Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Ya kizlar cepten girdim samsung ace 4 anliyonz mu alinti nasil yapcam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

degerin yukselmis canim sanirim bir sorun yok ama zaten 5 6 gun gevmis umarim dahada yukselir degerin
Doktorumun söylemesine göre normalmiş öyle dedi yani.. Beni karmaşıklaştıran insanların adeti 2 gün fln geçtikten sonra değerleri böyle oluyor..

Tsh duzeyi onemli cnm. Tsh degerinin 1ile 2-2 bucuk arasinda olmasi lazım hamile kalmak ve hamileligin devami icin. Yukseklik devam ederse ilac kullanmalısın. Önemli bi değer.

Bilgi için teşekkürler, zaten yarın hemen dahiliye ve endokrine gidicem tahliller için, normal düzeye gelmesi için ilaç tedavisi gerekiyormuş sanırım, umarım hemen düzelir.

Bilgi için teşekkürler, zaten yarın hemen dahiliye ve endokrine gidicem tahliller için, normal düzeye gelmesi için ilaç tedavisi gerekiyormuş sanırım, umarım hemen düzelir.

Evet ilac kullanman lazım. Bende hashimoto tiroidi hastasıyım. 3aydir ilac kulkaniyorum.endiselenme ilaci düzenli kullanirsan düşer hemen ;)

sağolasın eleğim. :54::54::54:
Allah hepimizin kucağını doldursun inşallahhh
tez zamanda gelsin bebişler. :emir_bebek::emir_bebek:

canimmmm sag alt kosede ikitane yan yane siyah nokta gibi bise var benimki s4 oyle oluyor

Doktorumun söylemesine göre normalmiş öyle dedi yani.. Beni karmaşıklaştıran insanların adeti 2 gün fln geçtikten sonra değerleri böyle oluyor..

iyi dusun iyi olsun sonucu kotu olmadan yipratmaya baslarsak kendimizi sonuc kotu oldugunda cokk daha aci cekeriz dimi o yuzden tadini cikar hamilesin dinlen bol bol

Kizlaaarrr tekrar merhaba kan testi yaptirdim degerim 23.50 cikti hamileyimmm sanirimm ama cokmu yeni bu anlayamadimm

😂😂😂😂😂😂😂😂cemreee 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😆:) cevirirlerse aa biz daha cocuk yapacaydik de @)

Ben daha kendım cocugum ya bı de cocuk yapcam dıyorum sanırım oğlum/kızım buyudugunde kardes sanabılırler bızı :9:

aynen ya. o yüzden böyle evde kaldım işte :1::1:
çocuk sandılar hep beni.

Kuzucum kalmamıssın ıste evde bak kocısın var :9: Ne kadardır evlısın kı :9:

canimmmm sag alt kosede ikitane yan yane siyah nokta gibi bise var benimki s4 oyle oluyor

Aksama denıcem canım bakalım basarabılcekmıyım :9: Şu telefnun o kadr ozellıgı var hıc bırınden anlamam zaten ara kapat mesaj bıde o 3310 mu alsam napsam :9:

Kizlaaarrr tekrar merhaba kan testi yaptirdim degerim 23.50 cikti hamileyimmm sanirimm ama cokmu yeni bu anlayamadimm

10 ustu gebelık mış canım ama daha cok yenı sanrım degerın dusuk cunku hadı hayrlısı bakalım tebrıklerrr:nazar: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Ben daha kendım cocugum ya bı de cocuk yapcam dıyorum sanırım oğlum/kızım buyudugunde kardes sanabılırler bızı :9:

Aksama denıcem canım bakalım basarabılcekmıyım :9: Şu telefnun o kadr ozellıgı var hıc bırınden anlamam zaten ara kapat mesaj bıde o 3310 mu alsam napsam :9:

3 YILLIK CANIM. GERÇİ MEMNUNUM BÖYLE İYİ :16:

Hayirlisi olsun gebesin canim allah kucagina almayi nasip etsin :))

3 YILLIK CANIM. GERÇİ MEMNUNUM BÖYLE İYİ :16:

Ee canım normal tam zamanında evlenmıssın bız azcık acele etmısız sadce :9:

Canim sag alt kosede 1. Siyah tusa bastiginda alinti ile cevap verebiliyorsun :)) aman telden bi uygulama olarak yapaalar keske boyle zor oluyo telden girmek

olsun be öyle de güzel oluyo :)

Ee canım normal tam zamanında evlenmıssın bız azcık acele etmısız sadce :9:

erken kalkan yol alır erken yatan döl alır :1:

gözün aydın canım. harika :16:

Son düzenleme:
Hamıle kalmayı cok ıstıyorum 10 aydır evliyim cok cok ıstıyorum karın agrısı sancılarım ve bel agrılarım olmaya basladı

Merhaba,

bende burda yeniyim 5 yıllık evliyim 1 yıldır düşünüyoruz bizde fakat hiç bir sorun olmamasına rağmen olmuyor :50: en son adet tarihim 12 haziran normalde 1 gün geri yada ileri atar ama temmuz 15 oldu hala bişey yok kasık sancılarım var benimde ara ara hatta normalde adetim yaklaşınca kahverengi lekelerim olurdu ama bu sefer olmdı :53: ne yapsam bilmiyorum :19:

gunaydin canim senin son adet tarihin nee degerini ona gore degerlendirelim

Son düzenleme:
Back