Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorumun söylemesine göre normalmiş öyle dedi yani.. Beni karmaşıklaştıran insanların adeti 2 gün fln geçtikten sonra değerleri böyle oluyor..degerin yukselmis canim sanirim bir sorun yok ama zaten 5 6 gun gevmis umarim dahada yukselir degerin
Tsh duzeyi onemli cnm. Tsh degerinin 1ile 2-2 bucuk arasinda olmasi lazım hamile kalmak ve hamileligin devami icin. Yukseklik devam ederse ilac kullanmalısın. Önemli bi değer.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hosgelldin daha yeni baslamissin birkac ay kendin dene olmazsa tekrardan baktir derim tsh yuksekligi sorunmu bilmiyorum ama insallah bebegin hemen gelir 😁
Bilgi için teşekkürler, zaten yarın hemen dahiliye ve endokrine gidicem tahliller için, normal düzeye gelmesi için ilaç tedavisi gerekiyormuş sanırım, umarım hemen düzelir.
sağolasın eleğim.
Allah hepimizin kucağını doldursun inşallahhh
tez zamanda gelsin bebişler.![]()
canimmmm sag alt kosede ikitane yan yane siyah nokta gibi bise var benimki s4 oyle oluyorYa kizlar cepten girdim samsung ace 4 anliyonz mu alinti nasil yapcam
Doktorumun söylemesine göre normalmiş öyle dedi yani.. Beni karmaşıklaştıran insanların adeti 2 gün fln geçtikten sonra değerleri böyle oluyor..
😂😂😂😂😂😂😂😂cemreee 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😆:) cevirirlerse aa biz daha cocuk yapacaydik de @)
Ben daha kendım cocugum ya bı de cocuk yapcam dıyorum sanırım oğlum/kızım buyudugunde kardes sanabılırler bızı
aynen ya. o yüzden böyle evde kaldım işte
çocuk sandılar hep beni.
Kuzucum kalmamıssın ıste evde bak kocısın varNe kadardır evlısın kı
canimmmm sag alt kosede ikitane yan yane siyah nokta gibi bise var benimki s4 oyle oluyor
Aksama denıcem canım bakalım basarabılcekmıyımŞu telefnun o kadr ozellıgı var hıc bırınden anlamam zaten ara kapat mesaj bıde o 3310 mu alsam napsam
![]()
Kizlaaarrr tekrar merhaba kan testi yaptirdim degerim 23.50 cikti hamileyimmm sanirimm ama cokmu yeni bu anlayamadimm
Ben daha kendım cocugum ya bı de cocuk yapcam dıyorum sanırım oğlum/kızım buyudugunde kardes sanabılırler bızı
Aksama denıcem canım bakalım basarabılcekmıyımŞu telefnun o kadr ozellıgı var hıc bırınden anlamam zaten ara kapat mesaj bıde o 3310 mu alsam napsam
![]()
3 YILLIK CANIM. GERÇİ MEMNUNUM BÖYLE İYİ![]()
Kizlaaarrr tekrar merhaba kan testi yaptirdim degerim 23.50 cikti hamileyimmm sanirimm ama cokmu yeni bu anlayamadimm
3 YILLIK CANIM. GERÇİ MEMNUNUM BÖYLE İYİ![]()
Ee canım normal tam zamanında evlenmıssın bız azcık acele etmısız sadce![]()
Hayirlisi olsun gebesin canim allah kucagina almayi nasip etsin :))
Ya kizlar cepten girdim samsung ace 4 anliyonz mu alinti nasil yapcam
olsun be öyle de güzel oluyo :)
Ee canım normal tam zamanında evlenmıssın bız azcık acele etmısız sadce![]()
erken kalkan yol alır erken yatan döl alır
gözün aydın canım. harika![]()
Hamıle kalmayı cok ıstıyorum 10 aydır evliyim cok cok ıstıyorum karın agrısı sancılarım ve bel agrılarım olmaya basladı
Evde bi test yap derim canim