canımmm 210.49 cıktı betA HCG ULTRASONLA dA bakıldı kesemsı bısı var cokcok ufak suan dedı.bu arada bat ımı da yanlıs hatırlıyormusum dr ısrar edınce farkettım dogru soyluyor.ıyıce unutkanlıgım var bu ara zaten.
Bugun Istanbula donup ıyı bır dr bulmak ıstıyorum. 4 haftalık sanıyoruz
Bıraktıgın gıbyız bea canım nasl olsun sen nasılsın
Selam Kizlar naber nasilsiniz ? :))
canımmm 210.49 cıktı betA HCG ULTRASONLA dA bakıldı kesemsı bısı var cokcok ufak suan dedı.bu arada bat ımı da yanlıs hatırlıyormusum dr ısrar edınce farkettım dogru soyluyor.ıyıce unutkanlıgım var bu ara zaten.
Bugun Istanbula donup ıyı bır dr bulmak ıstıyorum. 4 haftalık sanıyoruz
Merhaba;
11 aylık evliyim ve artık çocuk düşünmeye başladık. Bunun için tahliller yaptırdım ve tsh ım yüksek çıkmış bu yüzden tekrar tahlil istediler. Bilgisi olan var mı acaba bu önemli bir şey midir? ve bu dönemle ilgili tecrübeli olanlardan tavsiye bekliyorum:)
Merhaba;
11 aylık evliyim ve artık çocuk düşünmeye başladık. Bunun için tahliller yaptırdım ve tsh ım yüksek çıkmış bu yüzden tekrar tahlil istediler. Bilgisi olan var mı acaba bu önemli bir şey midir? ve bu dönemle ilgili tecrübeli olanlardan tavsiye bekliyorum:)
Iyi akşamlar canımm gün boyu temizlik yaptım hiç giremedimgunaydinnnnnn,:)
Valla bende burda okudum yumurtlk kalıtsnı artıryrmus vucuttakı ılthbı artyrmus faln ıste 5 gun ıctım akıntımla berber hafıf hafıf kan gelmeye basladı bende bıraktım ne zamn kur yapsam kanamam oluyr zaten anlamadım gıttı
Bu aralar bende cok yorgun hısedyrm kendımı bol kosturmacalı
Ama dıyım tadı kotu sankı camur ıcıyorsun gbı kokusuda oyle
degerin yukselmis canim sanirim bir sorun yok ama zaten 5 6 gun gevmis umarim dahada yukselir degerinKızlar çok önemli bi sorum olucak.. Sat tarihim 9haziran normalde 30 günde bir yada 28 günde bir adet oluyorum neyse 10 Temmuz'da kan tahlili yaptım 25,91 çıktı.. Sonra doktorum tekrar bi kan tahlili istedi bugün yaptırdığım kan tahlilimde rakam 301,45 çıktı.. Normal mi sizce.. Doktoruma heyecandan soramadım geç döllenme olabilir mi..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iyi akşamlar canımm gün boyu temizlik yaptım hiç giremedim
Elbet olacakta işte ahh bu zaman hemen gelsede olsalar
Kuzum sen naptın ya torun falannn kac yasındasın kı
36 yaşındayım
bi arkadaşımın 35 yaşında torunu oldu.
Aneee o zamn sana abla demem gerek ben 25 yasındayım
Bende ayniyim be canim is kosusturmasi bu ay bende senin gibi oldum saldim hayirlisi
Takıpteyım canım senı full hızla devamsın pastalara masallahValla neden oyle oldm anlamadım ama saldım gıttı amannnn olursa olur moduna gırdım
O zaman söyle diyim civanperçemi diyorlar kızlar ?
Yaptın mı kuzum aldın mı sende
abla dee teyze deene istersen de. ama görüntüm 20 dir hee
Oooo çıtır hatunnnMınyonmusun sende benım gbı valla benı lise ögrencısı sanıyorlar çalıştıgım fabrıkada benı stajyer sandılar basta kımse dıkkate bıle almadı benı cocuk gbı davrandılar hanım demek yok herkes adımı dıyıp durdu ben evlıyım dedım şok oldular ınanmadılar Eşimde yasını masallah gosterır zaten bende 6 yas buyuk dıyorum bazen polis önumuzu kescek kucuk yasta kızı alıkoyamazsınız dıye
Oooo çıtır hatunnnMınyonmusun sende benım gbı valla benı lise ögrencısı sanıyorlar çalıştıgım fabrıkada benı stajyer sandılar basta kımse dıkkate bıle almadı benı cocuk gbı davrandılar hanım demek yok herkes adımı dıyıp durdu ben evlıyım dedım şok oldular ınanmadılar Eşimde yasını masallah gosterır zaten bende 6 yas buyuk dıyorum bazen polis önumuzu kescek kucuk yasta kızı alıkoyamazsınız dıye
😂😂😂😂😂😂😂😂cemreee 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😆:) cevirirlerse aa biz daha cocuk yapacaydik de @)
vayyy @) ablama bam sen bizi cebinden cikartir masllah :)
aynen ya. o yüzden böyle evde kaldım işte
çocuk sandılar hep beni.
vayyy @) ablama bam sen bizi cebinden cikartir masllah :)
şu kart ablanız için dua edin de gelmesin reglisi
şu kart ablanız için dua edin de gelmesin reglisi
minik prens yada prensesin veya ikizde olur insallah hayatina bir isik gibi dogar :) aa ne karti bole annnesi olacagini bilme sansi olsa coktan gelirdi :) dualarim seninle
minik prens yada prensesin veya ikizde olur insallah hayatina bir isik gibi dogar :) aa ne karti bole annnesi olacagini bilme sansi olsa coktan gelirdi :) dualarim seninle
sağolasın eleğim.
Allah hepimizin kucağını doldursun inşallahhh
tez zamanda gelsin bebişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?