanti.

off ne sıkıntılı işler bunlar :( o zaman beklicem cumaa kadar :44:

off ne sıkıntılı işler bunlar :( o zaman beklicem cumaa kadar :44:

canım sen bilirsin. şaşırtmak istemem. ama bu sabah için idrar testi yapmak istedim. internette şöyle bi okudum. 1 hafta geçsin diyo. %90 doğruluk olur diyo. olsun silik de olsa göreyim diyosan yap :34:

canım sen bilirsin. şaşırtmak istemem. ama bu sabah için idrar testi yapmak istedim. internette şöyle bi okudum. 1 hafta geçsin diyo. %90 doğruluk olur diyo. olsun silik de olsa göreyim diyosan yap :34:

yok yok beklim biraz daha :18: daha önce bi kere yaşadım bu duyguyu kötü oluyo insan:5:

Gunaydinn canim Adetim duzensiz benim ama en son haziranin 15inde hastalandim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canimm adetin duzensiz se gec dollenme olabilir ve sen dun yani tam gununde yapmissin umarim degerin yukselir cunku dusuk suanda 2 gun sonra tekrarla bence ve folik asit ic birde bol su tuket cok onemli su

eleğim ben ne yapıyım sen de bana akıl ver :1:

haha :) kelin ilaci olsa basina surermis :) ama senin de adetin gecmis bana kalsa ben beklerim birkacgun daha ama iste cok istedigimiz icin umutlaniyoz hemen test yapmak istiyoz bekle ama sen bu arada dinlen agir is yapma folik asit mutlaka basla su ic dengeli beslen bence yeter bekle yani :)

Canim sag alt kosede 1. Siyah tusa bastiginda alinti ile cevap verebiliyorsun :)) aman telden bi uygulama olarak yapaalar keske boyle zor oluyo telden girmek

Aksam denıcem canımcım fabrıkada dag yamacında oldgumdan telfn netım cekmıyor :9: Çok saolsın

Ben daha kendım cocugum ya bı de cocuk yapcam dıyorum sanırım oğlum/kızım buyudugunde kardes sanabılırler bızı :9:

olsun be öyle de güzel oluyo :)

Kuzucum kalmamıssın ıste evde bak kocısın var :9: Ne kadardır evlısın kı :9:

erken kalkan yol alır erken yatan döl alır :1:

gözün aydın canım. harika :16:

Valla sabah 6 da kalıyrum yol alıyrmda iş yerm evıme uzakta :9: erkende yatıyorum hatta eşim tavuk dıye dalga gecer benımle daha döl alamadım ama :9::9:

haha :) kelin ilaci olsa basina surermis :) ama senin de adetin gecmis bana kalsa ben beklerim birkacgun daha ama iste cok istedigimiz icin umutlaniyoz hemen test yapmak istiyoz bekle ama sen bu arada dinlen agir is yapma folik asit mutlaka basla su ic dengeli beslen bence yeter bekle yani :)

yok ben beklicem zaten kararlıyım. psikolojik gecikme olduğunu düşünüyorum. nasipte varsa olur.

folik molik su iç demeler dengeli beslenmeler :53::53:

kartım diye mi diyon kızz :4:

Ben daha kendım cocugum ya bı de cocuk yapcam dıyorum sanırım oğlum/kızım buyudugunde kardes sanabılırler bızı :9:

olsun be öyle de güzel oluyo :)

Kuzucum kalmamıssın ıste evde bak kocısın var :9: Ne kadardır evlısın kı :9:

Valla sabah 6 da kalıyrum yol alıyrmda iş yerm evıme uzakta :9: erkende yatıyorum hatta eşim tavuk dıye dalga gecer benımle daha döl alamadım ama :9::9:

bu aralar bende erken yatip sabah gec kalkmak istiyorum ama is is is :( sabah 7 7.30da kalkiyom ufff seninkj daha zor benim arabayla 15 dk canim

Back