Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Hayirli olsun canim allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin insallaaahhh darisi bizlerin basina :))

Selam Kizlar naber nasilsiniz ? :))

insallah saglikla alirsin kucagina canim

Merhaba;

11 aylık evliyim ve artık çocuk düşünmeye başladık. Bunun için tahliller yaptırdım ve tsh ım yüksek çıkmış bu yüzden tekrar tahlil istediler. Bilgisi olan var mı acaba bu önemli bir şey midir? ve bu dönemle ilgili tecrübeli olanlardan tavsiye bekliyorum:)

Tsh duzeyi onemli cnm. Tsh degerinin 1ile 2-2 bucuk arasinda olmasi lazım hamile kalmak ve hamileligin devami icin. Yukseklik devam ederse ilac kullanmalısın. Önemli bi değer.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hosgelldin daha yeni baslamissin birkac ay kendin dene olmazsa tekrardan baktir derim tsh yuksekligi sorunmu bilmiyorum ama insallah bebegin hemen gelir 😁

Kızlar çok önemli bi sorum olucak.. Sat tarihim 9haziran normalde 30 günde bir yada 28 günde bir adet oluyorum neyse 10 Temmuz'da kan tahlili yaptım 25,91 çıktı.. Sonra doktorum tekrar bi kan tahlili istedi bugün yaptırdığım kan tahlilimde rakam 301,45 çıktı.. Normal mi sizce.. Doktoruma heyecandan soramadım geç döllenme olabilir mi..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

O zaman söyle diyim civanperçemi diyorlar kızlar ?

degerin yukselmis canim sanirim bir sorun yok ama zaten 5 6 gun gevmis umarim dahada yukselir degerin

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…