Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Ya kizlar cepten girdim samsung ace 4 anliyonz mu alinti nasil yapcam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

degerin yukselmis canim sanirim bir sorun yok ama zaten 5 6 gun gevmis umarim dahada yukselir degerin
Doktorumun söylemesine göre normalmiş öyle dedi yani.. Beni karmaşıklaştıran insanların adeti 2 gün fln geçtikten sonra değerleri böyle oluyor..

Bilgi için teşekkürler, zaten yarın hemen dahiliye ve endokrine gidicem tahliller için, normal düzeye gelmesi için ilaç tedavisi gerekiyormuş sanırım, umarım hemen düzelir.

Bilgi için teşekkürler, zaten yarın hemen dahiliye ve endokrine gidicem tahliller için, normal düzeye gelmesi için ilaç tedavisi gerekiyormuş sanırım, umarım hemen düzelir.

Evet ilac kullanman lazım. Bende hashimoto tiroidi hastasıyım. 3aydir ilac kulkaniyorum.endiselenme ilaci düzenli kullanirsan düşer hemen

Doktorumun söylemesine göre normalmiş öyle dedi yani.. Beni karmaşıklaştıran insanların adeti 2 gün fln geçtikten sonra değerleri böyle oluyor..

iyi dusun iyi olsun sonucu kotu olmadan yipratmaya baslarsak kendimizi sonuc kotu oldugunda cokk daha aci cekeriz dimi o yuzden tadini cikar hamilesin dinlen bol bol

Kizlaaarrr tekrar merhaba kan testi yaptirdim degerim 23.50 cikti hamileyimmm sanirimm ama cokmu yeni bu anlayamadimm

Kizlaaarrr tekrar merhaba kan testi yaptirdim degerim 23.50 cikti hamileyimmm sanirimm ama cokmu yeni bu anlayamadimm

10 ustu gebelık mış canım ama daha cok yenı sanrım degerın dusuk cunku hadı hayrlısı bakalım tebrıklerrr

Hayirlisi olsun gebesin canim allah kucagina almayi nasip etsin :))

Ya kizlar cepten girdim samsung ace 4 anliyonz mu alinti nasil yapcam

Canim sag alt kosede 1. Siyah tusa bastiginda alinti ile cevap verebiliyorsun :)) aman telden bi uygulama olarak yapaalar keske boyle zor oluyo telden girmek

Son düzenleme:
Hamıle kalmayı cok ıstıyorum 10 aydır evliyim cok cok ıstıyorum karın agrısı sancılarım ve bel agrılarım olmaya basladı

Merhaba,

bende burda yeniyim 5 yıllık evliyim 1 yıldır düşünüyoruz bizde fakat hiç bir sorun olmamasına rağmen olmuyor en son adet tarihim 12 haziran normalde 1 gün geri yada ileri atar ama temmuz 15 oldu hala bişey yok kasık sancılarım var benimde ara ara hatta normalde adetim yaklaşınca kahverengi lekelerim olurdu ama bu sefer olmdı ne yapsam bilmiyorum

gunaydin canim senin son adet tarihin nee degerini ona gore degerlendirelim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…